A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Mikonomi legatet - 5.000 kr. til den flittige studerende

Mikonomi legatet er udløbet og vinderen har fået direkte besked. Vi takker for alle ansøgningerne og ønsker vinderen tillykke.


Hos Mikonomi.dk arbejder vi hver dag for at hjælpe danskerne med at spare penge. Vi ønsker at gøre markedet for finansielle nødvendighedsprodukter lettere at forstå for den danske forbruger, ligesom vi ønsker at gøre det lettere at finde den rette udbyder på eksempelvis lån eller bilforsikring.

5.000 kr. til den flittige studerende

I vores virksomhed har vi ansatte, som kommer fra en masse forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi ved, hvor meget det betyder at have passionerede og dedikerede medarbejdere, der ser virksomhedens problemstillinger med forskellige vinkler.

Vi tror på, at de største resultater kan skabes, når modpoler mødes. Når det slår gnister, og noget specielt opstår - og så synes vi, det er fedt, når vores ansatte giver den en skalle. Især når det gælder vores studentermedarbejdere. Vi vil gerne hylde de studerende, der virkelig gør noget ud af deres uddannelse. De studerende, der, ligesom os, tror på, at man kommer længst med flid.

Vores mission er at hylde flid

Derfor tilbyder vi nu et legat på 5000 kr. til den flittige og dygtige studerende. Den studerende, som beviser, at det er muligt at skabe resultater, selvom man ikke fra Guds side er verdens dygtigste. At den lille mand sagtens kan blive stor, hvis blot indstillingen er rigtig.

For os er det ikke afgørende, hvilken uddannelse du er i gang med at tage. Det afgørende er, at du er en flittig studerende, der tager din uddannelse alvorligt. Vores legat henvender sig til en bred vifte af studerende, og det er derfor i høj grad muligt for mange studerende at komme i betragtning til vores legat.

Krav for at deltage

For at komme i betragtning til vores legat, skal du sende en motiveret ansøgning til legat@mikonomi.dk. Din ansøgning skal udarbejdes på en kreativ måde, og indeholde følgende.

mikonomi legatet

Hvordan vælger vi den rette kandidat?

Udvælgelsen foregår ved en 100 % subjektiv vurdering foretaget af Mikonomi.dk. Vi vurderer ud fra ovenstående kriterier.

Når vi har fundet den rette kandidat, vil vedkommende blive kontaktet. Vi udvælger kandidaten, når vi har fundet den rette. Sørg dermed for at ansøge hurtigst muligt. Vi udvælger den kandidat, som skriver den mest motiverede ansøgning, og som gør en forskel for miljøet.

Deadline: 31. oktober 2017
Vinder offentliggøres: 1. december
Send ansøgning til: legat@mikonomi.dk

Vi ser frem til at modtage ansøgningerne!

Med venlig hilsen,
Teamet bag Mikonomi.dk


OBS: Legatet er udløbet og vinderen er fundet.