A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 09. november 2021

Sådan er bankerne vurderet

Sådan vurderer vi bankerne på Mikonomi.dk

Vurderingen af bankerne på Mikonomi.dk er foretaget af vores finansielle eksperter og baseret på en række forskellige parametre. Missionen er at give vores brugere de bedste forudsætninger for at finde den finansieringsmulighed, som har de laveste omkostninger og bedste vilkår. Hvis du vil læse mere om Mikonomi.dk og vores koncept, kan du finde mere information på siden Om os.

Overordnet set, er bankerne vurderet ud fra følgende faktorer:

Kommerciel interesse

Dette vurderingsgrundlag er baseret på vores kommercielle interesse i at eksponere en given kampagne på vores lister. Eftersom vi tjener penge på vores kampagner, er de vurderet ud fra den kommercielle godtgørelse, vi modtager ved henvisning.

Vil du vide mere? Klik på følgende links og læs mere om hvordan vi tjener penge og om din sikkerhed som bruger.

Bankens låneproces

Bankernes låneproces er vurderet med udgangspunkt i, hvor hurtig svartiden er, hvor hurtigt pengene udbetales efter godkendt låneansøgning samt graden af tilgængelighed hos kundeservice. Sidstnævnte er eksempelvis i form af telefontid og adgang til chat på bankens hjemmeside.

Denne del af långivers service er vigtig for os, fordi vi ved, at den er vigtig for vores brugere. Er denne proces lang og kompliceret, vil vi som låneformidler ikke være i stand til at vise de bedste lån på markedet - efter vores opfattelse.

Bankens lånevilkår

Lånevilkårene er vurderet med udgangspunkt i bankernes renter, gebyrer og andre omkostninger samt betingelserne for at betale lånet ud. Udover førnævnte vægtes gennemsigtighed og klar tale fra bankernes side højt.

Hvis det opfattes som værende vanskeligt at få adgang til vigtige informationer om låneaftalen eller samlet pris, mener vi ikke, at det er forsvarligt at tilbyde lånet til vores brugere. Det er derfor en prioritet for os, at låneaftaler og -vilkår formidles med høj gennemsigtighed.

Bankens popularitet blandt vores brugere

Hvad der vægtes højest af vores eksperter, er naturligvis vores brugeres tilfredshed. Så længe vores brugere er glade, er vi også glade. Tilfredsheden er målt ud fra, hvor mange lån vores brugere tager hos banken.

Får vores brugere eksempelvis ikke adgang til den information, de ønsker, og derfor forlader siden, er det et klart incitament for at nedprioritere en kampagne.

Vi anbefaler altid vores brugere at undgå gældsætning, hvis dette kan undgås, eller hvis interessen for et lån kun er midlertidig. Læs mere om vores koncept: Lån med omtanke.

Trustpilot - Uvildigt kundeanmeldelsessytem

Bankernes Trustpilot score fortæller noget generelt om bankens evne til at tilfredsstille deres kunder. Derfor er Trustpilot scoren også en vigtig del af, hvordan vi bedømmer banker og låneudbydere.

På Trustpilot er det desuden muligt at gå dybden med de kommentarer der ligger til grund, for den samlede bedømmelse. På den måde er det muligt at få en detaljeret indsigt i, hvilke oplevelser andre brugere har haft med bankerne.

Mikonomi.dks vurdering af banker og øvrige samarbejdspartnere er foretaget internt og bør ikke opfattes som ét endeligt resultat af en undersøgelse af samtlige markedsaktørers værditilbud. Føler du ikke, at vi lever op til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 38 41 03 08 eller mail info@mikonomi.dk.