A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Hvad er hurtig lån?

Et hurtig lån, er et lån du kan tage hurtigt og nemt online. Ofte tager det under 5 min. at ansøge om lånet og du kan have pengene på din konto få dage efter og i nogle tilfælde samme dag.

Foruden hurtig udbetaling, er det kendetegnet ved hurtige lån, at der er tale om mindre lån på op til 25.000 kr. med kort tilbagebetalingsperiode. Et hurtig lån er således principielt det samme som et kviklån.

Et hurtig lån er et mindre lån med hurtig udbetaling

Et hurtig lån er reelt det samme som et kviklån - altså et lån på op til 25.000 kr. med kort løbetid og hurtig udbetaling. Et hurtig lån kan desuden tages hjemme fra sofaen på din computer eller telefon.

Et hurtig lån bruges ofte i forbindelse med uforudsete regninger, eksempelvis hvis vaskemaskinen, mobilen eller bilen brænder samme og der opstår et akut behov for en ny hurtigt. Andre gange bruges hurtig lån til at forsøde tilværelsen eller kunne give en gave.

Disse lån er det samme som hurtig lån

Du har sikkert hørt en del begreber for forskellige lån og måske undret dig over, hvad forskellen er. Mange lån er i bund og grund det samme produkt, men markedsføres forskelligt fra bank til bank, i et forsøg på at gøre sig mere relevant overfor dig som forbruger, når du vil låne penge.

Herunder har vi samlet en række udtryk som reelt er det samme som et hurtig lån:

Der er formentlig en del flere end dem vi har listet op her, men ovenstående er dem du formentligt oftest vil støde på, når du søger et hurtigt lån. Uanset hvilket lån du søger, opfordrer vi dig til at sammenligne banker og låneudbyderes vilkår med hinanden. Der er nemlig stor forskel på bankernes priser og vilkår, og derfor mange penge at spare ved at finde det rigtige lån.

Hvordan foregår processen med hurtige lån?

Når du ønsker at tage et hurtig online lån, skal du blot have din telefon eller computer ved hånden. Når du har indtastet dine personlige oplysninger skal du til sidst validere dine informationer med MitID.

Da det hele kan klares online, skal du hverken til møde med bankrådgiver eller lave budgetter osv. Du skal blot ansøge om lånet, hvorefter banken eller låneudbyderen kort efter kommer med svar på om du godkendt til lånet eller ej.

Det betyder dog også at du selv skal have styr på, at du kan betale lånet tilbage rettidigt, ligesom det er vigtigt at du ikke tager et hurtig lån som en impulsiv handling, omend det kan være fristende, men derimod låner med omtanke.

Klar til hurtig lån?

Gå til vores hurtig lån oversigt

Find hurtig lån nu

Definition på andre typer lån

4.5 på Trustpilot | 15 anmeldelser

Joachim Brodersen
Skrevet af Joachim Brodersen, Indhold, kommunikation og analyse
Joachim har fra 2018 til 2023 skrevet artikler med udgangspunkt i privatøkonomi og forbrug. Joachim er uddannet på Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med kommunikation og online markedsføring og elsker at bruge sine analytiske evner til at forvandle store datasæt til spiselige finansnyheder. Han har bl.a. fået sit indhold udgivet på BT.dk.