A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

LEASY lån

Kort om LEASY

Du kender sikkert LEASY fra reklamerne, hvor Peter leverer og installerer. Hos LEASY kan du købe alt fra computere og TV til køleskabe og kaffemaskiner. LEASY blev grundlagt i 1985 og fokuserer primært på salg og udlejning, men du har også mulighed for at låne penge med mindre forbrugslån. På baggrund af mere end 3.000 anmeldelser på Trustpilot har Leasy.dk en Trustscore på hele 4,3 ud af 5.

Typer af lån hos LEASY

LEASY er en låneudbyder der tilbyder flere forskellige lån, bl.a. LEASY minilån og LEASY kontantlån. Nedenunder kan du læse hvilket lån der passer bedst til dig af de to førnævnte, og få et klart overblik over de forskellige lån, inden du ansøger om at låne penge.

LEASY Minilån

Med et LEASY Minilån kan du låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Løbetiden på lånet afgøres af dig, og du kan vælge en løbetid fra 24 måneder. Du bestemmer derudover også selv, om du vil betale lånet ud ved løbetidens udløb eller før tid - helt uden indfrielsesgebyrer.

LEASY Kontantlån

Med et kontantlån hos LEASY, kan du låne fra 10.000 kr. og op til hele 150.000 kr. Med et LEASY kontantlån bestemmer du også selv længden på lånets løbetid. Her kan du vælge mellem en løbetid fra 24 måneder. På den måde kan du helt selv afgøre, hvad din månedlige ydelse skal være.

Dine muligheder hos LEASY

Hos LEASY har du mulighed for at optage et lån uden at skulle stille sikkerhed. Du får lånet til den rente, der er blevet aftalt og der vil ikke komme nogle overraskelser i form af ændringer på lånevilkårene. Nedenunder kan du se hvad LEASY gør muligt for dig.

 • Hurtig og nem låneproces
 • Konkurrencedygtige lån
 • Årlig debitorrente på 9,9% - 19,56%
 • Ingen uforudsete omkostninger ved lånet

LEASY kan tilbyde dig en nem og hurtig låneproces og en lav årlig rente. Uanset om du vælger et LEASY minilån eller et LEASY kontantlån, kan du nemt og hurtigt udfylde en online ansøgning om lån. Derefter får du hurtigt svar fra LEASY med yderligere detaljer om dine lånevilkår.

Hvilke krav stiller LEASY?

For at kunne tage et lån hos LEASY, er der nogle betingelser som du skal være indforstået med. Disse betingelser forventes du at kunne overholde, hvis du ansøger om enten et LEASY minilån, eller et LEASY kontantlån. Betingelser ser således ud:

 • Du skal betale de månedlige ydelser bagud
 • Betaling af ydelsen skal ske via netbank, indbetalingskort eller Betalingsservice
 • Du må ikke være registreret i RKI

LEASY kan derudover også til hver en tid kræve, at lånet skal indfries før tid, i tilfælde af følgende:

 • Du undlader at betale ydelser eller andre skyldige beløb til tiden
 • Du afgår ved døden, går konkurs, standser betalinger eller lignende
 • Du misligholder andre aftaler indgået med LEASY eller selskaber forbundet med koncernen
 • Du giver eller har givet oplysninger i låneaftalen, som ikke stemmer overens med sandheden

Hvis ikke ét af de ovenstående problemer bliver løst inden for 10 dage, har LEASY ret til at opsige låneaftalen.

Læs flere anmeldelser:

 1. Lendo
 2. TF Bank
 3. Ikano Bank
 4. Letfinans
 5. Bank Norwegian
 6. Re:member
 7. AcceptLån
 8. Mybanker
 9. KreditNU
 10. NordCredit
 11. Cashper
 12. Sambla
 13. Lendme
 14. DigiFinans
 15. Ferratum Bank
 16. Express Bank