VIVUS.DK

;
★★★★☆

Anmeldt af Mikonomi.dk

Bedømmelsen er baseret på en række forskellige parametre vurderet af Mikonomis egne eksperter. Dette omfatter bl.a. hjemmesidens brugervenlighed samt mulighed for optagelse af lån.

Lånebeløb
100 - 10.000 kr.

Tilbagebetaling
1 mdr.

Rentesats
0 - 819,1%

Svartid
1 min.

Låneeksempel:

Lån 6.000 over 3 måneder. Debitorrente fra 243,3%. Samlede kreditomkostninger 2.400 kr. Tilbagebetalingsbeløb 8.400 kr. ÅOP: 791,6%. Betaling før 30 dage er rentefri.

Løbetiden for kreditten er ubestemt, men kunden er forpligtet til med tre (3) måneders varsel at betale kreditbeløbet med tillæg af renter og omkostninger tilbage på anfordring fra VIVUS.DK, hvorved kreditten ophører. Kunden forpligter sig til ved optagelse af kreditten at betale en månedlig minimumsbetaling, der fremgår af kreditaftalen.

Dine muligheder:

 • Lån helt ned til 100 kr.
 • Du skal ikke stille sikkerhed.
 • Få svar på 1 minut
 • Få pengene inden for 2 timer

Krav:

 • Kun lån op til 6.000 kr. første gang.
 • Du skal være minimum 20 år.
 • Forlængelse koster et individuelt gebyr
 • Du må ikke være registreret i RKI

Praktisk information

Hjemmeside Telefon nr. Åbningstider Adresse
Vivus.dk 78 77 20 68

Hverdage 08:00 - 16:00

Vesterbrogade 1L
1620 København, Danmark


Info om VIVUS.DK

VIVUS.DK er en af de førende online lånevirksomheder. Det er en dansk som giver dig muligheden for at optage mini lån, endda gratis den første gang du låner. VIVUS.DK ejes af 4Finance Group-koncernen, der siden sin opstart har udstedt mere end 1,2 millioner lån. Det som er kendetegnet ved de lån, som kan optages hos VIVUS.DK, er at det er mindre lån. Det betyder at du kan låne mellem 100 og 10.000 kroner og få en løbeperiode på 30 dage.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

VIVUS.DK lån

Når du låner hos VIVUS.DK, så skal du ligesom ved så mange andre online lån, ikke stille sikkerhed overfor de penge du låner. Ligeledes er det ikke nødvendigt for dig at forklare hvad pengene skal bruges til før at du kan få et lån godkendt. Det er som sagt gratis at låne den første gang du låner. Her kan du låne op til 4.000 kr. gratis med en løbeperiode på 30 dage, som derfor er uden renter og diverse gebyrer. Det kræver dog, at du er mindst 23 år gammel, ellers kan du låne 2.000 kr. gratis som 20 årig.  Den anden gang du låner kan du låne op til 6.000 kr. og første den fjerede gang du låner, kan du låne op til 10.000 kr., hvis du vel og mærke er 23 år. Der er derfor chance for at dække både små og lidt større forbrugslån.

Skulle du være udsat for at du ikke kan betale lånet tilbage til tiden, så har du muligheden for at forlænge lånet, hvis du blot betaler et mindre gebyr.

Låneprocessen

Selve låneprocessen er meget enkel og simpel hos VIVUS.DK, da det hele forgår online. Det foregår på den måde, at du udfylder et ansøgningsskema på VIVUS.DK hjemmeside, hvorefter du efter få minutter vil få svar på om din lån er blevet godkendt eller ej. Godkendes dit lån, så kan du få pengene ind på kontoen senest den næstkommende bankdag, såfremt til ansøgning er modtaget inden 17.30.  Dermed er det meget hurtigere end hvis du skulle tage et lån i banken.

Hvilke krav er der?

Der stilles som regel ikke så mange krav når der skal lånes penge online, der er dog nogle enkelte som skal opfyldes før at VIVUS.DK vil godkende dig som låner. Disse er:

 • Du skal mindst være 20 år gammel for at låne:
  Det er et krav at du er 20 år gammel og er du netop det, så kan du ikke låne mere end 2.000 kr. den første gang du låner. Som 23 årig og opefter, kan du låne 4.000 kroner den første gang du låner. Det maksimale beløb du kan låne vil herefter forøges, hvis du har betalt det første lån af og gerne vil låne igen.
 • Du skal være bosat i Danmark med en folkeregisteradresse og dansk bankkonto.
 • Du må ikke være registret i RKI:
  Det er vigtigt at du ikke er registreret i RKI, da du dermed ikke kan kendes kreditværdig. Dette er gældende for VIVUS.DK, men også de fleste andre låneudbydere.
 • Du skal have et NemID til at godkende låneaftalen med.