A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 8 min.
Opdateret:

Lån fra LendMe: Anmeldelse, vilkår, for & imod

Er et lån fra Lendme det rigtige valg? Læs denne analyse først

Verificeret formidler LendMe er ejet af MNW ApS med reg. nr. 37445290 med hovedkontor i København.

Lånebeløb
10.000 - 400.000 kr.
Løbetid
12 - 180 mdr.
ÅOP
4,02 - 24,58%
4,5

mikonomi score
Læs mere
Op til 18 lånetilbud
#1 Trustpilot score
Nemt at ansøge

Verificeret formidler LendMe er ejet af MNW ApS med reg. nr. 37445290 med hovedkontor i København.

Udbetaling:
1-3 hverdage ?

Få svar på din ansøgning indenfor 1 time.

Når du har underskrevet låneaftalen, går der typisk 1-3 hverdage før pengene udbetales til din konto.

Denne information er fundet på LendMe's egen hjemmeside.

Mikonomi scoren er baseret på baggrund af følgende 4 parametre:
Lånevilkår
Popularitet
Fleksibilitet
Kunde­oplevelse
4,55
mikonomi
score
Lånevilkår
Lendme samarbejder med banker, der har nogle af de laveste rentesatser og ÅOP på markedet for usikrede lån.
4,5 
Popularitet
Lendme er blandt de udbydere som vores brugere oftest vælger og er i top 25% af mest populære valg på Mikonomi.dk.
Fleksibilitet
LendMe har god fleksibilitet ift. de lånebeløb og tilbagebetalingsperioder som brugerne kan vælge, men deres godkendelsesprocent på låneansøgninger er lavere end andre på listen.
14dages fortrydelsesret
Vær opmærksom på
 • Ingen lån under 10.000 kr.
 • Du skal være min. 23 år
 • Ringe gennemsigtighed ift. låneforsikring
4,5 
Kunde­oplevelse
Lendme får fantastisk kundefeedback på Trustpilot og Google fra mange brugere. De har en særdeles god kundeservice, men har ikke optimal transparens eksempelvis ift. deres låneforsikring.
Kundefeedback fra Google og Trustpilot
Google reviews
4,8 Læs anmeldelser
Trustpilot
4,8 Læs anmeldelser
Se lån
Om LendMe
LendMe tilbyder ikke selv lån men indhenter tilbud fra andre banker, som du kan sammenligne og vælge i mellem. LendMe startede i 2016 og er ejet af MNW ApS.
Luk

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 6 årMdl. ydelse: 874 kr.Variabel debitorrente: 7%ÅOP: 4,51% til 22,17%Saml. kreditomk.: 8.180 kr. til 45.118 kr.Etableringsomkostninger: 1.500 kr.Saml. tilbagebetaling: 58.180 kr. til 95.118 kr.Dette er et affiliate link

LendMe blev startet i 2016 med det formål at gøre det lettere for kunder at sammenligne lån. I løbet af de seneste år er platformen blevet en af de mest betroede og populære låneformidlere i Danmark. Men hvad indebærer det egentlig at låne penge via LendMe, og hvad kan du forvente i form af vilkår, omkostninger og kundeservice? Bliv klogere på denne side.

Er LendMe en bank?

Det er vigtigt at understrege, at LendMe ikke selv udbyder lån - de formidler lån. LendMe har etableret partnerskaber med en række banker, og på deres platform kan du finde og sammenligne lånetilbud fra disse banker. Faktisk kan du sammenligne hele 18 lånetilbud med LendMes service.

Oversigt
Lånebeløb
Lånebeløb: 10.000 - 400.000 kr.
Løbetid
Løbetid: 12 - 180 mdr.
Rentesats
Rentesats: 3,60 - 20,95%
ÅOP
ÅOP: 4,02 - 24,58%
Din alder
Minimum alder: 18 år
Oprettelsesgebyr
Oprettelsesgebyr: 1.500 kr.

Lån fra LendMe: Er det det rigtige lån for dig?

LendMes rolle som formidler af lån fra adskillige banker betyder, at de kan give dig adgang til en række lånemuligheder, uden at du skal bruge tid på at søge information fra forskellige udbydere. Tanken er dermed, at du nemt og hurtigt kan finde et lån, der passer til netop dine behov og din økonomiske situation.

LendMe kan være et fremragende valg for dem, der leder efter en simpel og tidsbesparende måde at sammenligne forskellige lånemuligheder på. Med deres brede netværk af låneudbydere kan LendMe give dig adgang til en række forskellige lånemuligheder, hvilket maksimerer dine chancer for at finde et lån, der er skræddersyet til dine specifikke behov og økonomiske situation. Hvis du værdsætter nemhed, tidsbesparelse og overblik i søgningen efter det perfekte lån, kan LendMe være et godt valg.

Information om LendMe
NavnLendMe
Adresse i DanmarkCarl Jacobsens Vej 16, ST 2500 Valby
Kontakt LendMe70 60 62 62 eller info@LendMe.dk
ÅbningstiderHverdage: 10.00 - 16.00
Weekend: Lukket
LåntyperSamlelån, billån, forbrugslån, mm.
Andre produkterForsikring via AXA og Tryg

Andre kendte virksomheder, der tilbyder lignende tjenester, inkluderer:

 • Lånio.dk
 • Lendo.dk
 • Mybanker.dk (samme virksomhed som Lendo.dk)
 • Sambla.dk
 • Digifinans (samme virksomhed som Sambla.dk)
 • Bankly.dk

Hvad er omkostningerne ved at få et lån fra LendMe?

Hvis du anvender LendMe til at finde et lån, er det vigtigt at være opmærksom på, at omkostningerne på et lån vil variere på baggrund af en række faktorer. Nogle af de parametre du bør tage i betragtning, inkluderer lånets løbetid, den årlige omkostning i procent (ÅOP) samt eventuelle gebyrer ved oprettelse af lånet. Ved at gøre disse informationer nemt tilgængelige, hjælper LendMe dig med at træffe et informeret valg om, hvilket lån der passer bedst til dig.

Omkostningerne på et lån varierer i høj grad efter lånebeløb samt ovenstående parametre. Med udganspunkt i nogle af de mere kendte låneudbydere som Ferratum og L’easy ser vi her på omkostningerne ved et lån på 10.000 kroner med en løbetid på 24 måneder:

LåneudbyderL'EASY

FERRATUM

Lånebeløb10.000 kr.10.000 kr.
Løbetid24 mdr.24 mdr.
Laveste ÅOP14,73%24,99%
Højeste ÅOP24,87%24,99%
Laveste samlede
kredit­omkostninger
1.525 kr.2.600 kr.
Højeste samlede
kredit­omkostninger
2.575 kr.2.600 kr.

Som ovenstående viser, er der altså nogen forskel på hvad et lån via LendMe koster. Med den laveste rente hos L’easy har man 1.525 kroner i omkostninger for et lån på 10.000, mens man har omkostninger på 2.600 kroner, hvis man låner samme beløb via Ferratum.

Finansielle tjenester fra LendMe

LendMe tilbyder en række populære lånetyper, som er designet til at imødekomme forskellige behov. LendMe tilbyder blandt andet:

Lån uden sikkerhed

Alle LendMes lån er lån uden sikkerhed. Når du optager et lån uden sikkerhed, behøver du ikke at stille noget finansielt aktiv - såsom hus eller bil - som sikkerhed for lånet.

Samlelån hos LendMe

En populær service, som LendMe tilbyder, er samlelån. Et samlelån er et lån, der giver dig mulighed for at samle alle dine eksisterende lån i ét enkelt lån. Fordelen ved et samlelån? Når du kun betaler af på et enkelt lån, vil du ofte betale færre renter, ligesom det kan gøre det lettere for dig at holde styr på dine lån.

Hos LendMe kan du indtaste alle dine eksisterende lån, og herefte modtage tilbud om samlelån, der kan afhjælpe dig med de mange lån. Vær dog opmærksom på ikke at tage et samlelån med en for høj rente, da dette potentielt kan påvirke din økonomi negativt.

Billån via LendMe

LendMe tilbyder også billån. LendMe gør det nemt at finde og sammenligne billån fra forskellige banker, så du kan finde det lån, der passer bedst til dine behov og din økonomiske situation.

Lån med medansøger

LendMe tilbyder ligeledes lån med medansøger. At ansøge om et lån sammen med en medansøger, eksempelvis en partner eller ægtefælle, er ofte meget fordelagtigt, især hvis du har brug for et større, usikret lån. Ved at samle to indkomster øges lånekapaciteten betydeligt, da banken dermed forbinder en mindre risiko med lånet. Et samlelån vil af samme årsag oftest resultere i mere favorable lånevilkår.

Ansøg om lån hos LendMe Det tager kun 2 minutter

Fordele og ulemper ved at få et lån via LendMe

Hvis du overvejer at optage et lån hos LendMe, er det værd at forstå både de positive og negative aspekter ved denne låneformidler. Nedenfor finder du en opsummering af nøglepunkterne:

Fordele ved LendMe

Fordele
 • Bredt udvalg
 • Høj Trustpilot score
 • Nem ansøgningsproces
 • Konkurrencedygtige renter
 • Fleksible lånebetingelser
 • Fantastisk kundeservice
 • Bredt udvalg: Med LendMe kan du få op til 18 lånetilbud, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne og vælge det bedste lån for dig.
 • Høj Trustpilot score: LendMe er meget populært blandt brugerne, hvilket reflekteres i deres
 • Trustpilot score på 4,9.
 • Nem ansøgningsproces: At ansøge om et lån hos LendMe er enkelt og hurtigt.
 • Konkurrencedygtige renter: LendMe har nogle af markedets laveste renter og ÅOP på usikrede lån, takket være deres samarbejde med forskellige banker.
 • Fleksible lånebetingelser: LendMe tilbyder fleksibilitet med hensyn til lånebeløb og tilbagebetalingsperioder.
 • Fantastisk kundeservice: LendMe har fået suveræne anmeldelser fra brugere på både Trustpilot og Google, og deres kundeservice er ofte fnævnt som værende fremragende.

Ulemper ved LendMe:

Ulemper
 • Ingen små lån
 • Aldersbegrænsning
 • Godkendelsesprocent
 • Ingen små lån: Det er ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr. hos LendMe.
 • Aldersbegrænsning: Du skal være mindst 23 år for at ansøge om et lån.
 • Godkendelsesprocent: LendMe har en lavere godkendelsesprocent på låneansøgninger sammenlignet med andre udbydere på markedet.

LendMe ifølge Trustpilot anmeldelser

Trustpilot

Overordnet set har LendMe modtaget stærkt positive reviews på Trustpilot, hvilket fremhæver platformens pålidelighed, effektivitet og professionalisme.

Positive anmeldelser

Kunderne er generelt tilfredse med rådgivningen de har modtaget fra LendMe, hvilket også kan ses i deres Trustpilot score på hele 4,8. Nogle kunder nævner, at de har fået god, forståelig og professionel hjælp vedrørende deres låneansøgninger.

Flere brugere kommenterer også på, hvor nemt og hurtigt det er at få lånetilbud via platformen. Flere kunder anerkender desuden LendMes effektive service. Nogle påpeger blandt andet at deres lånansøgning gik nemt igennem.

Negative anmeldelser

Selvom de fleste anmeldelser er positive, er der også et par kritikpunkter. En kunde har klaget over, at vedkommende blev opkrævet for en forsikring, selvom lånetilbuddet ikke blev accepteret. En anden bruger udtrykte frustration over at blive spammet med lånetilbud. Disse anmeldelser illustrerer, at der kan være områder, hvor LendMe kunne forbedre deres service og gennemsigtighed.

Opsummering: Om lån hos Lendme

Så er et lån via LendMe det rigtige for dig? Det kommer an på en blanding af dine lånemuligheder, dine behov og hvilke tilbud LendMe kan give dig. Som platform er LendMe i hvert fald et sted hvor du hurtigt kan få et overblik, hvis du er på udkig efter et usikret lån online.

Læs flere anmeldelser:

Ansøg om lån hos LendMe Det tager kun 2 minutter

4.5 på Trustpilot | 15 anmeldelser

Mark Thorsen
Skrevet af Mark Thorsen, CEO & stifter
Mark Thorsen er direktør for Lånio.dk ApS. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019 og 2020.