DER lån

;

DER egner sig bedst til dig, som ønsker tryghed

DER

For at optage et DER lån behøver du ikke stille sikkerhed før du låner. Derudover udbyder DER lån til unge kunder, du skal blot være fyldt 20 år, hvilket ikke er tilfældet i de fleste låneinstitutter. DER prioriterer, at kunden skal kunne føle sig tryg. Ønsker du dette, kan du få opfyldt dette behov med et TrygLån. Her kan du beskytte din økonomi, hvis du eventuelt skulle miste dit job. Lån penge hos DER nu.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Sammenlign LånLet med andre banker og find det lån, der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende

Kort om DER

DER har eksisteret siden 1970 og har arbejdet med at finansiere private forbrugere. DER er en del af L’easy koncernen som har sin tilstedeværelse på flere udenlandske markeder. DER udarbejder forbrugslån til folk som mangler hurtige penge, samtidig forhandler de også hård hvidevarer, pc’er og tv på afbetaling, som kan købes via deres hjemmeside.

PrivatLån Plus

Et PrivatLån Plus giver dig mulighed for at låne mellem 10.000 kr til 100.000 kr. Du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden dog maksimalt 6 år. Lånet sættes til en fast ydelse fra starten, men du bestemmer selv farten på tilbagebetalingen. Du kan sætte dine afdrag op i en periode eller helt indfri lånet, når du vil, hvis du har luft i budgettet. Dette kan gøres helt uden ekstra gebyrer og omkostninger.

PauseLån

Et PauseLån fungerer på samme måde som PrivatLån plus. Du kan låne det samme og til en fast ydelse fra starten samt indfri lånet, når du ønsker. Kvit og frit. Dette lån giver dig dog muligheden for at sætte lånet på pause en måned, hvis du har brug for lidt ekstra luft i økonomien. I lånets løbetid har du mulighed for at benytte 2 betalingsfri måneder, dog kun 1 gang pr. år. Du behøver ikke på forhånd at tage stilling til, hvornår du ønsker en betalingsfri måned. Det kræver kun, at du senest den 12. dag i en måned telefonisk aftaler, at den næste måned skal være på pause.

TrygLån

Et TrygLån giver dig mulighed for at låne mellem 10.000 kr til 50.000 kr. Du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden dog maksimalt 5 år. Når du optager dette lån, er det sikkerheden som er i højsædet. Skulle du blive arbejdsløs, efter du har optaget et lån, har du via TrygLån en forsikring der dækker dine afdrag. Forsikringen dækker op til 12 måneder, hvor den betaler din månedlige ydelse. Dog dækker forsikringen kun, første gang du bliver arbejdsløs.

Fordele ved DER

Når du låner hos DER behandles dine oplysninger fortroligt og bruges kun til at sikre dig den bedste service. Du får en fast årlig lav rente, du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden, du får pengene direkte ind på din bankkonto og DER blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til, du skal derfor ikke stille sikkerhed for lånet. Derudover har DER mange gode anmeldelser på Trustpilot, hvor 9 ud af 10 brugere har været mere end tilfredse.

Samtidig svarer DER på alle henvendelser, de har fået på Trustpilot, hvilket viser, at de har styr på tingene og at de yder hurtig kundeservice til kunderne.

Hvem kan få et lån hos DER

For at du som ansøger kan få et lån hos DER, er der nogle krav, du skal opfylde.

Hvilke krav er der?

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du må ikke registreret i RKI
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt
  • Du må Ikke være en Politisk Eksponeret Person (PEP)

En Politisk Eksponeret Person er en person som indenfor det seneste år har arbejdet med forskellige offentlige erhverv. Dette omfatter f.eks. minister, regeringschef, parlamentsmedlem, højesteretsdommer osv. Samtidig må et nærtstående familiemedlem eller en nær samarbejdspartner, inden for det seneste år, ikke have haft en af ovenstående stillinger, hvis du ønsker et lån.

Kontaktoplysninger:

DER udbyder live support, hvor du kan indtaste dit spørgsmål i en chat og få svar med det samme fra en medarbejder.

Praktisk information om DER lån
Åbningtider
08.00-22.00 - Alle ugens dage
Telefon
70 70 24 24
Mail
Der@der.dk
Hjemmeside