Jyske Finans

Sidst opdateret: 02. oktober 2019

OBS: Ikke længere aktiv

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre ikke aktiv på Mikonomi.dk længere. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her eller gå til udbyderens egen hjemmeside.

Info om Jyske Finans

Jyske Finans ejes af Jyske Bank, og er Danmarks største og mest erfarne selskab inden for finansiering af biler, men derudover tilbydes der også finansiering af forskellige former for materiel til erhvervslivet.

Det hele startede i 1959, hvor selskabet gik under navnet A/S Jydsk-Fynsk Diskonteringsselskab, men som tiden gik blev selskabet blandt de største udbydere på markedet for bilfinansiering. I 1986 dannes A/S Jyske Leasing som havde det formål at skulle levere skræddersyede finansielle løsninger til erhvervslivet. Disse to selskaber blev da sammenlagt i 1991 og fik i 2001 navnet Jyske Finans A/S.

Kerneværdier i organisationen

Hos Jyske Finans sættes der en ære i at kunder, samarbejdspartnere og leverandører skal få en god oplevelse ved at bruge Jyske Finans. Derfor sørges der for at ansatte har god faglig indsigt i det materiel som bliver finansieret igennem Jyske Finans, så der kan leveres en kvalitetsdialog, For hver produktkategori, som der finansieres, er der tildelt et team af specialister inden for netop det område.

Tillid og varige samarbejdsrelationer er hvad Jyske Finans stiler efter at opnå, og at kunne levere den bedste kvalitet muligt.

Jyske Finans nævner selv frem gode grunde til at vælge dem:

  • De har et godt indblik i mange brancher og deres maskinpark.
  • De er landets største og mest erfarne selskab inden for bilfinansiering.
  • De har altid en finansiel rådgiver til rådighed tæt på din virksomhed.
  • De er klar til at tage hurtige beslutninger, uden unødigt bureaukrati
  • Deres organisation er effektiv og kan tilbyde konkurrencedygtige priser.

Finansiering til erhverv

Det kan være en god idé at overveje investeringen i nyt materiel, da nuværende maskiner kan være for dyre at vedligeholde eller hvis der er kommet nye maskiner som kan optimere driften. Det kan også være din virksomheder skal have udvidet kapaciteten flere der kommer flere ordrer ind. Derfor kan du anvende Jyske Finans Erhverv, som varetager kunder der gerne vil finansiere maskiner og materiel til det danske erhvervsliv. Det gør sig gældende inden for brancherne landbrug, entreprenør, industri og transport. Jyske Finans Erhverv varetager både ansøger som gælder udskiftning af allerede eksisterende maskiner og materiel, til at finansiere nye opgaver eller projekter.

Når du som virksomhedsejer vil investere i nyt materiel, så kan du hos Jyske Finans lease maskiner såsom gaffeltrucks, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, industrimaskiner osv. Dette med en finansieringssum på op til 750.000 kr.

Du har også mulighed for at lease firmabiler til at attraktive beskatningspriser og varebiler som kan bruges til diverse formål. Det er blot at tage fat på Jyske Finans om kan tilbyde til professionel rådgivning og finde frem til den bil som matcher din virksomheds behov.

Privatleasing

Det er ikke kun erhverv som kan få hjælp - der tilbydes også privatleasing hos Jyske Finans. Ved at lease en bil, så slipper du for at skulle betale omkostninger til service og reparationer - det er dækket gennem din leasingaftale. Du vælger selv om hvor lang en periode du vil lease, om det skal være 24, 36 eller 48 måneder og hvor mange kilometer du vil køre om året - 15.000, 20.000, 25.000 eller op til 60.000 kilometer om året.