A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 3 min.
Opdateret:

Hvem er Mark Thorsen?

Mark Thorsen
Mark Thorsen er direktør for Lånio.dk ApS. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019 og 2020.

Erfaring og baggrund

Mark Thorsen er serieiværksætter, og har de siden 2012 beskæftiget sig indenfor finans- og banksektoren. Mark stiftede i 2008 marketingbureauet AW Media, som udviklede sig til at blive en af de førende specialistbureauer indefor leadgenerering, SEO og PPC annoncering. I 2020 blev AW Media solgt fra og kendes i dag som Leadtime.

Mark stiftede undervejs AWM Network i 2014, med henblik på at drive og udvikle egne hjemmesider indenfor leadgenerering og affiliate.

Historien om AWM Network

AWM Network voksede hurtigt og successen har bl.a. resulteret i 3x Børsens Gazelle pris - 2019, 2020 og 2021. På kort tid blev internationale brands som GreenMatch og MarketInpector skabt, ligesom Mikonomi, Lånio og Samlelaan.net blev velkendte brands i Danmark.

Ideen til AWM Network fik Mark efter en lang karriere med rådgivning indenfor digital markedsføring. Her så han muligheden for at skabe en skalerbar, automatiseret og globalt orienteret måde at bringe leverandører og kunder samme på.

Ideen blev bekræftet af en vellykket lancering og særdeles positiv feedback fra partnere og kunder. Herefter var ambitionen intet mindre end at være med til at starte en ny branche - Customer as a Service (CaaS).

2021 - AWM Network solgt til hollandske Leads.io

1. Oktober 2021 blev AWM Network solgt til den hollandske virksomhed Social Blue med kapitalfonden Egeria i ryggen. I den forbindelse skifter AWM Network navn til Leads.io og opkøbet er ifølge Social Blue et vigtigt skridt mod målet om at blive global leder indenfor leadgenerering.

Du finder udtalelserne fra begge parters CEO, i forbindelse med opkøbet her:

Tim Roemer, CEO - Social Blue
I dag tager vi et stort skridt ved at præsentere vores Leads.io gruppe samt opkøbet af AWM Network. Dette er det første resultat af vores succesfulde samarbejde med Egeria, og vi glæder os til at integrere det talentfulde team fra AWM Network. Med AWM Network og Social Blue har vi en unik sammensætning af betalte og organiske pay-for-results-only leadgenereringsværktøjer, inklusiv de stærke brands GreenMatch og Market-Inspector. Vores mål er at ekspandere vores Leads.io gruppe de kommende år med en fokuseret buy and build strategi.
Mark Thorsen, forhenværende CEO - AWM Network
Jeg har lært Leads.io og Egeria godt at kende gennem hele processen frem til handlen. Jeg stoler på, at de vil tage sig godt af teamet, tilføre værdi til kunderne og investere betydeligt i vækst - både horisontalt og vertikalt. Synergierne er åbenlyse, og jeg er sikker på, at de vil gøre AWM til en endnu mere fantastisk virksomhed end den er i dag samtidig med at det vil være sjovt. Det er ren win-win for alle involverede. Personligt vil jeg nu fokusere på at køre min Fintech virksomhed, www.lånio.dk, og begynde at investere i virksomheder, der kan nyde godt af mit teams ekspertise i at drive internetforretning herunder teknologiudvikling, dataanalyse, digitale medier og global performance marketing.

Du kan læse mere information om salget i denne pressemeddelelse.

De 3 danske finansielle koncepter, Mikonomi.dk, Lånio.dk og Samlelaan.net forbliver under ejerskab af Mark Thorsen og hans team.

Fuld fokus på FinTech og Mikonomi.dk

Virksomheden har nu mulighed, for at fokusere fuldt ud på FinTech og arbejde videre med visionen om, at være danskernes foretrukne online portal for finansielle tjenester, ved at gøre lånemarkedet så transparent og tilgængeligt som muligt, for brugerne på Mikonomi.dk, Lånio.dk og Samlelaan.net.