Forfattere og eksperter

×
Lignende sider

Sidst opdateret: 12. december 2019

Forfattere hos Mikonomi.dk

Nedenfor kan du se de forfattere, der flittigt skriver indhold her på Mikonomi.dk. Du kan i nedenstående læse en kort beskrivelse af hver enkelt forfatter for at få et bedre indblik i deres egenskaber og erfaring. Du kan ligeså finde deres emailadresse samt LinkedIn profil, såfremt du ønsker at kontakte en af vores forfattere.

Mark Thorsen CEO & stifter Mark Thorsen er direktør for AWM Network. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019.
Kontakt mig:
Camilla Kruuse Kommunikationsspecialist og presseansvarlig Camilla arbejder som kommunikationsspecialist og presseansvarlig hos Mikonomi.dk, hvor hun siden 2017 har skrevet om privatøkonomi og lån. I form af større undersøgelser og mindre guides forsøger hun at dække økonomiske emner på en nytænkende, spændende og ikke mindst forståelig måde. Hendes arbejde er tidligere blevet udgivet i nogle af de største medier i Danmark, herunder TV2, DR og Finans. I 2018 blev hun nomineret til SEMrush Nordic Awards i kategorien ‘Young Marketing Professional’.
Kontakt mig:
Signe Kirk Andersen Skribent og kommunikationsekspert Signe sidder til dagligt med udvikling af indhold, research og analyse på Mikonomi.dk. Hun har siden 2017 skrevet artikler om tendenser i privatøkonomien og udarbejdet guides til de danske forbrugere. Signe går desuden op i, at alle skal kunne forstå de økonomiske begreber og skriver passioneret på et letforståeligt sprog. Hendes arbejde er blevet udgivet i flere danske medier bl.a. Berlingske.
Kontakt mig:

Eksterne eksperter

Herunder kan du se de eksterne eksperter, der har bidraget med deres viden og erfaring på Mikonomi.dk. På denne måde kan vi give dig et oplyst grundlag, såfremt du ønsker at tage et lån ved at bruge vores sammenligningstjeneste. Du kan i følgende læse mere om eksperterne ekspertise inden for den finansielle verden.

Carsten Lund fra Økonomihus.dk Økonomisk rådgiver Carsten Lund er økonomisk rådgiver og ejer af Økonomihus.dk. Carsten har 19 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han blandt andet har arbejdet som bankrådgiver hos Nordea og filialchef i Max Bank. Siden 2011 har han drevet Økonomihus.dk, hvor han fungerer som sparringspartner for både private- og erhvervskunder i forhold til at skabe merværdi, overblik og tryghed i økonomien.
Kontakt mig: