A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Sparxpres lån

OBS: Denne kampagne er udgået
Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre udgået. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne flere lån i vores oversigt her.

Kort om Sparxpres

Låneselskabet Sparxpres er en del af den danske bank, Spar Nord Bank. Sparxpres har, sammen med Spar Nord Bank, stået for at formidle lån til privat forbrugere i hele landet lige siden 1991. Spar Nord Bank er godt udbredt i landet med sine 78 filialer og kan derfor betegnes som en af de største banker i hele Danmark.

Sparxpres består af 12 medarbejdere som har deres base i Skive. Derudover består Sparxpres også bl.a. af fire konsulenter, som tager rundt og besøger detailforhandlere, rundt omkring i Danmark. Det er en stor del af Sparxpres strategi, at kunne levere nemme og hurtige lån fra detailhandlen.

Lån hos Sparxpres

Hos Sparxpres kan du låne penge, og du kan tage dit lån helt uden at skulle stille sikkerhed. Derudover forlanger Sparxpres heller ikke, at du forklarer hvad du skal bruge pengene til. Derfor er det en langt nemmere og hurtigere proces, at låne penge hos Sparxpres, frem for at gå ned i din bank eller låneselskab.

Du kan hos Sparxpres låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Du bestemmer selv hvor lang løbetiden skal være på lånet. Her skal du vælge mellem 24, 36, 48 eller 60 måneder. Du får derfor muligheden for selv at skræddersy dit lån efter dine behov. Disse lån kaldes også hurtiglån, quicklån, minilån osv.

Når du har ansøgt om lånet, kan du forvente svar inden for 24 timer. Det er lidt længere tid end hvad andre online låneudbydere typisk bruger på at godkende et lån, men Sparxpress sikre dig herved behandling af din ansøgning under ordnede forhold. Når du har fået et lån på plads, er det blot at underskrive aftalen med dit NemID.

Dine muligheder hos Sparxpres

Som nævnt i ovenstående, har du mulighed for at låne helt op til 50.000 kr. på Sparxpres. Nedenunder kan du se hvilke andre muligheder du også har hos Sparxpres:

 • Lånebeløb helt op til 50.000 kr.
 • Skræddersy dit lån efter dine behov
 • Sikre rammer for dit lån

Hvis din ansøgning bliver godkendt af banken, behøver du blot at underskrive med dit NemID. Herefter modtager du pengene samme dag, som Sparxpres modtager låneaftalen. Dette er et nemt og sikkert alternativ, til at gå ned i din bank og tage et forbrugslån.

Hvilke krav stiller Sparxpres?

For at du kan blive godkendt som låner, så stiller Sparxpres nogle enkelte krav*:

  • Du skal være myndig, dvs. du skal være fyldt 23 år for at kunne låne.
  • Du må ikke være registreret i RKI

*Bemærk, at flere krav kan forekomme.

Læs flere anmeldelser:

 1. Bank Norwegian
 2. Ikano Bank
 3. KreditNU
 4. AcceptLån
 5. Mybanker
 6. Letfinans
 7. TF Bank
 8. Ferratum Bank
 9. Lendme
 10. DigiFinans
 11. Lendo
 12. Sambla
 13. NordCredit
 14. Cashper
 15. Express Bank
 16. Re:member