Kvikfinans

Sidst opdateret: 07. maj 2019

OBS: Denne kampagne er udgået

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre udgået. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her.

Info om Kvikfinans

Kvikfinans er et danskejet låneselskab, som samarbejder med et af Danmarks førende finansieringsselskaber for at kunne tilbyde de bedt mulige lånemuligheder til deres kunder. Det er nærmere bestemt Ekspres Bank som står bag de lån som udstedes hos Kvikfinans.

Hos Kvikfinans kan der optages såkaldte forbrugslån, dvs. lån hvor der ikke skal stilles sikkerhed eller hvor du behøver forklare hvad pengene skal bruges til. Ligeledes foregår hele låneprocessen online, så det er nemt og hurtigt at få et lån på plads hos Kvikfinans.

Lån hos Kvikfinans

Du kan hos Kvikfinans låne mellem 3.000 og 75.000 kr., og du kan have en maksimal løbetid på 72 måneder på lånet. Når du vil ansøge så skal du blot udfylde et elektronisk ansøgningsskema, som du finder på Kvikfinans hjemmeside. Det går ganske hurtigt, da du allerede efter et kvarter vil få svar på om dit kviklån er godkendt eller ej.

Godkendes dit lån, så kan du underskive låneaftalen med dit NemID, og pengene vil derefter blive sat direkte ind på din konto - seneste vil pengene stå på kontoen dagen efter godkendelse af lånet. Du har dog også muligheden for at få tilsendt låneaftalen per post, så du kan underskrive aftalen derhjemme og sende den underskrevne aftale retur.

Med et lån hos kvikfinans, så betaler du en variabel debitorrente på 20,2%, og dertil vil der komme et månedligt opkrævnings- og administrationsgebyr samt et gebyr for at oprette et lån, hvilket er på 8% eller minimum 500 kr.

Hvilke krav stilles der hos Kvikfinans?

For at kunne låne hos Kvikfinans, så skal du kunne opfylde en række krav. Dem kan du se her:

  • Du må ikke være registreret i RKI:
    Ligesom så mange andre låneudbydere, så vil Kvikfinans ikke udstede lån til folk som er optaget i RKI. Det skyldes at du som låner skal kunne kendes kreditværdig, og det er ikke muligt hvis du er i RKI.
  • Du skal have en fast indkomst:
    Kvikfinans kræver at du har en årlig indkomst på minimum 140.000 kr. før at et lån kan godkendes.
  • Fremvise dokumentation ved lån på mere end 20.000 kr.:
    Er du interesseret i at låne et større beløb hos Kvikfinans, dvs. over 20.000 kr., så er der krav til at du fremviser lønsedler for at dokumentere at du er i stand til at betale lånet af igen.
  • Du skal være over 18 år gammel

Undersøg markedet

Kvikfinans er blot en blot mange låneudbydere, som du kan finde online. Det er derfor værd at undersøge om Kvikfinans er det rigtige sted for dig at låne før at du beslutter dig for at optage et lån. Her på Mikonomi.dk har du mulighed for at sammenligne forskellige låneudbydere med hinanden, og dermed kan du lettere finde ud af hvor du finder det bedste lån henne.

Du skal blot anvende vores låneberegner her på siden, hvori du indtaster hvor meget du gerne vil låne og over hvor lang tid. Du vil herefter få et ovesigt over låneudbydere som du kan vælge i mellem. Det er her bl.a. muligt at sammenligne hvad omkostningerne er ved at låne hos de enkelte og hvilke krav som stilles til dig som låner.