A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 3 min.
Opdateret:

Lånio.dk

Låneudbyderen Lånio.dk

Lånio.dk er en danskejet, online låneplatform, hvor du med en simpel låneansøgning lader bankerne konkurrere om at tilbyde dig det bedste lån - så du selv kan vælge det billigste tilbud. Sitet samarbejder med en lang række banker, som alle modtager din låneansøgning, og derefter skræddersyr attraktive lånetilbud specielt til dig, uanset om du ønsker at låne penge eller samle eksisterende lån.

Lånio.dk hører til blandt markedets mest gennemsigtige låneudbydere, da samtlige informationer altid oplyses inden optagelse af lån. Du modtager efter endt ansøgning et eller flere lånetilbud direkte på din mail, og kan derefter optage det lån, der matcher dine præferencer bedst. Lånio.dks service er helt uforpligtende og gratis - du behøver ikke optage de lån, du tilbydes. Det kalder de lån penge smart.

Lånio.dk egner sig specielt til dig, som:

 • Ønsker fleksibilitet, sikkerhed og gennemsigtighed i låneprocessen
 • Ønsker et højt lånebeløb med fordelagtige renter
 • Har behov for at samle ét eller flere lån

Kort om Lånio.dk

Lånio.dk formidler lån; det betyder, at Lånio.dk sætter dig i kontakt med banker, der efterfølgende låner dig penge. Sitet kan ud over almindelige lån tilbyde både billige billån og forbrugslån. Lånio.dk har kontor i København, og er en sikker låneudbyder certificeret af e-mærket.

Går du med en drøm om et større lån, er Lånio.dk et godt valg. Her modtager du flere tilbud med fordelagtigt lave renter, der alle matcher dine ønsker til beløb og låneperiode.

Ansøgningsprocessen

Lånio.dk er den første låneformidler i Danmark, der kan tilbyde flere lån med kun én låneansøgning. Processen fra ansøgning til optagelse af lån er kort, og du kan efterfølgende optage samtlige lån, du tilbydes, såfremt du godkendes af bankerne. Du indsender nemt dine ønsker til lånebeløb, løbetid og formål, hvorefter bankerne modtager og gennemgår dine oplysninger. Ønsker du ikke at opgive låneformål, er dette ikke obligatorisk.

Bankerne konkurrerer derefter om at sammensætte de bedste lånevilkår. Hvis bankerne kan tilbyde dig et lån, modtager du tilbuddene direkte i din indbakke - du behøver derfor ingen telefonisk kontakt med bankerne for at optage et lån.

Ønsker du at samle flere eksisterende lån og anvende konceptet til at indfri eksisterende lån, kan dette også lade sig gøre med et samlelån. Du skal blot angive, at du ønsker at samle lån eller gæld i ansøgningsformularen. Lånio.dk er derfor et fornuftigt valg, hvis du mangler luft i økonomien.

Ansøg om lån via Lånio nu Det tager kun 2 minutter.

5 fordele ved Lånio.dk

Fordelene ved Lånio.dks koncept er ikke til at overse. Her er de fem største fordele ved at vælge sitet til dit næste lån:

 1. Lånio.dk er den første låneudbyder i Danmark, der tilbyder det konkurrencedygtige koncept. Det betyder, at du ikke finder samme fordelagtige låneproces hos andre udbydere.

 2. Du udfylder kun én låneansøgning, som sendes direkte til flere banker, der alle modtager dine oplysninger. Det betyder, at du sparer både tid og besvær i låneprocessen.

 3. Konceptet er uforpligtende og gratis. Matcher ingen af bankernes tilbud, kan du kvit og frit takke nej til lånene, og siden gemmer ikke dine oplysninger, da du valideres med NemID.

 4. Lånio.dk tilbyder forbrugslån fra 5.000 helt op til 300.000 kroner - det er der få andre udbydere eller online banker, der kan måle sig med.

 5. Du er altid sikker på at optage det billigste lån. Forestil dig, at der lander tre lånetilbud i din indbakke - du kan derefter i fred og ro vælge det tilbud, der er både bedst og billigst.

Hvilke krav er der for at låne penge hos Lånio.dk?

Lånio.dk stiller med deres fleksible koncept meget få krav til deres lånere. Du behøver derfor hverken være bosat i Danmark eller have et bestemt formål med lånet. Det betyder, at din chance for at modtage flere, gode lånetilbud forhøjes, når du ansøger om lån.

Du kan låne penge hos Lånio.dk, når:

 • Du er fyldt 18 år
 • Du ikke er registreret i RKI

Vær dog opmærksom på, at bankpartnerne ikke nødvendigvis stiller de samme krav til deres lånere. Der kan være krav til indkomst eller husstand, og dette oplyses, såfremt det er nødvendigt. Bankerne foretager en kreditvurdering af din ansøgning, når du søger om lån, og du kan - i modsætning til andre låneudbydere - optage lån med en beskyttet eller hemmelig adresse.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Lånio.dk kan tilbyde dig et fornuftigt lån, tilbyder de telefonisk ekspertvejledning i optagelse af lån. Det betyder, at du hos Lånio.dk altid optager det rigtige lån på et oplyst grundlag.

Læs flere anmeldelser:

 1. Ferratum Bank
 2. AcceptLån
 3. Re:member
 4. NordCredit
 5. Mybanker
 6. Cashper
 7. Letfinans
 8. Sambla
 9. KreditNU
 10. Ikano Bank
 11. Lendme
 12. DigiFinans
 13. Express Bank
 14. Bank Norwegian
 15. Lendo
 16. TF Bank
Ansøg om lån via Lånio nu Det tager kun 2 minutter.