Alfa lån

;
★★★★☆

Anmeldt af Mikonomi.dk

Bedømmelsen er baseret på en række forskellige parametre vurderet af Mikonomis egne eksperter. Dette omfatter bl.a. hjemmesidens brugervenlighed samt mulighed for optagelse af lån.

Lånebeløb
3.000 - 75.000 kr.

Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.

Rentesats
14,71 - 26,08%

Svartid
30 sek.

Låneeksempel:

Lån 20.000 kr. over 24 måneder. Variabel debitorrente på 18,4%. Samlede kreditomkostninger 6.423 kr. Tilbagebetalingsbeløb 26.423 kr. ÅOP: 32,3%.

Alfalån står for at tilbyde lån gennem deres samarbejdspartner, og står derfor ikke for at sætte pris på hverken renter eller gebyrer.

Dine muligheder:

 • Lån fra 3.000 - 75.000 kr.
 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Du skal kun være 18 år

Krav:

 • Minimum 150.000 kr. i årlig husstandsindkomst
 • Du skal have fast arbejde
 • Ved forlængelse påkræves der yderligere omkostninger
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal være fyldt 18 år

Praktisk information

Hjemmeside Telefon nr. Åbningstider Adresse
Alfa Lån 70 22 09 29

Ikke oplyst

Tigetvej 31
4600 Køge, Danmark


Info om Alfa lån

Alfa lån er et låneselskab der udsteder lån til private som enten ikke kan få optaget et lån i banken, eller som gerne vil have et hurtigere og lettere lån på plads. Alfalån står for at tilbyde lån gennem deres samarbejdspartner, og står derfor ikke for at sætte pris på hverken, renter, gebyrer.

Find det bedste og billigste lån i dag!

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Låner du hos Alfalån så skal du ikke igennem en lang låneproces for at få et lån godkendt. Det skyldes at du ikke skal stille sikkerhed eller forklare hvad pengene skal bruges til, og dermed er det lettere og hurtigere at få et lån godkendt.

Lån hos Alfalån

Når du låner hos Alfalån kan du forvente at få svar på din ansøgning ganske hurtigt. Det skyldes at det hele foregår maskinelt, og der vil derfor komme hurtigt svar via e-mail uanset tidspunkt på døgnet. Skulle der være noget i ansøgningen som skal behandles manuelt, så kan du inden for åbningstiden kunne få svar inden for 15 minutter på din ansøgning.

Selve låneprocessen ser således ud:

 1. Du udfylder en låneansøgning online på selskabets hjemmeside.
 2. Du modtager en godkendelse via e-mail, som afsendes typisk før 30 sekunder er gået.
 3. Du klikker på det link som du får i din e-mail og godkender låneaftalen via NemID.
 4. Skal du ansøge om mere end 20.000 kr. så skal du indsende en kopi af din lønsedel.
 5. Du kan nu få pengene sat ind på din konto, og det kan stå der hverdagen efter.

Du har muligheden for at optage et lån på op til 75.000 kroner, og som kan have en maksimal løbetid på 72 måneder.

Krav hos alfalån

Der stilles ikke så mange krav til dig som låner, når du gerne vil låne penge online, og det er ligeledes tilfældet hos alfalån. Der er dog nogle enkelte krav som du skal kunne opfylde før at du kan få et lån godkendt. De krav som stilles kan du se her:

 • Du skal være ældre end 18 år.
 • Du skal bosiddende i Danmark.
 • Din årlige indkomst skal være på over 150.000 kr.
 • Du skal have fast arbejde.
 • Du må ikke være registreret i RKI.

Undersøg markedet for lånemuligheder

Alfalån er ikke det eneste sted hvor du kan finde et online lån. Der er er mange andre online låneudbydere som gerne vil tilbyde dig et lån. De mange online låneudbydere er dog forskellige og derfor kan de også tilbyde forskellige lånevilkår, nogle bedre end andre. Det er derfor en god idé at undersøge hvilke muligheder du har før du vælger hvor du gerne vil ansøge om lån henne, så du sikrer dig at du ikke står med et lån som bliver for dyrt for dig. I sidste ende kan der være mange penge at spare ved at vælge den rigtige låneudbyder.

På Mikonomi.dk vil vi gerne hjælpe dig, og derfor har vi lavet en låneberegner som du kan bruge til at sammenligne forskellige låneudbydere med hinanden. Du skal blot indtaste hvor meget du gerne vil låne og i hvor lang tid, og du vil herefter få en oversigt over dine muligheder. Her kan du så sammenligne hvor mange omkostninger der er forbundet ved at låne hos de enkelte låneudbydere. Du finder låneberegneren her på Mikonomi.dk.