A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Låneselskaber

Låneudbydere på Mikonomi.dk

Mikonomi.dk er i tæt samarbejde med flere forskellige banker for at kunne tilbyde dig online lån. Ved at samle alle de forskellige lån, fra de mange forskellige låneudbydere, gør Mikonomi.dk det nemt for dig, at få et overblik og træffe den rette beslutning.

Vurderingen af de forskellige låneselskaber på Mikonomi.dk, er foretaget af Mikonomi.dk’s finansielle eksperter. Missionen er at give brugerne på Mikonomi.dk de bedste forudsætninger for af finde lånetilbud med de laveste omkostninger og gode lånevilkår.

Hos Mikonomi.dk’s samarbejdsbanker har du mulighed for selv at bestemme, hvor lang løbetid der skal være på dit lån. På den måde, har du også mulighed for at være med til at skræddersy dit eget billige lån, helt efter egne behov.

Låneudbydere i Danmark
lånio_logoSparXpres Logo
Vivus LogoLeasy Minilån Logo
Santander logoSamlelaan.net Logo

* Ovenstående selskaber er blot et udsnit af Mikonomi.dks partnere i Danmark.

Find det rette låneselskab

De mange lån, som findes på Mikonomi.dk, er såkaldte forbrugslån. Ved disse lån er det ikke nødvendigt, at du stiller sikkerhed eller fortæller låneudbyderen, hvad du skal bruge lånet til. Netop på grund af ovenstående, er det en langt hurtigere og nemmere proces, at låne penge hos Mikonomi.dk’s låneselskaber, end det er at tage lånet nede i din fysiske bank.

De forskellige låneselskaber, som findes på Mikonomi.dk, tilbyder dig forskellige lånevilkår alt afhængigt af lånet. Nogle låneudbydere kan passe bedre til dine behov end andre, og derfor skal du være opmærksom på de mange forskellige muligheder, der findes på markedet. Med Mikonomi.dk’s låneberegner har vi gjort det nemt for dig at finde de låneselskaber, som udbyder lån der matcher dine ønskede lånevilkår.

Med Mikonomi.dk’s låneberegner kan du oplyse det ønskede lånebeløb og løbeperiode, og derefter finde en oversigt over de låneselskaber som udbyder lån med netop disse lånevilkår. Her anbefales det, at du bl.a. kigger på lånets ÅOP. Ved ÅOP kan du se, hvor meget der procentvis skal betales af på lånet årligt.

Hvilket låneselskab skal jeg vælge?

Som nævnt i ovenstående afsnit findes der mange forskellige låneudbydere på Mikonomi.dk. Disse udbyder forskellige lån med forskellige lånevilkår. Inden du beslutter dig for, hvilket lån du skal tage, kan du nedenunder læse om de mange forskellige låneudbydere på Mikonomi.dk. Her kan du blive klogere på, hvilke muligheder du har hos de forskellige låneselskaber, samt hvilke krav der bliver stillet til dig som forbruger.

Vær opmærksom på at der findes mange udtryk for forskellige lån. Måske har du hørt om minilån, mobil-lån, SMS-lån, quick lån osv. Alle disse udtryk kan bidrage til forvirring, men på Mikonomi.dk kan du blive klogere på dem alle sammen. Vi arbejder hver dag på at gøre lånemarkedet mere gennemsigtigt for danske forbrugere.

Andre låneselskaber

Vi gør opmærksom på, at flere af følgende kampagner kan være udgåede, midlertidigt ikke aktive eller ikke længere samarbejdspartnere med Mikonomi.dk.