Santander lån

Santander lån egner sig bedst til dig som vil have ærlighed og troværdighed

 

Santander lån

Hos Santander kan du låne op til 350.000 kr. nemt, hurtigt, og uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Du har mulighed for at få lånet til en rente på ned til 3,90%, hvilket er et af markedets laveste. Derudover underskriver du låneaftalen med NemID, så du opnår den maksimale sikkerhed.

Du kan låne et hvilket som helst beløb fra 10.000 kr. til 350.000 kr. hos Santander, og du kan vælge at betale af på lånet i op til 12 år. Har du fået tilstrækkeligt økonomisk råderum, kan du til hver en tid også vælge at betale lånet ud.

Med et lån hos Santander sikrer du dig fortrolighed og god, hurtig service. Det betyder, at du nemt kan ansøge om et lån online.

På baggrund af over 600 anmeldelser på Trustpilot har Santander Consumer Bank en TrustScore på 7,2 ud af 10.

Kort om Santander lån

Vælger du at tage et Santander lån, bliver du kunde hos en bank med mere end 150 års erfaring. Den spanske Banco Santander, som Santander Consumer Bank i Danmark er en del af, startede i 1857. I årenes løb har Santander fået et solidt kundegrundlag, og banken kalder sig nu en af verdens bedste.

Santander tilbyder to forskellige privatlån:

  1. Santander Privatlån
  2. Santander Privatlån Plus

Med et Privatlån har du mulighed for at låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. Løbetiden for lånet bestemmer du selv, så længe du holder den mellem 12 og 120 måneder. Renten på et Santander Privatlån starter fra 9,95% til 18,95% med en ÅOP fra 14,19% til 23,35%.

Tager du et Privatlån Plus, kan du låne mellem 50.000 kr. og 350.000 kr. Den store forskel på de to lån er, at renten på et Privatlån Plus som udgangspunkt starter på 3,90% og går op til 9,95%. Løbetiden strækker sig fra 12 til 144 måneder, og lånets ÅOP starter fra 5,35% til 11,51%.

Fordele ved Santander lån

En af de mange fordele ved at tage et Santander lån er, at du kan låne helt op til 350.000 kr. med en af markedets laveste renter. Hvis du gør dig fortjent til den laveste rente på 3,90%, er der meget få banker eller låneselskaber, hvis nogen overhovedet, der kan matche den.

Derudover sætter Santander Consumer Bank stor fokus på ærlighed og troværdighed. Det betyder, at du kan regne med det, de lover dig. Santander er en international bank, som har opbygget sin troværdighed gennem mange år. Derfor er de heller ikke interesserede i at få dårlig omtale.

Når du skal ansøge om et Santander lån, får du professionel hjælp fra start til slut. Santander har stor erfaring med finansiering til private, hvilket gør ansøgningsprocessen enkel og gnidningsfri. Hvad du skal bruge pengene til, stiller banken ikke spørgsmålstegn ved.

Hvem kan få et lån hos Santander?

Som udgangspunkt kan alle optage et lån hos Santander. Der er dog enkelte undtagelser. Du skal som minimum være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret i RKI. Derudover kræver banken, at du har et dansk CPR-nummer, og at du er bosat i Danmark.

Har du planer om at tage et Privatlån Plus, skal du være opmærksom på, at du skal oplyse, hvorvidt din samlede indkomst før skat er over eller under 240.000 kr. Hvis din indkomst er under 240.000 kr. om året, kan Santander ikke tilbyde dig et Privatlån Plus.

Hvilke krav stiller Santander til lån?

For at tage et Santander lån skal du indvilge i at betale via Betalingsservice. Hvis betalingen en eller flere måneder ikke gennemføres fremsendes et indbetalingskort med et gebyr på 25 kr. per måned.

Låner du hos Santander, vil de også bede om en række dokumenter. Først og fremmest skal de bruge din lønseddel samt din seneste årsopgørelse. Det beder de om for at sikre sig, at du har en forsvarlig økonomi. Derudover skal de have en kopi af gyldigt pas, kørekort eller opholdstilladelse, hvis du vil låne over 100.000 kr.

Når du tager et Santander lån, skal du derudover være opmærksom på disse følgende gebyrer:

  • Et kontogebyr på 25 kr. pr. måned
  • Administrationsgebyr inklusiv indbetalingskort på 35 kr. pr. måned
  • Rykkergebyr jf. renteloven på 100 kr.
  • Gebyr for inkasso jf. renteloven på 100 kr.

 

Praktisk information om Santander
Åbningstider telefon Hverdage 10-16
Telefon 70 21 31 31
Hjemmesider santanderconsumer.dk/privatlaan, santanderconsumer.dk/privatlaanplus