A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 7 min.
Opdateret:

Lån fra Ferratum Bank: Anmeldelse, vilkar, fordele og ulemper

Er et lån fra Ferratum det rigtige valg? Læs denne analyse først

Overvejer du at låne penge fra Ferratum Bank? Så er denne dybdegående anmeldelse et godt sted at starte.

Her på siden undersøger vi bankens låneservice, og ser på låneomkostninger og betingelser. Sidst på siden ser vi på fordele og ulemper ved at låne fra Ferratum Bank, og opsummerer deres kundeanmeldelser på Trustpilot.

Verificeret långiver Ferratum er ejet af Multitude Bank p.l.c. med reg. nr. C56251 og er godkent kreditinstitut i Malta.

Lånebeløb
2.500 - 50.000 kr.
Løbetid
9 - 199 mdr.
ÅOP
24,99%
4,3

mikonomi score
Læs mere
Lavest min. lånebeløb
Hurtigste udbetaling
Fleksible lånevilkår

Verificeret långiver Ferratum er ejet af Multitude Bank p.l.c. med reg. nr. C56251 og er godkent kreditinstitut i Malta.

Udbetaling:
samme dag ?

Få svar på din ansøgning efter få minutter.

Når du har underskrevet låneaftalen, får du pengene udbetalt til din konto samme dag.

Denne information er fundet på Ferratum's egen hjemmeside.

Mikonomi scoren er baseret på baggrund af følgende 4 parametre:
Lånevilkår
Popularitet
Fleksibilitet
Kunde­oplevelse
4,35
mikonomi
score
Lånevilkår
Ferratum er en af de låneudbydere med de mindst favorable lånevilkår på markedet.
4,5 
Popularitet
Ferratum er en forholdsvis populær låneudbyder på Mikonomi.dk og er i top 25% over mest valgte lån.
Fleksibilitet
Ferratum har en meget høj godkendelsesprocent på låneansøgninger og er også de mest fleksible ift. tilbagebetaling. Ferratum tilbyder også mindre lån end de fleste andre låneudbydere på markedet.
14dages fortrydelsesret
Vær opmærksom på
 • Dyre lån
 • Ingen lån over 50.000 kr.
 • Du skal være min. 21 år
4,5 
Kunde­oplevelse
Ferratum har en fremragende Truspilot score og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på Google. De er desuden meget gennemsigtige med information på deres hjemmeside og har god kundesupport.
Kundefeedback fra Google og Trustpilot
Google reviews
3,2 Læs anmeldelser
Trustpilot
4,4 Læs anmeldelser
Se lån
Om Ferratum
Ferratum er en online bank der selv udbetaler lån. Ferratum er en international kreditvirksomhed fra Malta og er en del af Multitude med hovedkvarter i Finland.
Luk

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 mdr.Mdl. ydelse: 934,96 kr.Fast rente: 22,52%ÅOP: 24,99%Saml. kreditomk.: 1.219,47 kr.Etableringsomkostninger: Ikke oplystSaml. tilbagebetaling: 11.219,47 kr.Dette er et affiliate link

Lån fra Ferratum Bank: Er det det rigtige lån for dig?

Hvorvidt et lån er det rette for dig, afhænger af mange parametre, såsom hvor hurtigt du har brug for pengene, om der er fleksible tilbagebetalingsmuligheder, og naturligvis, den årlige omkostning i procent (ÅOP).

Ferratum Bank er særligt kendt for sin høje godkendelsesprocent og fleksibilitet i forhold til tilbagebetaling. Derudover  tilbyder Ferratum mindre lån end mange andre låneudbydere på markedet.

Det er omvendt vigtigt at bemærke, at lån fra Ferratum kan være dyre i forhold til andre låneudbydere. Ferratum tilbyder ligeledes ingen lån over 50.000 kr., og du skal være minimum 21 år for at ansøge.

At finde ud af om et lån fra Ferratum er det rigtige lån for dig, kræver altså en kritisk gennemgang af lånevilkår samt fordele og ulemper. Det hjælper vi med i denne anmeldelse.

Hvad koster et lån hos Ferratum Bank?

Sammenlignet med traditionelle banker er et lån hos Ferratum Bank i den dyrere ende. Deres ÅOP på 24,99% betyder ligeledes, at de er blandt de dyreste banker på Mikonomi.dk at låne penge fra.

Når lånet er dyrere, skyldes det blandt andet, at de tilbyder lån til en større kundekreds. Dermed tager banken også en større risiko, hvilket resulterer i højere renter. Med andre ord betaler man altså for den større tilgængelighed til lån, som banken tilbyder.

Oversigt
Lånebeløb
Lånebeløb: 2.500 - 50.000 kr.
Løbetid
Løbetid: 9 - 199 mdr.
Rentesats
Rentesats: 22,52%
ÅOP
ÅOP: 24,99%
Din alder
Minimum alder: 21 år
Oprettelsesgebyr
Oprettelsesgebyr: Ikke oplyst

Hvor fleksible er tilbagebetalingsbetingelserne?

Ferratum Bank skiller sig ud ved at være særligt fleksible, når det kommer til tilbagebetaling af lån. Du kan tilpasse din tilbagebetalingsplan til dine specifikke økonomiske forhold, hvilket kan være en stor fordel, hvis din økonomi er uforudsigelig.

Banken tilbyder ligeledes mulighed for at ansøge om betalingsfri måneder, hvis man har måneder, hvor ens økonomi ikke er til at betale tilbage på lånet. Her skal man blot være opmærksom på, at der stadig løber renter på lånet i måneder, hvor man ikke betaler på lånet.

Information om Ferratum Bank
NavnFerratum Group
AdresseLottenborgvej 24, 2800 Kongens Lyngby
Telefon70 20 70 46
ÅbningstiderAlle hverdage fra kl. 9:00 - 17:00
Mailkundeservice@ferratumbank.dk
LåntyperKreditlån

Ferratum Bank: Fordele og ulemper

Ligesom med enhver låneudbyder er der både fordele og ulemper ved at bruge Ferratum Bank. Lad os se nærmere på disse:

Fordele

Fordele
 • Høj godkendelsesprocent
 • Fleksibilitet
 • Gennemsigtige lånevilkår

Høj godkendelsesprocent

Ferratum har en af de højeste godkendelsesprocenter på låneansøgninger i Danmark. På Mikonomi.dk er de ligeledes blandt låneudbydere med flest godkendte lån.

Fleksibilitet

Ferratum er kendt for deres fleksibilitet, både når det kommer til størrelsen af lån og tilbagebetalingsbetingelserne. De tilbyder mindre lån end mange andre låneudbydere.

Gennemsigtige lånevilkår

Ferratums lånevilkår er gennemsigtige og letforståelige. Deres lånevilkår er lette at finde på deres hjemmeside, så man har gode muligheder for at undgå at optage et lån, man ikke forstår konsekvenserne af. Ferratums kundeservice er ligeledes lettilgængelig, hvor man blandt andet kan få besvaret spørgsmål via chat.

Ansøg om lån hos Ferratum Det tager kun 2 minutter

Ulemper

Ulemper
 • Omkostninger
 • Begrænset lånebeløb
 • Minimumsalder

Omkostninger

På trods af de mange fordele kan Ferratums lån være dyre. Med en ÅOP på 24,99% er de klart blandt de dyrere lån. Sørg derfor for at du forstår alle omkostninger, inden du tager et lån. Ferratum Bank kan desuden opkræve et oprettelsesgebyr for lån. Til trods for de relativt høje omkostninger forbundet med et lån, tilbyder Ferratum ofte kampagner og tilbud, der kan hjælpe med at reducere de samlede omkostninger ved lånet

Begrænset lånebeløb

Ferratum tilbyder ikke lån på over 50.000 kroner. Hvis du har brug for et større lån, vil du derfor være nødt til at kigge efter andre låneudbydere.

Minimumsalder

Du skal være mindst 21 år for at kunne ansøge om et lån fra Ferratum. Dette kan naturligvis være en begrænsning for yngre låntagere.

På trods af disse ulemper er Ferratum Bank et populært valg for mange danskere, der har brug for et mindre, fleksibelt lån. Dog skal du altid overveje konsekvenserne af et lån, ligesom det er forunuftigt at lave et budget og en tilbagebetalingsplan, inden man optager lån.

Kundeoplevelse

Som en del af en kritisk gennemgang af en bank, man overvejer at låne penge af, er det en god idé at se på hvordan tidligere kunder har oplevet en banks service. Her ser vi på Ferratum Banks anmeldelser på Trustpilot:

Ferratum på Trustpilot

Trustpilot

Ferratum Bank har opnået en god Trustpilot-score på 3,9, men har dog modtaget både positive og negative anmeldelser fra deres kunder. Nogle af de positive anmeldelser fremhæver den hurtige service og godkendelse af lån, samt hurtige udbetalinger af det lånte beløb. Flere brugere har også rost den venlige og hjælpsomme kundeservice, hvor medarbejdere professionelle og humoristiske tilgang til kundeservice blandt andet bliver nævnt.

Dog er der også negative anmeldelser, hvor brugerne har oplevet udfordringer med at logge ind på deres konti, manglende svar fra kundeservice og problemer med udbetalinger. Nogle brugere har udtrykt frustration over lang ventetid i køen på chatplatformen og manglende respons på telefonopkald og e-mails. Ifølge Ferratums respons på Trustpilot skyldes problemet med forsinkede udbetalinger, at der har været en periode med ekstraordinært høje kontaktvolumener, hvilket har resulteret i udfordringer med både kundeservice og udbetalinger.

Ferratum Bank er generelt gennemsigtige med deres lånevilkår og omkostninger. Hvis man er i tvivl om hvilke betingelser man kan låne under, vil man altid kunne blive klogere via Ferratums hjemmeside og deres kundesupport.

Ferratum Kredit: Afslutende bemærkninger

Efter denne detaljerede gennemgang af Ferratum Banks låneservice, kan det konkluderes, at der både er fordele og ulemper ved at gøre brug af denne låneservice. Samtidig repræsenterer Ferratum Bank et attraktivt valg for mange danskere. Deres tilbud er præget af høj godkendelsesprocent, fleksibilitet og gennemsigtighed, hvilket kan være til fordel for de låntagere, der har brug for et mindre, fleksibelt lån. Det er dog også klart, at Ferratum har sine ulemper, især i form af en høj ÅOP.

Det er vigtigt at huske, at beslutningen om at tage et lån bør være velovervejet og baseret på et godt kendskab til dine egne økonomiske omstændigheder og behov. Læg derfor altid budget som en del af det at tage et lån. Hvis du har brug for mere information, er det en god ide at tjekke Ferratums hjemmeside eller kontakte deres kundeservice direkte.

Vi håber, at denne anmeldelse har gjort dig klogere på om Ferratum Bank, er den rigtige låneudbyder for dig. Husk, at det aldrig skader at være for grundig, når det kommer til finansielle beslutninger. Fra Mikonomi.dk ønsker vi dig god jagt på det rigtige lån!

Læs flere anmeldelser:

 1. Bank Norwegian
 2. Express Bank
 3. Lendme
 4. Sambla
 5. Letfinans
 6. DigiFinans
 7. Ikano Bank
 8. Re:member
 9. TF Bank
 10. Lånio
 11. NordCredit
 12. Cashper
 13. Mybanker
 14. Lendo
 15. AcceptLån
 16. KreditNU
Ansøg om lån hos Ferratum Det tager kun 2 minutter

4.5 på Trustpilot | 15 anmeldelser