A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 3 min.
Opdateret:

Santander lån

Kort om Santander lån (AcceptLån)

Vælger du at tage et Santander lån, bliver du kunde hos en bank med mere end 150 års erfaring. Den spanske Banco Santander, som Santander Consumer Bank i Danmark er en del af, startede i 1857. I årenes løb har Santander fået et solidt kundegrundlag, og banken kalder sig nu en af verdens bedste.

Santander tilbyder to forskellige privatlån:

 1. Santander Privatlån
 2. Santander Privatlån Plus

Ansøg hos Santander (også kendt som AcceptLån) via Lånio.dk. Lånio.dk er en låneformidler, der samarbejder med Santander og 10 andre førende banker på markedet.

Lånio - Lån op til 500000 kr.     Ansøg

Med et Privatlån har du mulighed for at låne mellem 20.000 kr. og 350.000 kr. Løbetiden for lånet bestemmer du selv, så længe du holder den mellem 24 og 144 måneder. Renten på et Santander Privatlån starter fra 9,95% til 18,95% med en ÅOP fra 14,19% til 23,35%.

Tager du et Privatlån Plus, kan du låne mellem 50.000 kr. og 350.000 kr. Den store forskel på de to lån er, at renten på et Privatlån Plus som udgangspunkt starter på 3,90% og går op til 9,95%. Løbetiden strækker sig fra 12 til 144 måneder, og lånets ÅOP starter fra 5,35% til 11,51%.

Fordele ved Santander lån

En af de mange fordele ved at tage et Santander lån er, at du kan låne helt op til 350.000 kr. med en af markedets laveste renter. Hvis du gør dig fortjent til den laveste rente på 3,90%, er der meget få banker eller låneselskaber, hvis nogen overhovedet, der kan matche den.

Derudover sætter Santander Consumer Bank stor fokus på ærlighed og troværdighed. Det betyder, at du kan regne med det, de lover dig. Santander er en international bank, som har opbygget sin troværdighed gennem mange år. Derfor er de heller ikke interesserede i at få dårlig omtale.

Når du skal ansøge om at låne penge hos Santander, får du professionel hjælp fra start til slut. Santander har stor erfaring med finansiering til private, hvilket gør ansøgningsprocessen enkel og gnidningsfri. Hvad du skal bruge pengene til, stiller banken ikke spørgsmålstegn ved.

Hvem kan få et lån hos Santander?

Som udgangspunkt kan alle optage et lån hos Santander. Der er dog enkelte undtagelser. Du skal som minimum være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret i RKI. Derudover kræver banken, at du har et dansk CPR-nummer, og at du er bosat i Danmark.

Har du planer om at tage et Privatlån Plus, skal du være opmærksom på, at du skal oplyse, hvorvidt din samlede indkomst før skat er over eller under 240.000 kr. Hvis din indkomst er under 240.000 kr. om året, kan Santander ikke tilbyde dig et Privatlån Plus.

Hvilke krav stiller Santander til lån?

For at tage et Santander lån skal du indvilge i at betale via Betalingsservice. Hvis betalingen en eller flere måneder ikke gennemføres fremsendes et indbetalingskort med et gebyr på 25 kr. per måned.

Låner du hos Santander, vil de også bede om en række dokumenter. Først og fremmest skal de bruge din lønseddel samt din seneste årsopgørelse. Det beder de om for at sikre sig, at du har en forsvarlig økonomi. Derudover skal de have en kopi af gyldigt pas, kørekort eller opholdstilladelse, hvis du vil låne over 100.000 kr.

Når du tager et Santander lån, skal du derudover være opmærksom på disse følgende gebyrer:

 • Et kontogebyr på 25 kr. pr. måned
 • Administrationsgebyr inklusiv indbetalingskort på 35 kr. pr. måned
 • Rykkergebyr jf. renteloven på 100 kr.
 • Gebyr for inkasso jf. renteloven på 100 kr.

Læs flere anmeldelser:

 1. Bank Norwegian
 2. Lendo
 3. Letfinans
 4. TF Bank
 5. AcceptLån
 6. Ikano Bank
 7. Ferratum Bank
 8. KreditNU
 9. NordCredit
 10. Lendme
 11. Mybanker
 12. Sambla
 13. DigiFinans
 14. Express Bank
 15. Re:member
 16. Cashper