A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret:

Bo Rasmussen - Chief Customer Officer

Bo Rasmussen
Bo Rasmussen, Chief Customer Officer, Experian
Bo Rasmussen er Chief Customer Officer & Interim Nordic Market President hos Experian.dk og dermed ansvarlig for Experians kunder i Norden. Experian.dk er et register og database over såkaldte dårlige betalere - bedre kendt som RKI. Bo Rasmussen er uddannet ved Henley Business School i UK og har bidraget til Mikonomi.dk med hans viden om tendenser og udvikling af RKI registrerede i Danmark.

Bo Rasmussen CCO & interim Nordic Market President hos Experian.dk - selskabet bag registerering af såkaldte dårlige betalere, også kendt som RKI.

Bo har haft flere direktør roller, og er på 5 år ansat hos Experian.dk med ansvar for selskabets kunder i Norden.

Om Experian.dk

Experian er, som nævnt et register over såkaldte dårlige betalere. De fleste kender registeret som RKI. Men Experian er meget mere end et register. De hjælper virksomheder med en lang række værktøjer, data og softwareløsninger, der fx kan optimere kunderejsen.

Om eksterne finansielle eksperter på Mikonomi.dk

Her på Mikonomi.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, til en hver tid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Mikonomi.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.