A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Sådan tjener Mikonomi.dk penge

Sådan tjener vi penge

Vores service på Mikonomi.dk er 100% gratis og uforpligtende at bruge. Vi tjener penge ved at modtage henvisningsprovision fra de virksomheder, vi repræsenterer på vores hjemmeside.

Mikonomi.dk bliver løbende opdateret med nye kampagner og partnere. Dette sikrer, at du får et bredt udvalg af finansielle produkter, så du kan vælge det bedste produkt for dig. Se hvordan vi vurderer bankerne her.

Sådan tjener Mikonomi.dk penge

Hvordan fungerer det?

Mikonomi.dk hører som platform ind under kategorien Customers as a Service (CaaS). Dette betegner i vores tilfælde en forretningsmodel, som indebærer affiliate marketing. I sin mest enkle betydning, betyder dette, at vi får en kommission for den trafik, vi sender videre til vores partnere.

Vi er tilknyttet et affiliatenetværk, som hjælper os med at måle, hvor meget trafik vi sender videre og hvor mange kunder, vi genererer ud fra de besøgende, vi har på vores hjemmeside.

Vores partnere betaler netværket, når vi har genereret en konvertering og herefter betaler netværket os. Du kan se, hvordan dette fungerer i nedenstående grafik, som visualiserer, hvordan vi driver trafik ved at eksponere potentielle kunder for relevante kampagner. Som du kan se, er der ingen omkostninger for dig som bruger af Mikonomi.dk. Læs mere om din sikkerhed som bruger her.

Hvordan tjener vi penge?

Vær opmærksom på

Anvendelsen af udtrykket ‘billigste lån’ og lignende udsagn er defineret ud fra Mikonomi.dks samarbejdspartnere. Dette bør derfor ikke opfattes som en beskrivelse eller et resultat af en komplet sammenligning af alle lånetilbud i Danmark.

Ved benyttelsen af Mikonomi.dk skal der derudover tages forbehold for eventuelle indtastningsfejl. Alle oplysninger om rentesatser og priser på Mikonomi.dk er baseret på de oplysninger, vi har fået fra vores samarbejdspartnere.

Alle vores priseksempler er vejledende, og du vil derfor kunne opleve at blive præsenteret for en anden pris, når du gennemfører din ansøgning på vores partners side.

Hvis du ser informationer på vores side, som vi ikke har henført rigtigt, er du meget velkommen til at skrive til os på info@mikonomi.dk. Vi vil herefter hurtigst muligt rette disse oplysninger, da vi ønsker at være så opdateret som muligt.