A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 04. november 2021

Sarah Ophelia Møss - Iværksætter, sociolog og forfatter

Sarah Ophelia Møss
Sarah Ophelia Møss, Iværksætter, sociolog og forfatter
Sarah Ophelia Møss er iværksætter, sociolog og forfatter til bogen Den lille guide til investering. Hun skaber 'rum for læring' på investeringsfeltet med sine virksomheder Ophelia Invest og Forlaget Penge. Hun driver desuden Facebook-grupperne Aktieklubben Danmark og Kvindelogen.

Sarah har en kandidatgrad i sociologi og er uddannet på Aalborg Universitet, foruden coaching- og lederuddannelse. Hun er medstifter og tidligere ejer af Nordic Invest Camp, stifter og CEO for både Forlaget Penge og Ophelia Invest.

Ophelia Invest drives nu på 5. år og Forlaget Penge på 3. og Sarah udfylder roller som både iværksætter, sociolog, ofrfatter og foredragsholder.

Om Opheliainvest.dk

Ophelia Invest er dels en medlemsklub, hvor medlemmer kan finde inspiration, blive klogere på privatøkonomi og lære at investere. Det er muligt at købe forskellige online kurser om investering ligesom man kan tilmelde sig foredrag med Sarah.

Om eksterne finansielle eksperter på Mikonomi.dk

Her på Mikonomi.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, til en hver tid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Mikonomi.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.