KvikAutomaten lån

Sidst opdateret: 03. oktober 2019

OBS: Denne kampagne er udgået

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre udgået. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her.

Info om KvikAutomaten lån

Kvikautomaten er et online låneselskab som er en del af den finske virksomhed Ferratum, der åbnede en dansk afdeling i 2009. Målsætningen hos Kvikautomaten er, at levere den højeste sikkerhed når du optager lån, at kunne levere den bedst mulige service, og at tilbyde kunderne de nemmeste lån på markedet.

Som en del af deres kundeservice, er det bl.a. let at komme kontakt med en medarbejder, da der tilbydes en chatfunktion på forsiden af selskabets hjemmeside, og der kan altid sendes en udskrift af samtalen, så du senere hen kan finde svarene på dine spørgsmål.

Lån hos Kvikautomaten

Kvikautomaten lån kan optages på to forskellige måder. Fælles for dem begge er dog, at du ikke skal sikkerhed når du låner, og der er heller ikke nogen som vil blande sig i hvad du skal bruge pengene til. De ansøgningstyper som tilbydes er enten ved at ansøge online på Kvikautomatens hjemmeside eller ved at ansøge via SMS, hvor du blot skal sende en SMS med det beløb som du ønsker at låne, dit CPR-nummer, dit mobilnummer og din e-mail adresse.

Hvad enten du ansøger om et lån online eller via SMS, så kan du få svar på din ansøgning inden for 5 minutter og kan få pengene udbetalt inden for en time. Det er derfor hurtigt og nemt at optage Kvikautomaten lån. Du har muligheden for at tage kviklån mellem 500 og 6.000 kr. som derefter skal betales tilbage igen inden for 30 dage.  Der tilbydes også i perioder at nye kunder kan låne 3.000 kr. gratis den første gang de låner, dvs. at der ikke skal betales nogen renter på lånet.

Hvilke krav stilles der hos Kvikautomaten?

Selvom det er nemt og hurtigt, at optage et lån hos Kvikautomaten, så er der dog nogle krav som skal opfyldes før at du som låner kan godkendes til et lån. Du kan se kravene her:

  • Du skal være fyldt 23 år
  • Du må ikke være registreret i RKI, da du skal kunne kendes kreditværdig, hvilket ikke er muligt hvis du er i RKI
  • Du skal bosat i Danmark
  • Du må ikke have et udestående hos enten Kvikautomaten eller det andet finansieringsselskab, Ferratum

Andre muligheder

Kvikautomaten er langt fra de eneste online låneudbydere, og det er derfor en god idé at undersøge markedet før du finder ud af om dette låneselskab er det rigtige for dig. De forskellige låneudbydere på markedet kan tilbyde dig forskellige lånevilkår, nogle bedre end andre. Undersøger du derfor markedet grundigt igennem før du låner, så sikrer du dig bedre at du ikke ender med at tag et lån som bliver for dyrt for dig. Det betyder i sidste ende at der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige låneudbyder.

Hos Mikonomi.dk vil vi gerne hjælpe dig på vej, og derfor har vi lavet en låneberegner. I denne kan du indtaste hvor meget du er interesseret i at låne og over hvor lang tid. Du vil herefter få en oversigt over forskellige låneudbydere, som du kan sammenligne med hinanden for at finde ud af hvor det rette lån til dig findes henne.

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!