DER lån

Kort om DER

DER har eksisteret siden 1970 og har arbejdet med at finansiere private forbrugere. DER er en del af L’easy koncernen som har sin tilstedeværelse på flere udenlandske markeder. DER udbyder forbrugslån til folk, som mangler nemmere adgang til penge. Samtidig forhandler de også hård hvidevarer, pc’er og tv på afbetaling, som kan købes via deres hjemmeside.

For at optage et DER lån behøver du ikke stille sikkerhed før du låner. Derudover udbyder DER lån til unge kunder, du skal blot være fyldt 20 år, hvilket ikke er tilfældet i de fleste låneinstitutter. DER prioriterer, at kunden skal kunne føle sig tryg. Ønsker du dette, kan du få opfyldt dette behov med et TrygLån. Her kan du beskytte din økonomi, hvis du eventuelt skulle miste dit job.

Lån hos DER

På DERs hjemmeside kan du undersøge de forskellige låntyper nærmere og finde det, der passer dig bedst. De forskellige lånetyper er følgende:

PrivatLån Plus

Et PrivatLån Plus giver dig mulighed for at låne mellem 10.000 kr til 100.000 kr. Du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden dog maksimalt 6 år. Lånet sættes til en fast ydelse fra starten, men du bestemmer selv farten på tilbagebetalingen. Du kan sætte dine afdrag op i en periode eller helt indfri lånet, når du vil, hvis du har luft i budgettet. Dette kan gøres helt uden ekstra gebyrer og omkostninger.

PauseLån

Et PauseLån fungerer på samme måde som PrivatLån plus. Du kan låne det samme og til en fast ydelse fra starten samt indfri lånet, når du ønsker. Dette lån giver dig dog muligheden for at sætte lånet på pause en måned, hvis du har brug for lidt ekstra luft i økonomien. I lånets løbetid har du mulighed for at benytte 2 betalingsfri måneder, dog kun 1 gang pr. år. Du behøver ikke på forhånd at tage stilling til, hvornår du ønsker en betalingsfri måned. Det kræver kun, at du senest den 12. dag i en måned telefonisk aftaler, at den næste måned skal være på pause.

TrygLån

Et TrygLån giver dig mulighed for at låne mellem 10.000 kr til 100.000 kr. Du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden dog maksimalt 6 år. Når du optager dette lån, er det sikkerheden som er i højsædet. Skulle du blive arbejdsløs, efter du har optaget et lån, har du via TrygLån en forsikring der dækker dine afdrag. Forsikringen dækker op til 12 måneder, hvor den betaler din månedlige ydelse. Dog dækker forsikringen kun, første gang du bliver arbejdsløs.

Dine muligheder hos DER

Når du låner hos DER behandles dine oplysninger fortroligt og bruges kun til at sikre dig en god service. Du får hos DER:

  • en fast årlig lav rente, hvor du selv bestemmer tilbagebetalingsperioden
  • pengene direkte ind på din bankkonto og DER blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til, du skal derfor ikke stille sikkerhed for lånet
  • en nem og hurtig ansøgningsproces

Derudover har DER mange gode anmeldelser på Trustpilot, hvor 9 ud af 10 brugere har været mere end tilfredse. Samtidig svarer DER på alle henvendelser, de har fået på Trustpilot, hvilket viser, at de prioriterer en god og hurtig kundeservice.

Hver opmærksom på at låneudbydere bruger forskellige udtryk om lån. Du har måske hørt om begreber som hurtig-lån, mobillån og mini lån. Du kan læse mere om disse lån her på Mikonomi.dk. Vi arbejder hver dag på at gøre lånemarkedet gennemsigtigt for danske forbrugere.

Hvilke krav stiller DER?

For at du som ansøger kan få et lån hos DER, er der nogle krav, du skal opfylde.* Læs om dem herunder:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt
  • Du må ikke være en Politisk Eksponeret Person (PEP)

*Der kan forekomme flere krav. Det vil fremgå af deres hjemmeside.

Ansøg om lån nu
Det tager kun 2 minutter