Kliklån

Sidst opdateret: 07. maj 2019

OBS: Denne kampagne er udgået

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre udgået. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her.

Info om Kliklån

Kliklån er et låneselskab som er skabt i samarbejde med D:E:R, som har eksisteret siden 1970. D:E:R er i dag blandt landets største leverandører inden for udlejning af hårdhvidevarer og finansiering af forbrugselektronik.

Med et lån et hos Kilklån, så skal du ikke stille sikkerhed for de penge som du låner, og ligeledes behøver du ikke skulle forklare hvad de lånte penge skal bruges til. Ansøger du, så kan du få svar inden for en time hvorvidt lånet er godkendt eller ej, og dermed kan du have pengene på kontoen samme dag.

Som en del af Kliklåns mål, så vil der kun blive udstedt forbrugslån under ansvarlige forhold. Dvs. at der lægges vægt på at du som låner ikke vil komme til at ende i en dårlig økonomisk situation ved at låne.

Lån hos Kliklån

Du har hos Kliklån muligheden for at låne op til 40.000 kr., og vælge en løbetid på mellem 24 og 72 måneder. Renten der kan tilbydes vil ligge et sted mellem 9,9 og 26,08%, og den vil ikke stige i løbet af lånet løbetid. Hvorledes renter kommer til at blive for dig, vil afhænge af den individuelle kreditvurdering som foretages når du ansøger om kviklån.

Måden der ansøges på, er ganske nem. På selskabets hjemmeside kan du vælge hvor meget du gerne vil låne og i hvor lang tid, og derefter kan du se hvad din månedlige ydelse kommer til at være. Herefter er det blot at vælge hvad der passer dig bedst. Du ansøger da med dit NemID eller du kan vælge at få dokumenter sendt med posten som du herefter kan underskrive. Det er hurtigste for dig, er dog at ansøge online da ekspeditionstiden her er meget kortere. Du kan som sagt få pengene samme dag eller senest den næstkommende bankdag, hvis du ansøger online.

Hvilke krav stilles der?

Når du låner online stilles der normaltvist ikke særlig høje krav til dig som låner, og det samme gør sig gældende ved kliklån. Der er dog nogle enkelte krav som du skal kunne opfylde før et lån kan godkendes. Dem kan du se her:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal være i stand til at dokumentere din indtægt i form af lønsedler og årsopgørelser

Undersøg markedet

Eftersom Klikån langt fra er det eneste låneudbydere online, så er det en god idé at undersøge hvilke muligheder du har på markedet før du vælger hvor du vil optage dit lån henne. De enkelte låneudbydere kan tilbyde dig forskellige lånevilkår, og dermed kan der findes nogle som er bedre end andre. Sørger du derfor for at undersøge markedet inden du låner, så sikrer du dig bedre at du ikke i sidste ende står med et lån der er alt for dyrt for dig. Det betyder altså, at der kan være mange penge at spare ved at undersøge sine muligheder og vælge den rigtige låneudbyder.

På Mikonomi.dk har du muligheden for at sammenligne forskellige låneudbydere med hinanden, så du lettere kan finde ud af hvor du finder det bedste og billigste lån henne. Du skak blot anvende låneberegneren som du finder her på siden. 

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!