Info om Leasy lån

Du kender sikkert Leasy fra reklamerne, hvor Peter kommer forbi og du kan låne diverse hårdhvidevarer eller elektronikvarer. Leasy er en virksomhed der blev gundlagt 1985, og står for at udleje forbrugsgoder såsom hvidevarer, TV, kameraer, PC'er og mobiltelefoner. Men det er ikke alt hvad du kan hos Leasy. Det er også muligt at låne penge.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Lån hos Leasy

Når du låner hos Leasy er det ikke nødvendigt for dig, at skulle stille sikkerhed over for lånet, og ligeledes behøver du ikke forklare hvad du skal bruge pengene til. Der er imidlertid to forskellige lån du kan tage - et kontantlån og et lavrente lån. Konstant lånet giver til dig mulighed for at låne op til 25.000 kr. og du kan vælge en afbetalingsperiode på mellem 24 og 72 måneder. Med lavrente låne kan du låne op til 50.000 kr. og muligheden for den samme afbetalingsperiode som ved kontantlånet. Det som adskiller lavrentelånet fra kontantlånet, er at der kan tilbydes en noget lavere rente. En rente som vil ligge et sted mellem 9,9 og 16,9 %. Den endelige rente vil blive fastlagt ud fra den kreditvurdering, som der laves af dig.

Hvis du vil ansøge, kan du let gøre det på Leasys hjemmeside. Når du ansøger vil Leasy herefter lave en kreditvurdering af dig for at finde ud af om du er kreditværdig til deres lavrentelån, ellers kan du få tilbudt deres kontantlån i stedet. Når der lånes vil den rente du får tildelt være fast, og det adskiller derfor Leasy lånet fra mange andre låneudbydere som kun kan tilbyde en variabel rente, og derfor oftest vil stige i løbet af et låns løbetid. Dertil kommer det at du kan få et lån på plads inden for kort tid. Ligeså snart du har sendt en ansøgning, så vil du få svar på den inden for et par timer. Derefter vil lånet kunne blive udbetalt til dig på den næstkommende bankdag.

Hvilke krav stilles der hos Leasy?

Der stilles som regel ikke særlig høje krav, når du vil låne penge online, og det samme er tilfældet med Leasy. Der er dog nogle enkelte krav som du skal kunne overholde, hvis du gerne vil have et lån på plads. Dem kan du se her:

  • Du skal som minimum være 20 år gammel.
  • Du må ikke være registreret i RKI, da du skal kunne kendes kreditværdig.
  • Hvis du gerne vil have et lavrentelån, så skal den økonomiske situation se fornuftig ud.

Andre muligheder

Leasy er ikke den eneste låneudbyder som kan vælges på nettet. Der er mange andre som også vil være villig til at låne dig penge. Derfor er det en god idé at undersøge markedet igennem, da nogle låneudbydere kan tilbyde bedre vilkår end andre. Det kan i sidste ende betyde, at du kan spare en masse penge ved at vælge den rigtige låneudbyder. Her på Mikonomi.dk har du muligheden for at sammenligne låneudbydere med hinanden, og dermed lettere finde ud af hvor du kan finde det billigste og bedste lån henne. Alt du skal gøre er blot at anvende vores låneberegner, som du finder her på siden.