Robot lån

Sidst opdateret: 04. oktober 2019

OBS: Ikke længere aktiv

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre ikke aktiv på Mikonomi.dk længere. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her eller gå til udbyderens egen hjemmeside.

Info om Robotlån

Robotlån er en af de låneprodukter, som bliver udstedt af Ekspres Bank A/S på det danske marked. Robotlån er ikke en del af Ekspres Bank A/S, men fungerer som låneformidler af produkterne. Ekspres Bank A/S har været på det danske marked siden 1987 og derfor blandt de største låneselskaber på markedet, og dermed også en masse erfaring at byde ind med.

Låner du hos Robotlån, så kræves det ikke at du stiller sikkerhed over for de penge du låner, og ligeledes behøver du ikke forklare hvad forbrugslånet skal bruges til. Dermed er det lettere og hurtigere at få et lån udstedt.

Lån hos Robotlån

Lånes der kan Robotlån, så er der ganske kort behandlingstid på ansøgningen. Det skydes at det hele forgår maskinelt, og du vil derfor kunne få hurtigt svar på e-mail uanset tidspunkt på døgnet. Skulle der imidlertid været noget som behøver manuel behandling i ansøgningen, så kan du inden for åbningstiderne få svar inden for 15 minutter på din ansøgning.

Den låneproces du skal igennem, ser således ud:

  1. Du udfylder låneansøgningen online
  2. Du får tilsendt en godkendelse per e-mail, som typisk vil komme inden for 1-2 minutter.
  3. Du trykker på det link som er blevet medsendt i din e-mail og godkender låneaftalen med dit NemID. Skal du låne over 20.000 kr., så skal du medsende en kopi af den lønseddel.
  4. Hvis dit lån er blevet godkendt, så kan du få pengene den næstkommende hverdag.

Du har muligheden for at låne op til 75.000 kr. og vælge en løbetid på maksimalt 72 måneder.

Krav hos Robotlån

Som låner, stilles du normaltvist ikke særlig mange krav når du gerne vil låne penge online, og det gør sig også gældende for Robotlån. Der er dog nogle enkelte ting som du skal kunne leve op til før at et lån kan udstedes til dig. Disse krav kan du se her:

  • Du skal være over 18 år gammel og myndig.
  • Din indkomst skal være på over 150.000 kr. årligt.
  • Du må ikke være registeret i RKi
  • Du har fast arbejde.
  • Du skal være bosiddende i Danmark.

Undersøg dine muligheder

Robotlån er langt fra det det eneste sted, hvor du kan finde et online kviklån. Der findes mange andre online låneudbydere som kan låne dig penge. De mange online låneudbydere er dog forskellige og derfor kan de også tilbyde forskellige lånevilkår, nogle bedre end andre. Derfor er det en god idé at undersøge dine muligheder på markedet før du vælger hvor der skal optages lån henne, så du dermed sikrer dig at du ikke står med et lån som bliver for dyrt for dig. I sidste ende kan der være mange penge at spare ved at vælge det rigtige låneselskab.

På Mikonomi.dk vil vi gerne hjælpe dig, og derfor har vi lavet en låneberegner som du kan bruge til at sammenligne forskellige låneudbydere med hinanden. Du skal blot indtaste hvor meget du gerne vil låne og i hvor lang tid, og du vil herefter få en oversigt over dine muligheder. Her kan du så sammenligne hvor mange omkostninger der er forbundet ved at låne hos de enkelte låneudbydere. Du finder låneberegneren her på Mikonomi.dk.

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!