A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 8 min.
Opdateret:

Lån fra Lendo: Anmeldelse af omkostninger & service

Læs alt hvad du har brug for at vide om Lendo i Danmark.

Verificeret formidler Lendo er ejet af Lendo ApS med reg. nr. 39572877 med hovedkontor i København.

Lånebeløb
20.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 144 mdr.
ÅOP
4,58 - 24,99%
4,6

mikonomi score
Læs mere
Op til 21 lånetilbud
Trustpilot Score: 4,8
#1 Mikonomi score

Verificeret formidler Lendo er ejet af Lendo ApS med reg. nr. 39572877 med hovedkontor i København.

Udbetaling:
1-2 hverdage ?

Få svar på din ansøgning oftest med det samme, dog op til 24 timer.

Når du har underskrevet låneaftalen, går der typisk 1-2 hverdage før pengene udbetales til din konto.

Denne information er fundet på Lendo's egen hjemmeside.

Mikonomi scoren er baseret på baggrund af følgende 4 parametre:
Lånevilkår
Popularitet
Fleksibilitet
Kunde­oplevelse
4,65
mikonomi
score
4,5 
Lånevilkår
Lendo samarbejder med banker, der har nogle af de laveste rentesatser på markedet. Når scoren ikke er perfekt, er det fordi andre udbydere kan tilbyde en minimums ÅOP, der er en smule lavere en hos Lendo.
Popularitet
Lendo er uden tvivl blandt de mest populære låneudbydere på Mikonomi.dk (top 5%). Lendos brand er et af dem brugerne kender bedst.
4,5 
Fleksibilitet
Lendos godkendelseprocent er blandt de højeste på markedet. Når Lendo ikke score maks. i denne kategori, er det fordi det højest mulige lånebeløb og løbetid er mindre, end ved andre udbydere.
14dages fortrydelsesret
Vær opmærksom på
 • Ingen lån under 10.000 kr.
4,5 
Kunde­oplevelse
Lendo er meget transparente omkring deres vilkår og service, og har opnået en af de bedste scores på Trustpilot og Google. At scoren ikke er højere skyldes, at Lendo ikke tydeligt oplyser, hvad der er den lavest mulige ÅOP på forhånd.
Kundefeedback fra Google og Trustpilot
Google reviews
4,8 Læs anmeldelser
Trustpilot
4,8 Læs anmeldelser
Se lån
Om Lendo
Lendo tilbyder ikke selv lån, men indhenter tilbud fra andre banker, som du kan sammenligne og vælge i mellem. Lendo er grundlagt i Sverige i 2007 og ejet af Lendo ApS.
Luk

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 1 år til 12 årMdl. ydelse: 2.000 kr.Variabel debitorrente: 7%ÅOP: 7,68%Saml. kreditomk.: 20.000 kr.Etableringsomkostninger: 1.000 kr.Saml. tilbagebetaling: 120.000 kr.Dette er et affiliate link

Hvad er Lendo?

Lendo er blandt de mest anerkendte sammenligningstjenester for lån i Danmark. Fremfor at være en traditionel bank, fungerer Lendo som en låneformidler, der kan hjælpe dig med at søge lån. Det gør de ved at sammenligne lån på tværs af låneudbydere.

Lendos service er gratis at bruge. De samarbejder med 21 banker og dermed er der altså mulighed for at få et væld af lånetilbud, når du sammenligner lån gennem Lendo.

Lendo blev grundlagt i Sverige i 2007. I dag er det den største sammenligningstjeneste for lån på tværs af de nordiske lande.

Lendo er ejet af Schibsted, den norske mediekoncern, som også ejer Den Blå Avis.

Oversigt
Lånebeløb
Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.
Løbetid
Løbetid: 12 - 144 mdr.
Rentesats
Rentesats: 0,00 - 24,24%
ÅOP
ÅOP: 4,58 - 24,99%
Din alder
Minimum alder: 18 år
Oprettelsesgebyr
Oprettelsesgebyr: 1.000 kr.

Er Lendo en bank?

Hvis du overvejer at låne gennem Lendo, er det vigtigt at vide, at Lendo ikke er en bank i traditionel forstand. Lendo er i stedet en platform, der integrerer forskellige banker i deres system.

Det betyder, at det ikke er Lendo, der udlåner penge. Ved at fungere som en formidler mellem låntager og långiver, kan Lendo hjælpe dig med at finde det bedst mulige lån - skræddersyet ud fra dine vilkår og økonomiske behov.

Lendo giver dig mulighed for at sammenligne lån fra mange forskellige banker på et sted. Når du har indsendt en låneansøgning, vil Lendos samarbejdspartnere tilsende dig de bedst mulige lån, som de kan tilbyde. Du kan så sammenligne disse tilbud og vælge det, der passer bedst til dine behov.

Er et lån fra Lendo det rigtige lån for mig?

At finde det rigtige lån kan være en udfordring, da der er mange faktorer at tage højde for. En af de store fordele ved at bruge Lendo er den store mængde af information og de mange muligheder, der er tilgængelige på deres platform.

Lendos sammenligningstjeneste er en gratis, uforpligtende service. Hvis du beslutter ikke at tage imod et af deres lånetilbud, slettes din ansøgning automatisk efter 30 dage. Et lån bliver vindende efter du har underskrevet aftalen med MitID. Dog har man 14 dages fortrydelsesret.

Som nævnt samarbejder Lendo med 21 forskellige låneudbydere, herunder nogle af de største og mest anerkendte i landet. Det gælder blandt andet Spar Nord Bank, Ikano Bank og L’easy. Det store udvalg betyder, at du har mulighed for at sammenligne mange forskellige lånetilbud på ét sted, hvilket kan spare dig tid, samtidig med at låneprocessen bliver mere overskuelig.

Det er værd at vide, at nogle vil have mulighed for at få et bedre lån gennem en traditionel bank. Der er flere forskelle på traditionelle banker og de online låneudbydere som Lendo overvejende samarbejder med. Heriblandt at traditionelle banker er mere påpasselige med at udstede lån, mens online låneudbydere udsteder lån til et bredere udsnit af forbrugere.

Påpasseligheden hos de traditionelle banker betyder, at de ofte kan tilbyde en lavere rente, mens den risiko som online låneudbydere påtager sig, betyder at de samtidig ofte tager en højere rente. Det er en faktor, der er værd at medberegne, når man skal vurdere om et lån gennem Lendo, er det rigtige valg.

Information om Lendo
NavnLendo Aps
Adresse i DanmarkGothersgade 8F, 1123 København K
Telefon70500010
ÅbningstiderHverdage fra 9-16 (fredage fra 10-16)
MailKundeservice@lendo.dk
LåntyperForbrugslån, samlelån, billån
Andre produkterForsikring

Hvad koster det at låne fra Lendo?

Når det kommer til omkostningerne ved at låne fra Lendo, benytter vi de laveste og højeste værdier fra de banker, vi samarbejder med. Du kan finde information i kampagnen på vores hjemmeside.

Her er et eksempel på et lån på 20.000 kroner, hvor vi bruger den laveste (4,58%) og højeste (24,99%) ÅOP. I eksemplet er tilbagetalingsperioden på et år - betaler man tilbage over en længere periode, vil de samlede låneomkostninger stige.

LånebeløbÅOPLøbetidTilbagebetalt beløb
20.000 kroner4,58%1 år20,916 kroner
20.000 kroner24,99%1 år24,998 kroner

Det er værd at være opmærksom på, at der kan være forskellige aldersgrænser på lån - mange banker vil have en aldersgrænse på 18 år, mens nogle vil have en grænse på 21 eller 23 år. Udover at være opmærksom på renter, bør man ligeledes holde øje med om en bank kræver et oprettelsesgebyr for lån.

Find gratis rådgivning, hvis du har problemer med at håndtere din gæld

Det kan være enormt svært at håndtere en stor gæld på egen hånd. Hvis du oplever udfordringer med gæld, er der heldigivis flere organisationer og tjenester, der kan tilbyde hjælp og rådgivning. Det gælder blandt andet Forbrugerrådet Tænk og Settlementet. Det er vigtigt at søge hjælp, hvis du føler, at din gæld bliver uoverskuelig.

Fordele og ulemper ved lån fra Lendo

Som med enhver anden finansiel tjeneste, er der både fordele og ulemper ved at bruge Lendo.

Fordele

Fordele
 • Bredt udvalg af lånetilbud
 • Ingen forpligtelser, ingen omkostninger
 • Høj godkendelsesprocent
 • Forskellige låneformer
 • Hurtig udbetalingstid
 • Høj kundetilfredshed
 • Bredt udvalg af lånetilbud: Lendo fungerer som en formidler mellem dig og op til 18 forskellige banker. Med kun én ansøgning får du adgang til et væld af potentielle lånemuligheder.
 • Ingen forpligtelser, ingen omkostninger: Lendo tilbyder en service, der er fuldstændig gratis og uden forpligtelser. Du kan gennemgå alle dine lånetilbud og vælge det, der passer bedst til dine behov - eller fravælge dem alle sammen.
 • Høj godkendelsesprocent: Godkendelsesprocenten på lån via Lendo er blandt den højeste på markedet.
 • Forskellige låneformer: Uanset om du leder efter et forbrugslån, samlelån eller billån, er Lendo i stand til at hjælpe.
 • Hurtig udbetalingstid: I de fleste tilfælde udbetales dit lån inden for 1-2 hverdage.
 • Høj kundetilfredshed: Med en imponerende score på 4,8/5 på både Trustpilot og Google, er Lendo populær blandt deres kunder. Lendo er ligeledes blandt Mikonomi.dk’s mest populære samarbejdspartnere.
Ansøg om lån hos Lendo Det tager kun 2 minutter

Ulemper

Ulemper
 • Potentielt høje renter
 • Begrænset sammenligningsgrundlag
 • Registreringer i RKI eller Debitor Registret
 • Minimumsbeløb
 • Mulig reklameoverlast
 • Potentielt høje renter: Selvom Lendo samarbejder med lave rentesatser, kan man også få tilbud på lån med høje rentesatser . Den store variation skyldes, at Lendo samarbejder med 18 forskellige banker, hvoraf nogle er villige til at give lån med en højere risiko.
 • Begrænset sammenligningsgrundlag: Lendo samarbejder med 18 låneudbydere, men de repræsenterer ikke alle banker på markedet. Dette betyder, at du muligvis skal søge lån hos andre banker separat, hvis du ønsker at have det mest komplette overblik over dine muligheder.
 • Registreringer i RKI eller Debitor Registret: Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret, vil du ikke kunne låne via Lendo. Det samme gælder dog også for alle andre låneformidlere og banker.
 • Minimumsbeløb: Lendo formidler ikke lån på mindre end 10.000 kroner.
 • Mulig reklameoverlast: Hvis du tilmelder dig Lendos nyhedsbrev, kan du forvente en betydelig mængde reklamer fra Lendo. Dog kan reklamerne afmeldes efter et lån er taget.

Andre finansielle tjenester

Udover lån formidler Lendo også forsikringer. De samarbejder med forsikringsselskaber som AXA og Tryg, hvilket betyder, at du også kan bruge deres platform til at finde og sammenligne forsikringstilbud.

Samlelån fra Lendo

Lendo kan også hjælpe dig med at finde samlelån, hvilket kan være en fordel, hvis du har flere smålån, som du gerne vil samle til et større lån med bedre betingelser.

Billån fra Lendo

Hvis du overvejer at købe en bil, men har brug for finansiering, kan Lendo hjælpe dig med at finde det bedste billån uden udbetaling.

Anmeldelser af Lendo i Danmark

Trustpilot

Når man kigger på anmeldelser af Lendo på Trustpilot, finder man overvejende positive oplevelser. Det vidner den samlede bedømmelse på 4,8 stjerner ud af 5 også om.

En bruger betegner Lendo som den "bedste portal til at finde dit lån", og fremhæver de hurtige løsninger, der resulterede i et lån samme dag, som vedkommende søgte. En anden bruger beskriver tjenesten som "simpel, hurtig og effektiv". Flere brugere ligeledes Lendo for deres lette og overskuelige præsentation af lånemuligheder. Nogle brugere fremhæver også Lendos for at finde lånemuligheder, som er billigere end dem, de selv kunne finde.

Der er omvendt også plads til forbedringer. Nogle kunder oplever, at det er svært at gennemskue hvor høje renter der er på et lån. Da Lendo formidler lån fra 18 forskellige banker, vil renterne svinge meget, og nogle kunder oplever altså, at det er svært at forstå hvor høje renter, der er på lån formidlet af Lendo.

Læs flere anmeldelser:

Ansøg om lån hos Lendo Det tager kun 2 minutter

4.5 på Trustpilot | 15 anmeldelser

Mark Thorsen
Skrevet af Mark Thorsen, CEO & stifter
Mark Thorsen er direktør for Lånio.dk ApS. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019 og 2020.