Ferratum lån

;
★★★★☆

Anmeldt af Mikonomi.dk

Bedømmelsen er baseret på en række forskellige parametre vurderet af Mikonomis egne eksperter. Dette omfatter bl.a. hjemmesidens brugervenlighed samt mulighed for optagelse af lån.

Lånebeløb
1.500 - 15.000 kr.

Tilbagebetaling
5 - 47 mdr.

Rentesats
0 - 94,91%

Svartid
1 min.

Låneeksempel:

Ferratum kviklån eller mikrolån rangerer fra 500 til 6.000 kroner.

Kreditaftale på 5.000 kr. over 12 måneder. Variabel debitorrente på 94,91%. Samlede kreditomkostninger på 2.337,50 kr. Tilbagebetalingsbeløb 7.337,50 kr. ÅOP: Maks. 124,22%

Dine muligheder:

  • 30 dages rentefri lån
  • Fleksibel afbetaling
  • Hurtigste udbetaling

Krav:

  • Du må ikke være i RKI
  • Du skal være min. 23 år

Praktisk information

Hjemmeside Telefon nr. Åbningstider Adresse
Ferratum 70 20 10 47

Hverdage kl. 9.00 - 20.00
Lørdage kl. 10.00 - 14.00

Strandvejen 125
2900 Hellerup


Ferratum Money

Låneselskabet Ferratum Money er en del af det finske hovedselskab Ferratum Group. Selskabet blev stiftet tilbage i 2005 og yder lån til private forbrugere. Ferratum er på nuværende tidspunkt at finde i 22 lande. De var med til at revolutionere SMS lån i Europa.

Er du en forbruger, der går op i god og professionel kundeservice, er Ferratum et godt sted for dig at tage et lån. Deres kundeservice har åbent fra 8-20 i hverdagene og 10-17 om lørdagen. De har, med 13 års erfaring og mere end 2 millioner tilfredse kunder, den fornødne ekspertise indenfor kundeservice og de ved, hvad deres forbrugere vil have.

Du kan kontakte dem på tlf. 7020 1047 og 7873 0932. Har du spørgsmål, men har ikke telefonen ved hånden, kan du benytte dig af deres online chat.

- Max beløb Årlig debitorrente fra -
ferratum 15.000 kr. 0 % Ansøg om lån

Ferratum Lån

Inde på Ferratums hjemmeside kan du klikke dig ind på flere forskellige lånetyper og læse om disse. De forskellige lånetyper er:

Ferratum Kredit: Deres meget populære Ferratum Kredit fungerer ligesom en kassekredit i banken. Du betaler kun, når du bruger af din kredit. Afdragene er heller ikke så høje for at give dig mere luft i din økonomi. Det er helt op til dig, hvad du vil bruge din kredit på, da der ikke bliver stillet spørgsmål og du skal ikke stille sikkerhed for kreditten.

Du kan minimum ansøge om en kredit på 1.500 kr. og maksimum på 15.000 kr. Hvis du som ny kunde får godkendt en kredit, får du op til 30 dage rente- og gebyrfrit, på betingelse af at du tilbagebetaler lånet inden 30 dage.

Inde på Ferratum Moneys hjemmeside kan du bruge deres låneberegner, der meget udførligt viser dig, hvad det koster at få kredit.

Se et låneeksempel for en ny kunde, der tilbagebetaler på 12 måneder:

Låneeksempel
Kreditbeløb 10.000 kr.
Månedlig ydelse 833,33 kr.
Samlede omkostninger 4.675 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 14.675 kr.
Fast debitorrente 94,91%
ÅOP 124,22%

 

Forbrugslån: Forbrugslånet tilbydes dig, der ønsker at have større råderum i økonomien. Du bliver ikke spurgt om formålet med lånet, så du kan bruge dem på drømmebilen, sommerferien eller de ekstra udgifter, der måtte være sidst på måneden.

Hurtiglån: Det er bogstavelig talt et hurtigt lån. Fra du får godkendt din ansøgning, går der op til 45 minutter, før du har pengene på din NemKonto, hvis det er indenfor kundeservices åbningstid.

Mobillån: Dette er den hurtige og effektive måde at ansøge om et forbrugslån direkte fra telefonen. Du skal blot skrive CPR-nummer, e-mailadresse, mobilnummer og lånebeløb og så er din ansøgning sendt.

Mikrolån: Denne lånetype plejede at være en del af Ferratums udvalg, men er fra 1. januar 2017 ikke længere noget, der udbydes. Der henvises i stedet til Ferratum Kredit, som er en mere fleksibel ordning.

Fordele ved Ferratum

Med Ferratum Kredit er der ingen oprettelsesgebyr og renten er billigere end ved forbrugslån. Du kan selv råde over din konto, da du bliver tildelt et log-in til Ferratums side.

Du vil opleve en kort og hurtig ansøgningsproces. Du skal kun oplyse Ferratum dit CPR-nummer, e-mailadresse, telefonnummer, bank og ønsket lånebeløb. De kræver ikke, at du indsender dokumenter ind til dem, derudover stiller de ikke spørgsmål ved lånets formål.

Sender du din ansøgning indenfor kundeservices åbningstid, vil du have pengene på din konto indenfor 45 minutter, såfremt at ansøgningen bliver godkendt. Hvis du får godkendt et lån udenfor åbningstiden, vil du have pengene på din konto hurtigst muligt, når kundeservice åbner igen.

Fx Hvis du bliver godkendt mandag klokken 21, vil du have pengene på din konto tirsdag inden klokken 9.

Hvem kan få et lån hos Ferratum Money?

For at du som ansøger kan få godkendt et lån hos Ferratum, skal du opfylde nogle krav.

Hvilke krav stiller Ferratum?

  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have et dansk CPR-nummer
  • Du skal være minimum 23 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret
  • Du må ikke have noget udestående hos Ferratum Money

Hvis de ovenstående krav er noget, du kan opfylde, er du kvalificeret til at ansøge om et lån hos Ferratum Money.

Sammenlign dine muligheder med Ferratum

Ferratum er en af mange låneudbydere, du kan finde online. Det er derfor en god idé at undersøge andre låneudbydere, inden du beslutter dig for, hvilken låneudbyder du vil bruge. De mange låneudbydere på markedet har forskellige vilkår og krav, hvorfor du anbefales at sammenligne lån, inden du beslutter dig.

Du kan her på Mikonomi.dk læse om de forskellige udbydere, inden du låner penge. Du kan også læse om de forskellige lånetyper, som bliver udbudt. De strækker sig fra kviklånets mere beskedne beløb til forbrugslånet, der går helt op til 350.000 kr. Mikonomi.dk præsenterer dig for de forskellige lånetilbud og det er så op til dig at finde det lån, der er bedst og billigst for dig.