Hotlån

Sidst opdateret: 08. oktober 2019

OBS: Ikke længere aktiv

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre ikke aktiv på Mikonomi.dk længere. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her eller gå til udbyderens egen hjemmeside.

Info om Hotlån

Hotlån er et låneselskab som tilbyder quicklån med finansiering af Ekspres Bank. Det er lån som kan optages hurtigt, hvilket betydet at du kan optage et lån inden for blot 15 minutter. Og det er uden at du behøver at stille sikkerhed eller forklare hvad du skal bruge de lånte penge til.

Lån hos Hotlån

Du kan som sagt forvente en kort behandlingstid hos Hotlån. Hvis du ansøger i åbningstiden vil du få svar på din ansøgning på under 10 minutter. Det skyldes at det hele foregår maskinelt og du får derfor hurtigt svar per mail.

Den låneproces du skal igennem vil se således ud:

  1. På selskabet hjemmeside udfylder du et ansøgningsskema.
  2. Du får en e-mail tilsendt med en godkendelse på dit lån.
  3. I den tilsendte e-mail er der et link som du skal trykke dig ind på for at godkende lånet med dit NemID. Skal du låne mere end 20.000 kr., så skal der medsendes en kopi af din lønseddel.
  4. Godkendes dit lån, så kan du få pengene den næstkommende hverdag.

Du har med Hotlån muligheden for at optage et lån på mellem 3.000 og 75.000 kr. og du kan vælge en løbetid på 12-72 måneder.

Krav for at låne hos Hotlån

Der stilles normaltvist ikke særlig høje krav, når du gerne vil låne penge, og det samme er gældende når du gerne vil optage et lån via Hotlån. Der er dog nogle enkelte krav som du skal kunne leve op til hvis du gerne vil låne. De krav som stille skan du se her:

  • Du skal være over 18 år gammel for at låne.
  • Du skal have en indkomst som overstiger 150.000 kr. årligt.
  • Du må ikke være registeret i RKI da du skal kunne kendes kreditværdig, og det er ikke muligt hvis du er i RKI.
  • Du skal have et fast arbejde.
  • Du skal fast bopæl i Danmark og en dansk bankkonto.

Sørg for at undersøge dine muligheder

Da Hotlån langt fra er den eneste låneudbyder som du kan finde online, der gerne vil låne dig penge, så er det en god idé at undersøge hvad de enkelte udbydere kan tilbyde af lånevilkår. Da der er så mange forskellige, kan de også tilbyde forskellige vilkår, nogle bedre end andre. Du kan derfor let komme til at tage et lån som viser sig at blive for dyrt, hvis du ikke har undersøgt de forskellige muligheder som du har. I sidste ende kan der potentielt set være mange tusinde kroner at spare ved at vælge den ene låneudbyder frem for den anden. Skal du låne store beløb, er det derfor især dumt at springe for hurtigt ud i et lån før du er sikker på at det er den rigtige låneudbyder for dig.

Her på Mikonomi.dk giver vi dig muligheden for at sammenligne låneudbydere med hinanden. Det er derfor lettere for dig at finde ud af hvor de gode lån findes henne. Du skal blot anvende vores låneberegner som du finder her på siden. 

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!