Info om Ferratum lån

Ferratum er et låneselskab som er en del af det finske hovedselskab Ferratum Group, som står for at udbyde mikrolån til private forbrugere. I 2005 blev selskabet stiftet, og de var som de første med til at indføre SMS lån til almindelige forbrugere i Europa. Siden sin etablering, så er Ferratum vokset markant og er nu til stede i 19 lande og servicerer omkring 1 million kunder verden over. Selvom det derfor går godt for Ferratum, så er deres plan at blive den førende globale udbyder af mikrolån.

Max beløb
Årlig debitorrente fra
logo
15000 kr.
0 %

Det som kendetegner Ferratum, er at de har fokus på god kundeservice og priser på deres lån som er til at gennemskue. Som en del af kundeservicen, så tilbydes der på selskabets hjemmeside en chat-funktion så det er muligt let at komme direkte i kontakt med en medarbejder. Skulle du derefter have lyst til at kunne se svare på dine spørgsmål igen, så kan du bede om en udskrift af chat-samtalen.

Lån hos Ferratum

Du har hos Ferratum mulighed for at tage to forskellige slags lån. Du kan tage et Ferratum Kreditlån eller et Mikrolån. Hvad der er fælles, er at der ikke skal stilles sikkerhed for de penge som du låner og derfor skal du ikke bekymre dig om en masse dokumentation osv., som vil gøre låneprocessen længere. Ligeledes behøver du ikke forklare hvad pengene skal bruges til, og det er derfor nemt og hurtigt at få et lån på plads.

Ferratum Kreditlån

Med dette lån kan du tegne en kassekredit på op til 15.000 kr. Det er foregår på den måde, at du vælger hvor meget du gerne vil låne, dvs. mellem 2.000 og 15.000 kr., og ansøger herefter på hjemmesiden. Du får svar ganske kort tid efter at du har sendt din ansøgning, og godkendes den, kan du få pengene udbetalt til din konto med det samme. Fordelen er her, at du får en billigere låneform til en billigere rente end ved et normalt mikrolån.

Mikrolån

Med et Mikrolån har du mulighed for at låne mellem 500 og 6.000 kr. Du ansøger blot om dette lån på forsiden, og du derefter få svar på blot 2 minutter og du kan få pengene inden for en time, hvis du ansøger i åbningstiden. Tilbagebetalingstiden er mellem 15 og 45 dage.

Hvilke krav stilles der?

For at du kan godkendes som låner, så skal du hos Ferratum kunne opfylde en række krav. Hvilke krav der stilles, kan du se her:

  • Du skal folkeregisteradresse i Danmark og have et danske CPR nummer.
  • Du skal som minimum være 23 år gammel.
  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du må ikke have noget udestående med Ferratum og derfor kan du altså kun optage et kviklån ad gangen.

Andre muligheder

Ferratum er blot en blandt mange låneudbydere online, og det er derfor en god idé at undersøge dine muligheder før du beslutter dig for at låne hos Ferratum. De forskellige låneudbydere kan tilbyde forskellige villår, og nogle er derfor billigere end andre. Undersøger du derfor markedet grundigt igennem inden du låner, så kan du i sidste ende spare mange penge ved at vælge den rigtige låneudbyder. Her på Mikonomi.dk har du muligheden for at sammenligne forskellige låneudbydere med hinanden, så du bedre kan du finde ud af hvor det er billigst for dig at låne. Du skal blot anvende den låneberegner som du finder her på siden.