Sparxpres lån

Info om Sparxpres lån

Låneselskabet Sparxpres er en dem af den danske bank, Spar Nord Bank, og har lige siden 1991 stået for at formidle lån til privatforbrugere i hele landet. Spar Nord Bank er godt udbredt i landet med sine 78 filialer og kan derfor betegnes som en af de største banker i Danmark.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Sparxpres består af 12 medarbejdere som har deres base i Skive, samt 4 konsulenter der tager rundt og besøger detailforhandlere rundt omkring i Danmark, da det er en del af Sparxpres strategi at kunne levere nemme og hurtige lån fra detailhandlen.

Lån hos Sparxpres

Lånes der hos Sparxpres skal der ikke stilles nogen form for sikkerhed for lånet, og det er heller ikke nødvendigt at der forklares hvad de lånte penge skal bruges til. Det er derfor langt lettere og hurtigere at optage et lån her, sat i forhold til at du går i banken og efterspørger et lån.

Det er hurtigt og nemt at ansøge, da det hele foregår online via det ansøgningsskema som du finder på selskabets hjemmeside. Når du har sendt en ansøgning afsted, kan du forvente at få svar inden for 24 timer. Det er lidt længere tid end hvad andre online låneudbydere typisk bruger på at godkende et lån, men hos Sparexpress ligges der en større dyd i at sikre at du får de mest ordnede forhold. Derfor bruges der mere tid på at gennemgå ansøgninger.

Skulle der opstå den situation, at Sparxpres ikke kan imødekomme din låneansøgning, så vil du modtage et alternativt tilbud som passer bedre til dig.

Hvor meget kan du låne?

Du kan hos Sparexpress låne mellem 5.000 og 50.000 kr., hvilket du kan bruges til hvad du føler for. Selve afbetalingsperioden bestemmer du selv om den skal ligge på 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder. Du får derfor muligheden for selv at skræddersy dit lån efter dine behov. Når du har fået et lån på plads, er det blot at underskrive aftalen med dit NemID. Du modtager pengene den samme dag som Sparxpres modtager låneaftalen.

Hvilke krav er der?

For at du kan blive godkendt som låner, så stiller Sparxpres nogle enkelte krav. Hvilke krav der stilles, kan du se her:

  • Du skal være myndig, dvs. du skal være fyldt 18 år for at kunne låne.
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Hvis du gerne vil låne 50.000 kr., så skal du som minimum have en årlig indkomst på 125.000 kr. Der er imidlertid intet krav, hvis du blot låner 5.000 kr.

Undersøg markedet

Sparxpres er blot en blot mange låneudbydere på markedet, og det er derfor en god idé at undersøge markedet før du vælger hvilken låneudbyder som du gerne vil låne hos. De forskellige låneudbydere kan tilbyde forskellige lånevilkår, og derfor er nogle bedre end andre. I sidste ende vil du kunne spare mange penge ved at vælge den rigtige låneudbyder.

Her på Mikonomi.dk har du mulighed for at sammenligne låneudbydere med hinanden, så du lettere kan finde ud af hvor det bedste og billigste lån findes henne. Du skal blot anvendes vores låneberegner her på siden.