A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret:

Carsten Lund - Økonomisk rådgiver

Carsten Lund
Carsten Lund er økonomisk rådgiver og ejer af Økonomihus.dk. Carsten er uddannet på Copenhagen Business School og har arbejdet i den finansielle sektor i 19 år, hvor han både har arbejdet i Max Bank og Nordea som bankrådgiver og filialchef. Han har drevet Økonomihus.dk siden 2011, hvor han hjælper både private- og erhvervskunder ved at skabe merværdi samt overblik og tryghed i økonomien.

Carsten har sin baggrund i finanssektoren og har mere end 19 års erfaring fra denne branche. Carsten har været økonomisk rådgiver i både Max Bank og Nordea, samt filialchef.

I dag driver Carsten Økonomihus.dk, hvor han hjælper både private og erhvervskunder som økonomisk rådgiver. Økonomihus.dk har base i Nykøbing Falster, men har også kontor i Karrebæksminde og København.

Om Økonomihus.dk

Carsten stiftede Økonomihus.dk i 2011 og har siden været økonomsk sparringspartner for både private og erhvervskunder.

Carsten og hans team yder rådgivning om alt fra boligkøb, nybyg, pension, investering og meget mere. For virksomheder er det bl.a. risikostyring, økonomisk gennemgang og skatteoptimering der er blandt de services hos Økonomihus.dk tilbyder.

Om eksterne finansielle eksperter på Mikonomi.dk

Her på Mikonomi.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, til en hver tid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Mikonomi.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.