Info om Santander lån

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af den største bank i Eurozonen, nemlig Banco, som også er blandt de største i verden med over 185.000 ansatte på globalt plan og over 110 mio. kunder i mere end 40 lande. I 2007 blev Santander Consumer Finance, som den danske Santander Bank er en del af, etableret som er stedet hvor du i dag kan optage forbrugslån.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Visionen hos Santander er, at de er "driven to deliver more", og deres mission er at kunne blive blandt de bedste og fortrukne inden for deres felt. Der er en stor vilje til at blive bedst i alle led af forretningen, bl.a. at kunne levere den bedst mulige service

Lån hos Santander

Vil du have et Santander lån, så har du imidlertid to forskellige muligheder. Du har muligheden for at tage et privatlån eller et privatlån plus. Fælles for begge er dog, at der ikke skal stilles nogen form for sikkerhed og der er heller ikke nogen som vil blande sig i hvad du skal bruge pengene til. Det er derfor en lettere for dig, at få et lån gennemført. Det foregår på den måde, at du blot ansøger om et lån via Santanders hjemmeside, og du kan godkende lånet med dit NemID.

Med et privatlån har du muligheden for at låne mellem 10.000 og 100.000 kr., med en rente der vil ligge mellem 9,95 og 18,95%. Den endelige rente vil afhænge af Santanders kreditvurdering af dig. Løbetiden på dette lån, er maksimalt 120 måneder hvis du låner til og med 50.000 kr., og 144 måneder hvis du låner mere.

Et privatlån plus giver dig muligheden for at låne et endnu større beløb og få en lidt lavere rente. Du kan med dette lån, låne mellem 50.000 og 350.000 kr. og få en rente på mellem 4,94 og 9,95%. Det er derfor en mulighed at optage dette lån, hvis du har styr på økonomien og gerne vil af med nogle dyre banklån.

Udover disse lån, så kan du hos Santander få tilbudt finansiering til bil, eller at optage en leasingaftale. Santander arbejder sammen med 75% af landets autoriserede bilforhandlere og kan derfor hjælpe dig med en fleksible løsning til enten billån eller leasing i samarbejde med bilforhandlere omkring i landet. Dette kan foretages både som en privataftale eller hvis du mangler biler til virksomheden. Skal det ikke være en bil, er der også mulighed for at få en campingvogn eller en motorcykel finansieret.

Hvilke krav stilles der til Santander lån?

Der er nogle enkelte krav som du skal kunne opfylde, hvis du gerne vil låne hos Santander. Dem kan du se her:

  • Du skal som minimum være 18 år gammel.
  • Du må ikke være registeret i RKI, da du dermed ikke kan kendes kreditværdig.
  • Du skal sende eller mail en kopi af din seneste lønseddel og din seneste årsopgørelse. Lånes der over 100.000 kr., kan det også blive opkrævet en kopi af dit kørekort, pas eller opholdstilladelse.