Selene Finans

★★★☆☆

Anmeldt af Mikonomi.dk

Bedømmelsen er baseret på en række forskellige parametre vurderet af Mikonomis egne eksperter. Dette omfatter bl.a. hjemmesidens brugervenlighed samt mulighed for optagelse af lån.

Lånebeløb
10.000 - 75.000 kr.

Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.

Rentesats
9,95 - 19,95%

Svartid
15 min.

Låneeksempel:

40.000 kr. over 60 mdr. Variabel debitorrente: 9,95% - 29,85%. Samlede kreditomkostninger: 16.442 kr. - 40.216 kr. Tilbagebetalingsbeløb: 56.442 kr - 80.216 kr. ÅOP: 15,5% - 36,8%. Mdl. ydelse: 941 kr. - 1.337 kr. Etableringsomk. og andre gebyrer er inkluderet. Dette link er sponsoreret.

Dine muligheder:

  • Du skal ikke stille sikkerhed
  • Få svar på din ansøgning på 15 min.
  • Tilbyder personlig rådgivning i forbindelse med lånet

Krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have dansk adresse
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du må ikke være i RKI eller Debitor Registret

Praktisk information

Hjemmeside Telefon nr. Åbningstider Adresse
Selene Finans 70 20 58 22

Hverdage 08:00 - 21:00

Teglholm Allé 15
2450 København, Danmark


Info om Selene Finans

Med 20 års erfaring er danske Selene Finans et sikkert sted at låne penge. Selene Finans fungerer som låneformidlere for BasisBank A/S som er en danskejet internetbank med hovedkontor i København.

Hos Selene Finans ligges der vægt på at have professionelle medarbejdere som kan tilbyde alle kunder kompetent og diskret betjening. De vil ikke bland sig ud hvad du skal bruge de lånte penge til, og har du har derfor valgfrihed over dem. Der vil blot være hjælp til at du finder det bedst muligt lån med de bedste betingelser. Hvis du vil have hjælp hos medarbejdere hos Selene Finans, så kan de kontaktes både i hverdage og i weekender.

Lån nemt hos Selene Finans

Er du interesseret i at låne hos Selene Finans, så kan du hurtigt komme i gang. Du ansøger blot på deres hjemmeside, hvor du også kan se en låneberegner som fortæller dig hvad et fremtidigt lån vil koste dig at optage. Du skal blot indtaste det ønskede beløb og løbetid, som du er interesseret, og beregneren vil da give dig en oversigt over bl.a. rente, samlede kreditomkostninger og ÅOP. Hvor ÅOP er et udtryk for, hvor meget du skal betale årligt i procent for at have lånet.

Når du ansøger, så vil du få svar på din ansøgning inden for 15 minutter, og godkendes ansøgning kan du få pengene udbetalt til din konto den efterfølgende dag. Det er altså noget hurtigere at optage kviklån her end at skulle gå i banken og spørge om et lån. Det går meget lettere hos Selene Finans eftersom du heller ikke skal stille sikkerhed for de første 50.000 kr. som du gerne vil låne.

Hvor meget kan du låne hos Selene Finans?

Du kan hos Selene Finans let og hurtigt optage et lån på mellem 3.000 og 75.000 kr. og du kan vælge en løbeperiode på op til 6 år. Når du optager disse lån, kan du låne op til 50.000 uden at skulle dokumentere noget. Låner du mere end 50.000 vil du blive bedt om at indsende kopi af billede-ID og din seneste lønseddel sammen med den underskrevne kreditaftale.

Renten på disse lån vil ikke variere efter lånebeløbets størrelse, men vil ligge fast på 18,4 %.

Hvilke krav stilles der til låneansøger?

Der stilles ikke mange krav før at du kan låne. Der stiles dog nogle få som du kan se her:

  • Du skal have en fast indtægt
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal som minimum være 18 år

Tjek dine muligheder hos udbyderen

Selene Finans er langt fra de eneste på markedet som gerne vil tilbyde dig lette og hurtige lån. Det er derfor en god idé at undersøge hvilke andre muligheder du har før at du endeligt vælger at låne hos Selene Finans. Her på Mikonomi.dk har vi også lavet en låneberegner som kan give dig en oversigt over hvad de enkelte låneudbydere kan tilbyde.

Ligesom på Selene Finans hjemmeside, så skal du blot indtaste det beløb som du gerne vil låne og løbetiden derpå, og så vil du få en oversigt over mulige låneudbydere. Her kan du så sammenligne hvad omkostningerne vil være ved lånet de forskellige steder.

Ansøg hos Selene Finans
Det tager kun 2 minutter