A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Penge og privatøkonomi

Få mere ud af dit lån med Mikonomi.dk

Det er de færreste mennesker, der kan gå igennem livet uden at tage et lån. Da det kan være svært at finde det rigtige lån, har vi her på Mikonomi.dk derfor besluttet os for at gøre det til vores opgave at hjælpe dig med at finde de rette finansielle løsninger.

Vi vejleder vores brugere i privatøkonomi og lån og skaber på denne måde mere gennemsigtighed på markedet. Vores fornemste opgave er at gøre det nemt for dig at finde det billigste lån blandt vores samarbejdspartnere.

Udover lån fokuserer vi også på prissammenligning af forsikringer og a-kasser. Indenfor kategorierne lån og finansiering finder du følgende sider, som kan hjælpe dig videre i din søgning:

Vores service

Det er altid 100% gratis og uforpligtende at bruge vores service til at sammenligne lån, forsikringer eller a-kasser. Vi forsøger altid at finde de bedste tilbud blandt vores partnere og opdaterer løbende Mikonomi.dk med nye kampagner, så du altid får de mest fordelagtige finansielle produkter.

Vi har stort fokus på at skabe gennemsigtighed på det finansielle marked, og vi samarbejder kun med låneudbydere, som er godkendt af Finanstilsynet. På Mikonomi.dk får du en objektiv sammenligning, da vi er en uafhængig formidler af finansielle produkter. Alle vores partnere præsenteres på lige vilkår, og vi gør ikke brug af betalt annoncering.

Vil du læse mere om Mikonomi.dk og vores service, kan du finde mere information her: Om os.
Du kan også læse en uddybende beskrivelse af, hvordan vi tjener penge på siden: Sådan tjener vi penge.

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål eller har du brug for at komme i kontakt med os, er vores kundeservice klar til at modtage dit opkald på 38 41 03 08 mandag - torsdag 08:00 - 17:00 og fredag 08:00 - 16:00. Du er også velkommen til at skrive til os på info@mikonomi.dk

Signe Kirk Andersen
Skrevet af Signe Kirk Andersen, Skribent og kommunikationsekspert
Signe sidder til dagligt med udvikling af indhold, research og analyse på Mikonomi.dk. Hun har siden 2017 skrevet artikler om tendenser i privatøkonomien og udarbejdet guides til de danske forbrugere. Signe går desuden op i, at alle skal kunne forstå de økonomiske begreber og skriver passioneret på et letforståeligt sprog. Signe er uddannet på Københavns Universitet og hendes arbejde er blevet udgivet i flere danske medier bl.a. Berlingske.