Info om Lånlet

Lånlet er en danskejet internetbank med hovedkontor i København. Lånlet er låneformidler for Basisbank, så hver gang du optager et lån hos Lånlet, så er det Basisbank som står for at låne dig pengene og du får derfor den sikkerhed som der følger med ved at låne hos en stor bank. Basis har nemlig mere end 20 års erfaring med udlån af penge. Du kan lære mere her om hvad Lånlet kan tilbyde.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Let at låne penge

Som det fremgår af navnet, så er det ganske let at låne hos Lånlet. Du skal ikke redegøre for hvad du skal bruge pengene til og behøver heller ikke stille nogen sikkerhed før at du kan låne penge. Hvis du låner under 50.000 kroner, så behøver du ligeledes heller ikke tænke på at skulle dokumentere med budgetter og årsopgørelser som er tilfældet hvis du låne i banken - her er det i stedet let og hurtigt at låne penge. Skal du i stedet låne mellem 50.000 og op til det højeste beløb som kan lånes, nemlig 75.000, så skal du blot indsende din seneste lønseddel som dokumentation.

Når du låner hos Lånlet, så får du svar på din låneansøgning med det samme og pengene kan blive indsat på din konto den efterfølgende dag. Det er derfor en ganske kort proces du skal igennem før at du kan have penge på din konto. Typisk vil du få svar på din ansøgning inden for 15 minutter, hvis du låner mindre end 50.000 kr.

Hvilke krav er der for at låne?

Det er ganske få ting du skal opfylde for at kunne få lov at låne hos Lånlet, som du kan se her:

  • Du skal være bosat i Danmark.
  • Du skal som minimum være 18 år.
  • Du må ikke være RKI-registreret
  • Du skal have en fast indtægt - når du sender en ansøgning til Lånlet så laves der en kreditvurdering af dig, så Lånlet er sikret at din økonomiske situation er klar til det størrelse lån som du har ansøgt. Derfor kan du altså risikere at få afslag, hvis Lånlet ikke mener du er klar til at låne. Hvilket kan betyde at du måske skal lade være med at låne, eller bede om et mindre lån.

Betale tilbage før tid

Hos Lånlet har du mulighed for at låne mellem 3.000 og 75.000 kr. som kan have en låneperiode på 1-6 år. Skullle du være i den situation, at du har mulighed for at betale de låne penge tilbage før tid, så kan du gøre dette helt gebyrfrit. Hvis du derfor finder ud af at du ikke har behov for lånet i ligeså lang tid som først antaget, så risikere du ikke at hænge på lånet.

Se hvad du har af muligheder

Vil du gerne se hvordan Lånlet kan hamle med de andre låneudbydere på marekdet? Så kan du her på Mikonomi.dk sammenligne de forskellige låneudbydere med hinanden. Vi har lavet en låneberegner hvori du kan indtaste det ønskede lånebeløb og løbetid, og du vil så få en oversigt over mulige steder at låne. Her kan du så sammenligne hvad de enkelte kan tilbyde.