A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret:

Morten Nordahl - Finansiel rådgiver

Morten Nordahl
Morten Nordahl yder uvildig økonomisk- og finansiel rådgivning og er stifter af Finansielrådgivning.dk. Morten er uddannet ved Copenhagen Business School og har mere end 10 års erfaring fra bankverdenen - erfaring som han bruger til at hjælpe og rådgive private om økonomi, bolig, investering og forsikring. Morten er desuden kendt fra Magasinet Penge på DR.

Morten er uddannet Finansøkonom fra Niels Brock og har efterfølgende taget en HD i finansiel rådgivning fra CBS, hvorfra han blev færdiguddannet i 2014.

Morten har 10 års erfaring som finansiel rådgiver og investerings ansvarlig i Danske Bank. Her har han fra 2007 til 2016, rådgivet kunder i privatøkonomi, boligøkonomi, pension og investering.

I dag arbejder Morten ligeledes som uvildig finansiel rådgiver hos Finansielrådgivning.dk, hvor han er stifter og direktør. Morten er desuden underviser på Copenhagen Business Academy, i fag og emner som skat, investering og bolig.

Om Finansielrådgivning.dk

Morten stiftede Finansielrådgivning.dk i januar 2017, med målet om at gøre økonomi simpelt, forståelig og håndterbart for private kunder. Han holder til i Jyllinge, nord for København

Morten tilbyder sine kunder en komplet gennemgang og optimering af deres økonomi, hjælp i forbindelse med boligkøb og generel økonomisk rådgivning.

Om eksterne finansielle eksperter på Mikonomi.dk

Her på Mikonomi.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, til en hver tid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Mikonomi.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.