Trustbuddy lån

Sidst opdateret: 04. oktober 2019

OBS: Denne kampagne er udgået

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre udgået. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her.

Info om Trustbuddy lån

Trustbuddy er en finansieringstjeneste der bygger på et helt unikt koncept. Konceptet går ud på at lån bliver finansieret i mellem privatpersoner, hvor folk med økonomisk overskud kan hjælpe andre som har underskud. Når der lånes hos Trustuddy lånes der derfor ikke penge af en bank, men derimod af andre privatpersoner, som gerne vil hjælpe folk der mangler penge. Trustbuddy er en af de første i verden som har indført dette koncept.

Trustbuddy blev lanceret i 2009 af det selskab som hedder Trusbuddy AB. Der er her fokus på at holde de administrative omkostninger så langt nede som muligt, så den service der kan leveres er så billig som mulig. Derfor er der også kun 12 ansatte i selskabet.

Em af fordelene ved at låne hos Trustbuddy er at du kan låne gratis, hvis du blot betaler beløbet tilbage igen inden for 14 dage.

Lån hos Trustbuddy

Da det unikke koncept som Trustbuddy bygger på, er baseret på lån mellem privatpersoner, så fungerer Trustbuddy som mellemled mellem de personer som gerne vil udlåne og de personer som vil låne. Her er Trustbuddy rolle da, at tage sig af alle de administrative ting som skal klares, og sørge for at servicen bliver så god som mulig blandt begge parter.

Hvis du er interesseret i at låne hos Trustbuddy, så kan du registrere dig på deres hjemmeside. Ligeså snart at du er registreret, så vil du modtage en mail med dine login informationer. Du har herefter muligheden for at ansøge om at låne - det er nemt og hurtigt. Når du ansøger via Trustbuddy så kan du forvente at få svar allerede inden for 15 minutter til en 1 time.

Hvor meget kan der lånes?

Du har muligheden for at låne mellem 500 og 5.000 kr. hos Trusbuddy som skal betales tilbage igen inden for 30 dage. Det er penge som du kan låne og bruge til hvad du har lyst til, og ligeledes behøver du ikke stille sikkerhed for de penge du låner. Som sagt, så er der også mulighed for at låne gratis, hvis du blot betaler lånet tilbage igen inden for de 14 dage. Skulle du have behov for at forlænge lånet, så kan dette gøres hvis du betale 470 kr.

Hvilke krav stilles der?

Der er ikke mange krav for at du kan låne igennem Trustbuddy. Der er dog nogle enkelte og dem kan du se her:

  • Du skal være 18 år gammel
  • Du skal have dansk statsborgerskab og en dansk bankkonto
  • Du må ikke være registeret i RKI

Undersøg dine muligheder

Før du vælger at ansøge om lån gennem Trustbuddy, så er det en god idé at undersøge hvilke andre muligheder du har for lån online. Der er mange forskellige låneudbydere på markedet og de kan alle tilbyde forskellige lånevilkår, nogle bedre end andre. Derfor kan der være mange penge at spare ved at vælge den rigtige låneudbyder.

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!