Forfattere og eksperter

Sidst opdateret: 17. august 2020

Forfattere hos Mikonomi.dk

Nedenfor kan du se de forfattere, der flittigt skriver indhold her på Mikonomi.dk. Du kan i nedenstående læse en kort beskrivelse af hver enkelt forfatter for at få et bedre indblik i deres egenskaber og erfaring. Du kan ligeså finde deres emailadresse samt LinkedIn profil, såfremt du ønsker at kontakte en af vores forfattere.

Joachim Brodersen Skribent Joachim arbejder med indhold på Mikonomi.dk, hvor han siden 2018 har skrevet artikler med udgangspunkt i privatøkonomi og forbrug. Joachim har flere års erfaring med kommunikation og online markedsføring og elsker at bruge sine analytiske evner til at forvandle store datasæt til spiselige finansnyheder. Han har bl.a. fået sit indhold udgivet på BT.dk.
Kontakt mig:
Mark Thorsen CEO & stifter Mark Thorsen er direktør for AWM Network. Siden 2012 har Mark arbejdet med formidling og sammenligning af usikrede lån samt øget gennemsigtighed på det finansielle marked i Danmark. Hans bedrifter indenfor lånemarkedet er bl.a. omtalt i Børsen og er desuden blevet anerkendt gennem EY Entrepreneur of the Year i 2018 og i 2019. Senest har selskabet bag Mikonomi.dk modtaget Børsens Gazellepris for 2019 og 2020.
Kontakt mig:
Camilla Kruuse Kommunikationsspecialist og presseansvarlig Camilla arbejdede som kommunikationsspecialist og presseansvarlig hos Mikonomi.dk, hvor hun fra 2017-2020 har skrevet om privatøkonomi og lån. I form af større undersøgelser og mindre guides forsøgte hun at dække økonomiske emner på en nytænkende, spændende og ikke mindst forståelig måde. Hendes arbejde er tidligere blevet udgivet i nogle af de største medier i Danmark herunder TV2, DR og Finans. I 2018 blev hun nomineret til SEMrush Nordic Awards i kategorien ‘Young Marketing Professional’.
Kontakt mig:
Signe Kirk Andersen Skribent og kommunikationsekspert Signe sidder til dagligt med udvikling af indhold, research og analyse på Mikonomi.dk. Hun har siden 2017 skrevet artikler om tendenser i privatøkonomien og udarbejdet guides til de danske forbrugere. Signe går desuden op i, at alle skal kunne forstå de økonomiske begreber og skriver passioneret på et letforståeligt sprog. Hendes arbejde er blevet udgivet i flere danske medier bl.a. Berlingske.
Kontakt mig:
Adam Bistrup Skribent Adam er skribent hos Mikonomi.dk. Han uddanner sig til Markedsføringsøkonom og har erfaring med markedsføring og andet kommunikativt materiale for større virksomheder. Han skriver om både privatøkonomi, samfund og bilindustrien.
Kontakt mig:
Simon Stenbirk Skribent Simon er skribent på Mikonomi.dk, hvor han laver indhold med udgangspunkt i privatøkonomi og forbrug. Simon studerer kommunikation og markedsføring, og har særlig interesse for digital kommunikation. Han skriver artikler med læseren for øje og stræber efter en professionel, men relaterbar, tilgang.
Kontakt mig:

Eksterne eksperter

Herunder kan du se de eksterne eksperter, der har bidraget med deres viden og erfaring på Mikonomi.dk. På denne måde kan vi give dig et oplyst grundlag, såfremt du ønsker at tage et lån ved at bruge vores sammenligningstjeneste. Du kan i følgende læse mere om eksperterne ekspertise inden for den finansielle verden. Vores eksterne eksperter har frivilligt bidraget til sidens indhold.

Carsten Lund fra Økonomihus.dk Økonomisk rådgiver Carsten Lund er økonomisk rådgiver og ejer af Økonomihus.dk. Carsten har 19 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han blandt andet har arbejdet som bankrådgiver hos Nordea og filialchef i Max Bank. Siden 2011 har han drevet Økonomihus.dk, hvor han fungerer som sparringspartner for både private- og erhvervskunder i forhold til at skabe merværdi, overblik og tryghed i økonomien.
Kontakt mig:
Susanne Arvad fra Arvad Finanshus Direktør og ejer Susanne Arvad 50 år, direktør og ejer af Arvad Finanshus der yder uvildig økonomisk rådgivning til private såvel som selskaber. Susanne har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, heraf de seneste 14 år som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver. Arvad Finanshus’ mål er at give kunden den nødvendige viden, der gør den enkelte bedre til at tage den rette beslutning. Den rådgivning finanshuset yder giver store gevinster til kunderne.
Kontakt mig:
Sarah Ophelia Møss Iværksætter, sociolog og forfatter Sarah Ophelia Møss er iværksætter, sociolog og forfatter til bogen Den lille guide til investering. Hun skaber 'rum for læring' på investeringsfeltet med sine virksomheder Ophelia Invest og Forlaget Penge. Hun driver desuden Facebook-grupperne Aktieklubben Danmark og Kvindelogen.
Kontakt mig: