A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Vores værdier

Værdier Mikonomi

Mikonomi.dk er en virksomhed med holdning. Vi har en række værdier, som er vigtige for os. Vi går op i, at både medarbejdere og brugere er tilfredse. Du kan se vores værdisæt herunder.

1. Brugeren er altid i centrum

Vi vil lave indhold, der fortæller dig, hvad du leder efter. Når vi udarbejder indhold, er vores vigtigste opgave at levere informationer på en forståelig og letlæselig måde. Det er vigtigt, at din oplevelse af vores side altid er god.

2. Vi tænker langsigtet

Vi vil være de førende på det danske sammenligningsmarked - uanset produkt. Vores ansatte leder hele tiden efter nye produkter, der kan tilføjes. Når vi leder efter nye produkter, holder vi os altid opdaterede, så du altid kan finde de nyeste tilbud i vores oversigt.

3. Vi stræber efter gennemsigtighed og troværdighed

Vi vil være en tjeneste, der er til at stole på. Vi ved, at lån og forsikring kan være svært at finde rundt i. Derfor prioriterer vi gennemsigtighed højt. Det betyder, at vi altid informerer om de gældende regler ved de forskellige produkter. På den måde tager du altid en beslutning på et oplyst grundlag.

4. Din mening er vigtig for os

Vi forsøger at udarbejde siden efter brugernes ønsker. Derfor er din mening vigtig. Vores brugere er med til at forme Mikonomi.dk, og derfor værdsætter vi din holdning. Har du feedback, eller mangler vores side noget, så kan du altid kontakte os på info@mikonomi.dk.

5. Tilfredse medarbejdere giver den bedste service

Vi er en blandet flok med samme mål: At give dig en god service og det bedste produkt til en god pris. Vi tror på, at når vores medarbejdere er tilfredse, så kommer resultaterne af sig selv. Derfor er medarbejdertilfredsheden højt på vores dagsorden.

Tilbage til Om os-siden.