A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Susanne Arvad - Økonomisk rådgiver

Susanne Arvad
Susanne Arvad 50 år, direktør og ejer af Arvad Finanshus der yder uvildig økonomisk rådgivning til private såvel som selskaber. Susanne er uddannet ved Danske Bank Academy og har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, heraf de seneste 14 år som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver. Arvad Finanshus’ mål er at give kunden den nødvendige viden, der gør den enkelte bedre til at tage den rette beslutning.

Susanne startede som finansiel rådgiver i 1988 hos Danske bank, hvor hun fortsatte frem til 2005. Herefter har hun i 2 år, været Senior Relationship Manager i Sydbank Schweiz AG.

Hun har således mere end 30 års erfaring med rådgivning fra den finansielle sektor. Siden 2007 har hun været selvstændig økonomisk rådgiver hos Arvad Finanshus, hvor hun også er ejer. Susanne er desuden administrerende direktør hos Conomia.dk, som tidligere er kendt som Banktorvet.dk

Om Arvad-Finanshus.dk

Susanne stiftede Arvad-finanshus.dk i 2007 og tilbyder uvildig rådgivning til private kunder og erhverv. Hendes team udgør 10 ansatte, der yder rådgivning til private indenfor bolig, pension, skat, gældspleje og meget andet.

Virksomheder kan også få glæde af økonomisk rådgivning om selskabskonstruktioner, skatteoptimering, forhandlingssituationer, formueoptimering mm.

Om eksterne finansielle eksperter på Mikonomi.dk

Her på Mikonomi.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, til en hver tid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Mikonomi.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.