Ekspres Bank

Sidst opdateret: 26. juni 2020

OBS: Ikke længere aktiv

Vi beklager, men denne lånekampagne er desværre ikke aktiv på Mikonomi.dk længere. Du kan finde lignende kampagner og sammenligne mere end 30 lån i vores oversigt her eller gå til udbyderens egen hjemmeside.

Info om Ekspres Bank

Ekspres Bank er tidligere kendt sig det der hed Handels Finans, som kom på det danske marked i 1987. Ekspres Bank er i dag ejet af fransk BNP, hvor Danske Bank tidligere stod for det.

Det er en bank som nu har mere end 25 års erfaring med at tilbyde forhandlere i detailhandlen muligheden for at finansiere kunders varekøb i butikken. De har i dag samarbejde med mere end 2.000 forskellige, heriblandt varehuse og butikker, og er årligt vant til at behandle mere end 400.000 låneansøgninger.

Værdier hos Ekspres Bank

Ekspres Bank har flere kærneværdier som er en del af hvem de er. De nævner her selv at kunden er i fokus, og at det er vigtigt at denne får oplevelsen af den højeste kvalitet muligt. Samtidig tager Ekspres Bank ejerskab for alle kunder, opgaver eller processen og sørger for at disse håndteres bedst muligt. Som en sidste værdi nævner Ekspres Bank, at troværdighed er vigtigt - dermed sørger Ekspres Bank for at gøre hvad de siger, og siger hvad de gør. Dermed prøver de at være så åbne som muligt og sikre sig at de fremstår ærlige overfor kunden og forhandlere.

Optag lån hos Ekspress Bank

Du har mulighed for at optage forskellige lån hos Ekspres Bank, som har forskellige betingelser alt efter hvilken størrelse lån du vælger. Vælger du at låne mellem 10.000 og 20.000 kroner kan du få et godkendt et forbrugslån indenfor et kvarter, og kan forvente at få pengene udbetalt ganske hurtigt. Men Ekspres Bank tilbyder også muligheden for at låne større beløb - helt op til 300.000 kroner. Der stilles her lidt flere krav før at lånet kan godkendes. Samtidig vil et stort lån også kræve at du har en hvis indtjening før at lånet kan godkendes.

Fælles for alle lån hos Ekspres Bank er dog, at der ikke skal stille sikkerhed og derfor kan du som låner bruge de lånte penge på hvad du lyster - der vil ikke blive stillet nogen spørgsmål. Samtidig er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI, hvis du gerne vil ansøge. Er du optaget i RKI kan du derfor ikke ansøge. Det samme er gældende, hvis du er under 25 år. Du skal være 25 år for at kunne ansøge.

Sammenlign Ekspres Bank med andre låneudbydere

Det er ikke en hemmelighed, at der er mange låneudbydere på markedet som kan tilbyde noget af det samme som Ekspres Bank. Det har måske ikke samme erfaring, men det er stadig værd at undersøge sine muligheder før at du slår dig fast ved en låneudbyder. På Mikonomi.dk kan du anvendes vores låneberegner til at få et overblik over forskellige låneudbydere, og du kan derefter sammenligne hvad de enkelte kan tilbyde.