Plutus lån

Sidst opdateret: 04. oktober 2019

OBS: Denne kampagne er udgået

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre udgået. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her.

Info om Plutus lån

Plutus er en af de nyere låneudbydere på markedet. De er danske og kan tilbyde dig lån på op til 75.000 kr.

Hos Plutus har du mulighed for både at tage et forbrugslån og et mobillån til en fornuftig rente. Dette kan du gøre uden at Plutus sætter spørgsmålstegn ved hvad pengene skal bruges til, og du behøver heller ikke stille sikkerhed for lånet. Det er derfor let og hurtigt at få optaget et lån hos Plutus. Læs mere om deres lånemuligheder her.

Lånebetingelser hos Plutus

Som sagt, så er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed hos Plutus når du låner, ligesom du heller ikke skal forklare hvad pengene skal bruges til. Dertil vil du få en variabel debitorrente på 20,2 %, et stiftelsesgebyr på 8 %, og du har mulighed for at have en løbetid på maksimalt 6 år når du låner. Det lån du optager kan da være mellem 3.000 og 75.000 kr. Låner du over 20.000 kr., så kræves det dog at du indsender udskrift og dokumentation i form af lønsedler og adresse- samt fotolegitimation.

Ansøgningsprocessen

Når du ansøger hos Plutus skal du vurderes kreditværdig før at et lån kan godkendes. Hvis du er i tvivl om du er dette, så koster det dig ikke noget ansøge, da du kan ansøge gratis og uforpligtende. Det er først når du godkender lånet at du er forpligtet til at betale.

Måden du ansøger på, er på Plutus hjemmeside, hvor du udfylder hvor meget du interesseret i at låne og hvor lang tid - det vil typisk blot tage 5 minutter. Du vil herefter få svar inden for 20 minutter. Godkendes dit lån, så kan du få pengene udbetalt til din konto den efterfølgende dag.

Krav for at låne hos Plutus

  • Du må ikke være registreret i RKI
    Det er nødvendigt at du er kreditværdig, og er du derfor optaget i RKI så vil du ikke blive accepteret som låner.
  • Du skal være fyldt 18 år

Få flere tilbud

Det kan anbefales at du indhenter flere tilbud, så du ikke ender med et lån som bliver for dyrt for dig. Hvis du let vil finde ud af hvilket lån som er det billigste for dig, så skal du kigge efter ÅOP. Det er udtryk for hvad du skal betale årligt i omkostninger for at have lånet, og det er lovpligtigt at alle låneudbydere oplyser dette. Hos Plutus kan der tilbydes en ÅOP på 26,4 %, men hvor godt det er sammenlignet med andre låneudbydere, må du undersøge markedet.

En måde hvorpå du kan gøre det, er ved at bruge låneberegneren som du finder her på Mikonomi.dk. Vi har lavet denne så du kan få et overblik over de forskellige låneudbydere, og så du lettere kan finde ud af hvor du kan optage de billige lån henne. Du skal blot indtaste hvor meget du gerne vil låne og i hvor lang tid, og du derefter få tildelt en oversigt over mulige låneudbydere, som du kan sammenligne med hinanden. 

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!