A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Vores ansvar

Vi tager ansvar for både miljø og samfund

Hos Mikonomi.dk ser vi det som en vigtig del af vores arbejde at gøre en forskel, hvor vi kan. Derfor engagerer vi os i både miljø, mennesker og samfund og tager ansvar for vores medarbejderes trivsel. Det mener vi, er en god virksomhedskultur.

Vi vil gøre en forskel

Vi bakker op om FN’s Verdensmål. Derfor har hver medarbejder to årlige, betalte fridage, som udelukkende er afsat til frivilligt arbejde. Vi kan selv bestemme, hvilke mærkesager vi vil arbejde med. Vi tror på, at selv en lille indsats kan gøre en stor forskel for mennesker og samfund.

Vi engagerer os i bæredygtighed og miljø

Vi finder på kontoret løbende ideer til, hvordan vi kan blive mere miljøvenlige og gå forrest i arbejdet med klima og bæredygtighed. Derfor har vi lavet en række tiltag, som hjælper med at passe på vores planet.

Vi afskaffede i 2018 bl.a. plastikflasker til kildevand og engangsservice på kontoret, og en stor del af vores ansatte tager hver dag cyklen på arbejde, ligesom vi tilbyder plantebaserede alternativer i vores morgenmad. Da vi er en digital virksomhed, printer vi derudover sjældent på papir.

Vi tager løbende vores arbejdsvaner op til overvejelse og kigger på, hvordan vi kan blive en endnu grønnere arbejdsplads. Du kan læse mere om vores certificeringer på Om Os-siden.

Mangfoldighed på arbejdspladsen

Hos Mikonomi.dk er der plads til alle. Vi er en blandet flok med forskellige sociale og uddannelsesmæssige baggrunde - og det er vigtigt, mener vi.

Når forskelligheder mødes, opstår de bedste ideer.

Vi har derfor ingen specifikke krav til social baggrund eller uddannelse, når vi vælger nye ansigter til vores team.

Det vigtigste er, at vi alle brænder for at nå de samme mål.

Et godt arbejdsmiljø

Når arbejdsmiljøet er godt, kommer resultaterne af sig selv. Vi har derfor lagt ekstra vægt på en god work-life balance, som passer til den enkelte i teamet.

Hver fuldtidsansat har derudover et årligt uddannelsesbudget på 10.000 kr., som frit kan bruges til at dygtiggørelse indenfor et ønsket felt.

Socialt ansvar

Når vi rekrutterer på Mikonomi.dk, skal alle have muligheden - uanset erfaring. Derfor har vi praktikpladser til både studerende og ledige, og vi foretager ofte ansættelser blandt vores praktikanter.

Vi tror på, at når det handler om marketing, er det vigtigste den rette attitude og lysten til at lære. Vil du læse mere om dine muligheder på Mikonomi.dk, kan du her læse mere om at få et job hos os.

Kundeintegritet

Hos Mikonomi holder vi, hvad vi lover. Det er vigtigt for os, at du som bruger føler dig velkommen og finder den rette information på vores sider. Har du feedback til, hvordan vi kan gøre oplevelsen bedre, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os på info@mikonomi.dk.