A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 7 min.
Opdateret:

Lån fra Re:member: Anmeldelse om omkostninger & service

Er et lån fra Re:member det rigtige valg? Læs denne analyse først

Når det kommer til at tage et lån, er det vigtigt at kende til de forskellige muligheder på markedet. Re:member er blandt de velkendte online låneudbydere i Danmark, og dermed en af de udbydere mange vil støde på i deres research.

I denne artikel vil vi dykke ned i re:members låneservice, se på fordele og ulemper, og præsentere de forskellige produkter og tjenester, som denne bank tilbyder sine brugere.

Få lån fra Re:member via Lånio.dk

Verificeret formidler Lånio er ejet af Lånio.dk ApS med reg. nr. 42721492 med hovedkontor i København.

Lånebeløb
10.000 - 250.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
7,22 - 24,97%
4,5

mikonomi score
Læs mere
Suveræn kundeservice
Trustpilot Score: 4,7
Perfekt til samlelån

Verificeret formidler Lånio er ejet af Lånio.dk ApS med reg. nr. 42721492 med hovedkontor i København.

Udbetaling:
1-2 hverdage ?

Få svar på din ansøgning med det samme.

Når du har underskrevet låneaftalen, går der typisk 1-2 hverdage før pengene udbetales til din konto.

Denne information er fundet på Lånio's egen hjemmeside.

Mikonomi scoren er baseret på baggrund af følgende 4 parametre:
Lånevilkår
Popularitet
Fleksibilitet
Kunde­oplevelse
4,55
mikonomi
score
Lånevilkår
Lånio samarbejder med banker, der tilbyder nogle af de bedste vilkår for usikrede lån. Det er muligt at få lån med rente og ÅOP, som er blandt de laveste på markedet.
Popularitet
Lånio er et af de mest populære valg blandt brugerne på Mikonomi.dk og er i top 30% af lån der oftest bliver valgt. Lånio er derfor også blandt de platforme som brugerne kender bedst.
Fleksibilitet
Lånio samarbejder med en række førende banker på sin platform. Godkendelseprocenten på låneansøgninger er høj, selvom få andre låneudbydere på listen har en højere godkendelseprocent.
14dages fortrydelsesret
Vær opmærksom på
 • Ingen lån under 10.000 kr.
Kunde­oplevelse
Lånio er i toppen ift. transparens omkring vilkår, service og information, bl.a. ved at bruge uafhængige eksperter til at faktatjekke. Kundetilfredsheden blandt Lånios brugere er blandt de bedste på Trustpilot. Lånio har desuden godt og relevant indhold i form af guides og egne undersøgelser.
Kundefeedback fra Google og Trustpilot
Google reviews
4,7 Læs anmeldelser
Trustpilot
4,7 Læs anmeldelser
Se lån
Om Lånio
Lånio.dk tilbyder ikke selv lån, men indhenter tilbud fra udvalgte banker og er blandt de førende indenfor sammenligning af finansielle tjenester. Lånio.dk har været på markedet siden 2016 og er ligesom Mikonomi.dk ejet af Lånio.dk ApS.
Luk

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 75.000 kr.Løbetid: 144 mdr.Mdl. ydelse: 676 kr. til 997 kr.Variabel debitorrente: 3,49% til 11,99%ÅOP: 4,63% til 12,98%Saml. kreditomk.: 22.384 kr. til 68.568 kr.Etableringsomkostninger: 300 kr.Saml. tilbagebetaling: 97.384 kr. til 143.568 kr.Bemærk, at Lånio.dk og Mikonomi.dk begge ejes og drives af Lånio.dk ApS.

Hvad er Re:member?

Det er kreditkortkoncernen Entercard, der står bag udstedelsen af Re:members kort og lån. Entercard er ejet af Barclays Principal Investments Limited, som er Europas største kortselskab, og Swedbank, en af de største bankkoncerner i Norden og Baltikum. Entercard blev stiftet i 2005 og har over en million kunder i Danmark, Norge og Sverige. Dermed er det altså en af de helt store bankvirksomheder i Skandinavien.

Information om Re:member
NavnRe:member
EjerEntercard Danmark, en filial af Entercard Group AB
AdressePostboks 89, 2770 Kastrup
Telefon33 42 37 20
ÅbningstiderAlle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00
LåntyperForbrugslån, samlelån, kreditkort

Lån fra Re:member: Er det det rigtige lån for mig?

Hvis du overvejer et lån fra Re:member, er det værd at være bevidst om, at banken i øjeblikket kun udsteder lån til forbrugere, der har et Re:member Mastercard. Uden denne type kort kan man altså for nuværende ikke tage lån hos Re:member. For nuværende udsteder Re:member ikke deres Mastercard, men dette kan naturligvis ændre sig i fremtiden. Har du ikke sådan et kort, kan vi anbefale at søge andre lån via Lånio eller holde dig opdateret på Re:members hjemmeside.

Oversigt
Lånebeløb
Lånebeløb: 10.000 - 250.000 kr.
Løbetid
Løbetid: 12 - 180 mdr.
Rentesats
Rentesats: 7,18 - 24,91%
ÅOP
ÅOP: 7,22 - 24,97%
Din alder
Minimum alder: 18 år
Oprettelsesgebyr
Oprettelsesgebyr: 300 kr.

Hvad koster det at låne fra Re:member?

Prisen på et lån er selvfølgelig afhængig af hvilken rente man kan få. Hos Re:member svinger renten fra 6,95 % til 19,95 %. Her ser vi på et par eksempler på låneomkostninger, hvis man låner 75.000 kr. fra Re:member over en periode på 7 år.

RentesatsMdl. afdragSamlede låne­omkost­ninger
6,95%1.142 kr.21.128 kr.
10,95%1.242 kr.29.328 kr.
15,95%1.376 kr.40.584 kr.
19,95%1.489 kr.50.076 kr.

Omkostningerne ved at låne 75.000 på en periode over 7 år svinger altså fra 21.128 kroner til 50.076 kroner, alt efter hvilken rente man kan få.

Fordele og ulemper ved Re:member

Lad os tage et kig på fordelene og ulemperne ved at låne fra Re:member.

Fordele

Fordele
 • Konkurrencedygtige priser
 • Fleksible tilbagebetalingsvilkår
 • Udbetalingstid
 • Konkurrencedygtige priser: Re:member tilbyder lån, der ofte er billigere end konkurrerende banker.
 • Fleksible tilbagebetalingsvilkår: Banken tilbyder meget fleksible tilbagebetalingsbetingelser med mulighed for at strække lånet ud over op til 15 år.
 • Udbetalingstid: Selvom de ikke er de hurtigste på markedet, er deres udbetalingstid stadig rimelig og i tråd med branchestandarden.
Ansøg om lån hos re:member Det tager kun 2 minutter

Ulemper

Ulemper
 • Streng kvalifikation
 • Lånebeløbsgrænse
 • Streng kvalifikation: Re:member har en strengere kvalifikationsproces sammenlignet med andre banker, hvilket kan betyde, at de oftere afviser ansøgere. I øjeblikket udsteder de slet ikke kort eller lån til nye forbrugere, hvilket naturligvis er en ulempe, hvis man er interesseret i at bruge banken.
 • Lånebeløbsgrænse: De tilbyder lån op til 250.000 kr., hvilket er lavere end nogle af de andre lignende banker på markedet.

Financielle services

Re:member tilbyder to forskellige typer lån - forbrugslån og samlelån med lav rente.

Forbrugslån fra Re:member

Med Re:members forbrugslån kan du låne fra 10.000 kr. op til 250.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. En fordel ved privatlån via Re:member er, at du frit kan anvende det til lige præcis det, du ønsker. Ansøgningsprocessen er enkel, og du får direkte svar på din ansøgning.

Det er dog vigtigt at bemærke, at det i øjeblikket kun er muligt at ansøge om et Re:member forbrugslån, hvis du allerede har et lån eller et Re:member Mastercard. Alle andre ansøgninger vil blive afslået.

Samlelån fra Re:member

Udover forbrugslån tilbyder Re:member også samlelån. Der kan være flere fordele ved at samle sine lån. For det første kan du ofte opnå lavere månedlige omkostninger. Dernæst giver det en langt bedre oversigt over din økonomi, når du kun skal forholde dig til ét lån frem for flere.

Med muligheden for at låne op til 250.000 kr. og en tilbagebetalingstid på op til 15 år, har Re:member nogle relativt fleksible lånevilkår på deres samlelån.

Dog er det, ligesom med forbrugslån, kun muligt at ansøge om Re:member samlelån, hvis du allerede har et lån eller et Re:member Mastercard.

Re:member på Trustpilot

Trustpilot

På Trustpilot har re:member modtaget en blanding af anmeldelser, der spænder fra meget positive til nogle kritiske bemærkninger. De har et gennemsnit på 4,4 stjerner ud af 5. Her er en opsummering af anmeldelserne:

Positive anmeldelser

 • Mange kunder roser banken for at være hjælpsomme og venlige.
 • Flere har gennem årene kun haft positive oplevelser med Re:member og finder dem tilgængelige, når de har brug for hjælp.
 • En del kunder har haft fremragende oplevelser med kundeservice, især når det kommer til teknisk support med deres kreditkort.
 • Andre har brugt Re:member kreditkort i mange år og har altid haft gode oplevelser, både i Danmark og i udlandet.
 • Nogle kunder fandt kundeservicen meget klar og værdsatte en humoristisk tone under samtalerne.
 • Flere roste den hurtige og effektive service, hvor problemer blev løst med det samme.

Kritiske anmeldelser

 • Nogle kunder oplevede udfordringer med bankens belønningsprogram og følte, at de blev vildledt.
 • Der har været anmeldelser om tekniske problemer med bankens website og online tjenester.
 • Enkelte kunder var utilfredse med ændringer i rentesatser og følte, at banken ikke var gennemsigtig i deres kommunikation.
 • Nogle kunder oplevede forsinkelser i svar fra kundeservice og følte, at deres problemer ikke blev adresseret tilstrækkeligt hurtigt.

Generelt set har Re:member modtaget mange positive anmeldelser for både kundeservice og produkter, men der er også plads til forbedring baseret på feedback fra nogle utilfredse kunder.

Få et tilbud på lån fra de bedste låneformidler i Danmark

Selvom det i øjeblikket ikke er muligt at få et lån fra Re:member som ny forbruger, er der stadig muligheder for at finde attraktive lånemuligheder i Danmark. En af de bedste metoder er at benytte sig af de mest anerkendte låneformidlere i landet.

Lånio er en af de mest betroede låneformidlere i Danmark, der kan hjælpe dig med at finde de bedste lånemuligheder på markedet. Vores platform giver dig mulighed for at sammenligne forskellige lån fra en række udbydere, så du kan finde det lån, der passer bedst til dine behov og økonomiske situation. Det er altid en god idé at undersøge alle dine muligheder grundigt, før du træffer en beslutning, og Lånio kan være en stor hjælp i den proces.

Læs flere anmeldelser:

4.5 på Trustpilot | 15 anmeldelser

Mark Thorsen
Skrevet af Mark Thorsen, CEO & stifter
Mark Thorsen er direktør for Lånio.dk ApS. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019 og 2020.