A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 7 min.
Opdateret:

Cashper Lån: Anmeldelse, vilkår, fordele og ulemper

Er et lån fra Cashper det rigtige valg? Læs denne analyse først

Overvejer du at låne penge? Denne side gennemgår alt hvad du skal vide, så du kan tage en informeret beslutning om hvorvidt et lån hos Cashper, er det rigtige for dig.

Lån med kautionist

Verificeret långiver Cashper er ejet af Novum Bank Limited med reg. nr. C46997 og er godkendt kreditinstitut i Malta.

Lånebeløb
3.000 - 20.000 kr.
Løbetid
6 mdr.
ÅOP
24,31%
3,8

mikonomi score
Læs mere
Intet oprettelsesgebyr
Hurtig udbetaling
Høj godkendelsesrate

Verificeret långiver Cashper er ejet af Novum Bank Limited med reg. nr. C46997 og er godkendt kreditinstitut i Malta.

Udbetaling:
1-2 timer ?

Få svar på din ansøgning strong>med det samme.

Når du har færdiggjort ansøgningsprocessen og du og din kautionist er godkendt, vil tager det normalt 1 - 2 timer, før pengene er på din konto.

Denne information er fundet på Cashper's egen hjemmeside.

Mikonomi scoren er baseret på baggrund af følgende 4 parametre:
Lånevilkår
Popularitet
Fleksibilitet
Kunde­oplevelse
3,85
mikonomi
score
3,5 
Lånevilkår
Cashper tilbyder kun mindre lån og har ikke de bedste lånevilkår. De har således både en forholdsvis høj rente og ÅOP.
Popularitet
Cashper har gennemsnitlig popularitet på Mikonomi.dk og er blandt de 30% mest valgte lån.
Fleksibilitet
Hos Cashper har du kun mulighed for at vælge en låneperiode på 6 måneder, og de tilbyder derfor ikke den store fleksibilitet, selvom deres godkendelsesprocent er forholdsvis høj.
14dages fortrydelsesret
Vær opmærksom på
 • Lån uden kautionist er muligt men har større gebyrer
3,5 
Kunde­oplevelse
Cashper's information på deres hjemmeside omkring deres service er både transparent og tydelig. Deres kundeanmeldelser på Trustpilot, hvor scoren er 3,6 er dog blandt de laveste på listen.
Kundefeedback fra Google og Trustpilot
Google reviews
0 Ingen anmeldelser
Trustpilot
3,6 Læs anmeldelser
Se lån
Om Cashper
Cashper giver dig mulighed for at låne penge, såfremt en person vil kautionere for dig. Du skal derfor have en person, der stoler på dig og som du stoler på.
Luk

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 3.000 kr.Løbetid: 6 mdr.Mdl. ydelse: 533 kr.Fast rente: 22.44%ÅOP: 24,89%Saml. kreditomk.: 199,38 kr.Etableringsomkostninger: Ikke oplystSaml. tilbagebetaling: 3.199,38 kr.Dette er et affiliate link

Hvad er Cashper?

Cashper er et velkendt navn i den internationale verden af låneudbydere og nu udbyder de også lån i Danmark. Som en afdeling under Novum Bank, der har base i Malta, specialiserer Cashper sig i at tilbyde mindre forbrugslån med relativ kort tilbagebetalingstid. Cashper tilbyder lån på mellem 3.000 og 20.000 kroner, og lånene har en løbetid på 6 måneder. Et af Cashpers kvaliteter er deres hurtige udbetaling - låntagerne kan forvente at have pengene på deres konto inden for en time efter godkendelse. Samtidig er man klart bedst stillet hos Cashper, hvis man ansøger om lån med en kautionist - mere om det nedenfor.

Oversigt
Lånebeløb
Lånebeløb: 3.000 - 20.000 kr.
Løbetid
Løbetid: 6 mdr.
Rentesats
Rentesats: 21,96 - 21,00%
ÅOP
ÅOP: 24,31%
Din alder
Minimum alder: 18 år
Oprettelsesgebyr
Oprettelsesgebyr: Ikke oplyst

Lån penge med Cashper: Er et lån med en kautionist det rigtige for dig?

Cashpers lån bør søges med en kautionist. Hvis du overvejer at låne penge med Cashper, er det derfor vigtigt at vide, hvad et lån med en kautionist er.

En kautionist er en person, der garanterer for en låntagers gæld. Skulle låntager være ude af stand til at betale sit lån tilbage, træder kautionisten til og påtager sig ansvaret for tilbagebetalingen. For dem, der står over for kreditmæssige udfordringer, kan Cashpers kautionistlån være nøglen til at få godkendt et lån. Når man låner med en kautionist løber et pengeinstitutet nemlig en mindre risiko ved at bevillige et lån.

Inden man vælger at låne med en kautionist, er det dog vigtigt, at der er tillid og klare aftaler mellem låntager og kautionist. Kautionisten vil nemlig komme til at hæfte for gælden, såfremt låntageren ikke kan afvikle lånet. Lad os se nærmere på hvordan man låner med en kautionist hos Cashper.

Information om Cashper
NavnCashper
Telefon78 72 92 57
ÅbningstiderMandag-fredag kl. 08.00-17.30
Lørdag kl. 09.00-15.00
Mailinfo@cashper.dk
LåntyperLån med kautionist

Hvordan fungerer det at låne penge hos Cashper med en kautionist?

Når dit lån fra Cashper er udbetalt, har du 15 dage til at tilføje en kautionist. Hvis du ikke har en godkendt kautionist inden denne deadline, pålægges der et kautionistgebyr. Dette gebyr, beskrevet i lånekontrakten under punkt 5 og 6, fordeles over lånets afdrag, men fjernes, såfremt en kautionist godkendes.

Hvem kan så være kautionist? Det kan være en ven, et familiemedlem, eller en kollega. Det vigtige er, at der er tillid mellem parterne. Dog må kautionisten ikke have tidligere forbindelser med Cashper og bør have en separat bankkonto.

Efter låneansøgningen er behandlet, vil kautionisten modtage et link fra Cashper, hvor de kan registrere sig online. Men for at kvalificere sig, skal kautionisten:

 • Være bosat i Danmark.
 • Være over 30 år.
 • Have en stabil indkomst de seneste 11 måneder.
 • Have en månedlig indkomst på mindst 10.000 kr.

Derudover må kautionisten ikke:

 • Være registreret i RKI.
 • Ikke have tidligere låneansøgninger eller gæld hos Cashper.
 • Ikke dele bankkonto med låntageren.

Selv med disse kriterier opfyldt er godkendelse af kautionisten ifølge Cashper ikke garanteret.

Samtidig gentager vi: Skulle låntageren misligholde lånet, er det kautionistens ansvar at dække de månedlige afdrag. Ligesom man altid skal ansøge om lån med omtanke, skal man ligeledes altid låne med kautionist med omtanke.

Hvad koster det at låne penge fra Cashper?

At låne penge er aldrig gratis, og det gælder selvfølgelig også for Cashper. Låneomkostningerne varierer afhængigt af størrelsen på lånet og eventuelle gebyrer, der er forbundet med lånet.

Her er et eksempel på, hvad det koster at låne 3.000 kr., 10.000 kroner og 20.000 kroner med Cashper’s tilbagebetalingsperiode på seks måneder og deres ÅOP på 24,89 procent.

Låneeksempler fra Cashper
LånebeløbMånedlig ydelseSamlet tilbagebetalingSamlede omkostninger
3.000 kr.556 kr.3.334 kr.334 kr.
10.000 kr.1.853 kr.11.119 kr.1.119 kr.
20.000 kr.3.705 kr.22.228 kr.2.228 kr.

Omkostninger for lån på 3.000 kroner, 10.000 kroner og 20.000 kroner er altså henholdsvist 334 kroner, 1.119 kroner og 2.238 kroner.

Derudover kan der være ekstra gebyrer som det omtalte kautionisgebyr. Læs derfor altid betingelserne inden du optager et lån.

Fordele og ulemper ved Cashper

Fordele ved at tage lån med Cashper

Fordele
 • Egnet til små lån
 • Hurtigt udbetaling
 • Høj godkendelsesrate
 • Blandt de mest valgte lån

Egnet til små lån
Cashper specialiserer sig i mikrolån, hvilket gør dem til en ideel løsning for dem, der kun har brug for et mindre beløb.

Hurtigt udbetaling
Hvis du har brug for penge hurtigt, kan Cashper være det rigtige valg for dig. Cashpers udbetaling er blandt de hurtigste på markedet. Efter godkendelse kan pengene være på din konto inden for blot en time.

Høj godkendelsesrate
Cashper er kendt for at have en forholdsvis høj godkendelsesprocent, hvilket kan øge chancerne for, at din ansøgning bliver godkendt.

Blandt de mest valgte lån
Cashper er blandt de 30% mest valgte lån, hvilket indikerer en vis tillid og popularitet blandt forbrugerne.

Ansøg om lån hos Cashper Det tager kun 2 minutter

Ulemper ved at låne penge hos Cashper

Ulemper
 • Krav om kautionist
 • Høje omkostninger
 • Begrænset fleksibilitet
 • Middelmådig kundetilfredshed

Krav om kautionist
En af de centrale ulemper ved Cashper er kravet om en kautionist. Dette kan være et problem for nogle låntagere, der ikke har en pålidelig tredjepart, der kan påtage sig denne rolle eller ikke ønsker at låne med en kautionist.

Høje omkostninger
Selvom Cashper er ideel til små lån, tilbyder de ikke de mest favorable lånevilkår. Med en forholdsvis høj ÅOP er det vigtigt at overveje disse faktorer, inden du ansøger.

Begrænset fleksibilitet
Hos Cashper kan du kun vælge en låneperiode på 6 måneder, hvilket begrænser din fleksibilitet.

Middelmådig kundetilfredshed
Selvom Cashpers hjemmeside er transparent og let at forstå, er deres kundeanmeldelser på Trustpilot blandt de lavere på listen, hvilket indikerer en blandet kundeoplevelse.

Cashper på Trustpilot

Trustpilot

Cashper har en blanding af positive og negative anmeldelser på Trustpilot, der samlet giver dem en score på 3,6 stjerner af 5. Nogle kunder har haft udfordringer med forsinkede betalinger og gentagne opkald, hvilket har skabt en negativ oplevelse. Desuden er der klager over høje renter og ekstra gebyrer, der har gjort det dyrt for nogle kunder at låne penge. En kunde nævner også besvær med at finde en kautionist, som har ført til ekstra omkostninger.

På den positive side er der kunder, der har haft en glat låneansøgningsproces og fået en hurtig udbetaling af pengene. Der er også rosende ord om den hjælpsomme og venlige kundeservice, der har guidet kunderne gennem processen.

Træf et informeret valg med Mikonomi

Vi anbefaler, at du altid sætter dig ind i alle dine lånemuligheder, samt at du altid gør dig bevidst om lånevilkår inden du skriver under på et lån. Mikonomis mission er at hjælpe med at gøre det gennemsigtigt for forbrugere at få overblik over lånemarkedet. Derfor kan du her på siden finde anmeldelser og information om en lang række online låneudbydere, ligesom du kan sammenligne en lang række af forskellige långivere.

Læs flere anmeldelser her:

Ansøg om lån hos Cashper Det tager kun 2 minutter

4.5 på Trustpilot | 15 anmeldelser

Joachim Brodersen
Skrevet af Joachim Brodersen, Indhold, kommunikation og analyse
Joachim har fra 2018 til 2023 skrevet artikler med udgangspunkt i privatøkonomi og forbrug. Joachim er uddannet på Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med kommunikation og online markedsføring og elsker at bruge sine analytiske evner til at forvandle store datasæt til spiselige finansnyheder. Han har bl.a. fået sit indhold udgivet på BT.dk.