Info om DER lån

DER har siden 1970 arbejdet med at finansiere private. Virksomheden er en del af L'easy koncernen som har sin tilstedeværelse på flere udenlandske markeder. De er kendt for tilbyde forbrugslån til folk som mangler nogle hurtige penge, samtidig med at de også er kendt for at handle hårdhvidevarer, pc'er og tv - der kan købes via deres hjemmeside.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Hvis du vil optage et forbrugslån hos DER, så tilbyder de flere muligheder. Det kan du læse mere om her.

Forskellige DER lån

DER tilbyder 3 forskellige lån, nemlig et PrivatLån Plus, et PauseLån og et TrygLån.

PrivatLån Plus

Med et PrivatLån Plus har du mulighed for at låne mellem 10.00 og 100.000 kr. og du er selv herre over tilbagebetalingsperioden, men det skal dog være inden for maksimalt 6 år. Ligeledes kan du altid skrue op for dine betalinger til lånet uden at det koster gebyrer, og dermed kan du løbene tilpasse lånet til dit behov. Har du derfor pludselig mere luft i budgettet til at afdrage med, så kan du kvit og frit gøre dette. Ligeledes kan du indfri lånet med det samme, hvis din økonomi tillader det. Du bestemmer hele tiden selv tempoet på lånet.

PauseLån

Hvis du gerne vil have mulighed for at sætte dit lån på pause undervejs, så kan du tage et PauseLån hos DER. Det kan være at du mangler lidt mere luft i økonomien og derfor har behov for en betalingsfri måned. Hvornår dette skal ske behøver du ikke tage stilling til på forhånd, men du kan aftale det når behovet opstår. Det er et lån som har en fast lav ydelse og som du kan sætte på pause i perioder. Du har her også mulighed for at låne op til 100.000 kr. som skal være betalt af inden for 6 år, hvoriblandt det er muligt at tage 2 betalingsfrie måneder (dog kun 1 per år).

TrygLån

Når du optager et TrygLån hos DER, så får du lån og sikkerhed på en gang. Skulle du miste jobbet efter du har optaget et lån, så har du via TrygLån en forsikring der vil dække dine afdrag, hvis du skulle blive arbejdsløs. Dermed er du hele tiden sikker på, at du kan betale lånet tilbage. Du kan her låne op til 50.000 og vælge en løbetid på maksimalt 5 år.

Kviklån

De 3 nævnte lån er lavrentelån, som blot betyder at de alle har en lav rente på 9,9 %. Men derudover giver DER dig også muligheden for at optage et kviklån på op til 25.000 kr, der kan løbe over samme løbeperiode (6 år), men hvor du skal betale en noget højere rente, nemlig 26 %.

Betingelser når du låner hos DER

Når du låner hos DER så skal du ikke stille sikkerhed for dit lån. Ligeledes blander DER sig ikke i hvad du bruger pengene på, og derfor har du valgfrihed over de låne penge. Du laver ansøger blot online på deres hjemmeside, hvorefter du inden for en time vil få svar om dit lån er blevet godkendt. Derefter er det muligt at få pengene udbetalt til din konto samme dag.