Bilfinansiering uden udbetaling

Få drømmebilen i hus nemt og hurtigt. Mikonomi.dk hjælper dig med at finde den helt rigtige bilfinansiering uden udbetaling. Du skal kun indtaste dine oplysninger én gang. Herefter får du 3 forskellige tilbud gratis og uforpligtende, så du kan danne dig dit helt eget overblik over priserne.

Hvad er finansiering uden udbetaling til din bil?

Har du fundet drømmebilen, men har du ikke økonomien til det? At købe ny bil er for mange en stor beslutning. Ikke kun fordi en bil forandrer din måde at leve og forbruge på, men også fordi der er mange penge involveret i processen. Når du har fundet drømmebilen skal du til at tilrettelægge din økonomi. På den måde får du et finansielt overskud til alt lige fra benzin og afgifter til uventede reparationer og almen vedligeholdelse.

Med en bilfinansiering uden udbetaling får du dækket din bilfinansiering 100%. En bilfinansiering med udbetaling - altså det omvendte - kræver nemlig, at du betaler en del af dit nye billån for at kunne optage det. Dette betyder således, at hvis du f.eks. vil låne 100.000 kr., og din udbetaling er på 20%, så skal du selv betale 20.000 kr. Har du en god økonomi eller får du din bilfinansiering uden om din bilforhandler, så er det intet lovkrav, at du stiller en sikkerhed i form af en udbetaling.

Årsagen til at nogle långivere arbejder med udbetaling i forbindelse med din bilfinansiering er at det stiller dem den sikkerhed, at du trods alt har nogle penge på kontoen. En udbetaling for en finansiering af din bil nedsætter dermed risikoen for din långiver, men det udelukker desværre også de kunder, som ikke har mulighed for betale udbetalingen. Derfor tilbyder en del banker og andre finansieringsselskaber også et billån uden udbetaling.

 

bilfinansiering uden udbetaling til din bil

Finansierer din bil uden udbetaling: løbetid

Når du optager et billån, til finansieringen af din bil, opstår der en løbetid på dit lån. Løbetiden er den periode, hvor du betaler af på dit lån. Vælger du at din løbetid skal være på 5 år, så betaler du rettere sagt af på dit billån i 5 år.

Eftersom at løbetiden er en fastsat periode bør du sætte dig ordentligt ind i hvor lang tid du regner med at have bilen i. Vælger du f.eks. at have en løbetid på 20 år, men har du kun bilen i 15 år, så står du tilbage med 5 år hvor du betaler for noget, som du ikke har. Vi anbefaler derfor, at du vælger en løbetid som er så tæt på den periode, som du regner med at have bilen i. Dette gør sig gældende uanset om du sælger bilen videre eller sender den til en ophugger.

Du kan som tommelfingerregel regne med at jo flere kilometer du kører om året, jo lavere bør din løbetid være. Kører du f.eks. mellem 10.000 km og 20.000 km om året, så kan dit udgangspunkt være en løbetid på 6 til 8 år. Er du derimod blandt de bilister, som hvert år kører landet tyndt og derfor snarere kører i omegnen 40.000 km eller 60.000 km, så bør du sætte løbetiden ned. Den kan i så fald ligge mellem 3 og 5 år. Vi anbefaler dog, at du altid laver en individuel vurdering af dit forbrug og din økonomi. 

SØGER DU LÅN TIL UDBETALINGEN? Læs mere om forbrugslån

løbetid uden udbetaling

 

Den billigste bilfinansiering uden udbetaling

Når du har besluttet dig for, at din finansiering af bil skal være med et lån uden udbetaling, så bør du være opmærksom på nogle ekstra omkostninger og gebyrer. Du skal bl.a. være opmærksom på ekstragebyrer såsom et månedligt konto- eller administrationsgebyr, et gebyr ved hel eller delvis indfrielse af lånet og/eller et gebyr ved aflysning af pant ved billånets ophør.

Derudover bør du være opmærksom på, at der kommer et par forskellige gebyrer oven i den oprindelige pris. Dette kan f.eks. være administrationsgebyrer og etableringsomkostninger, som kommer i forbindelse med oprettelsen af lånet. Du bør sammen med din bilfinansiering, også være opmærksom på den bilforsikring, som du tegner i forbindelse med købet. Denne vil have styr indflydelse på dine samlede private udgifter ved erhvervelsen af en ny bil. 

Biler med en alder på mellem 0 og 5 år er billigst at få en bilfinansiering uden udbetaling til. Ældre og billige biler kræver nemlig som regel en udbetaling, og du vil derfor hurtigt kunne ende med at betale 15.000-20.000 kr. i udbetaling for din bilfinansiering.

Når du har taget forbehold for alle disse ting er der blot tilbage, at finde den billigste bilfinansiering uden udbetaling her på Mikonomi.dk. Du skal kun indtaste dine oplysninger én gang, og så modtager du til gengæld en række skræddersyede tilbud. På den måde får du et nemt og hurtigt overblik over de forskellige långiveres priser, betingelser og vilkår.