A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 11 min.
Opdateret:

Betingelser og vilkår

1. Generelle oplysninger om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk er ejet af Lånio.dk ApS
CVR.: 42721492
Vesterbrogade 149, 1620 København V
info@mikonomi.dk
Tlf.: 38 41 03 08
Etableret i 2014.

2. Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk er en webbaseret forbrugertjeneste, hvis formål er at formidle kontakten mellem forbrugere og virksomheder inden for finansielle ydelser og produkter.

Mikonomi.dk's tjeneste er uafhængig af og fokuserer på finansielle ydelser og produkter inden for bank, forsikring og a-kasser, der udbydes af tredjepart i form af Mikonomi.dks samarbejdspartnere.

Brugere af Mikonomi.dk kan indhente tilbud på ydelser og tjenester inden for finansielle ydelser og produkter. Samarbejdspartnerne bestemmer selv, om de ønsker at tilbyde brugeren det efterspurgte produkt eller ydelse, ligesom brugeren ikke er forpligtet til at acceptere et tilbud på det efterspurgte produkt eller ydelse.

Det er gratis og uforpligtende for brugerne at anvende Mikonomi.dk's service.

Mikonomi.dk's eneste service består af formidling og sammenligning af finansielle ydelser og produkter. Mikonomi.dk er således ikke på nogen måde involveret i den direkte kontakt mellem brugere og samarbejdspartnere. Det betyder samtidig, at Mikonomi.dk ikke kan tilbyde levering af de finansielle ydelser og produkter. Indgås der en aftale mellem bruger og samarbejdspartner, sker dette derfor udenom Mikonomi.dk.

Mikonomi.dk bestræber sig på kun at samarbejde med godkendte og velansete samarbejdspartnere. Vi kan ikke stille nogen garanti for, hverken kvantitet eller kvalitet af de formidlede ydelser og produkter.

3. Mikonomi.dk's service

 1. Mikonomi.dk tilbyder sammenligning og formidling af finansielle produkter og ydelser inden for bank, forsikring og a-kasser, der udbydes af tredjepart i form af vores samarbejdspartnere. Denne service er gratis for brugeren.
 2. Mikonomi.dk tjener penge ved at opkræve gebyrer eller kommision fra samarbejdspartnerne.
 3. Brugeren har mulighed for at få rådgivning om de forskellige produkter og tjenester. Dette sker gennem telefonisk kontakt og e-mail. Denne service er gratis for brugeren.
 4. Mikonomi.dk's service er objektiv og uafhængig, og brugeren skal således ikke anskue vores sammenligning og formidling som værende anbefaling eller forfordeling af nogle samarbejdspartnere frem for andre. Mikonomi.dk forsøger til enhver tid at skabe konsensus mellem brugernes behov og samarbejdspartnerne. Det er 100% brugerens eget valg, om brugeren ønsker at indgå aftale med samarbejdspartneren.
 5. Brugeren har som udgangspunkt ubegrænset adgang til Mikonomi.dk's tjeneste. Mikonomi.dk kan dog til enhver tid suspendere brugere fra hjemmesiden, såfremt misbrug finder sted.
 6. Mikonomi.dk har det fulde ejerskab og rettigheder til at tilføje, redigere og slette indhold på hjemmesiden.

4. Anvendelse af Mikonomi.dk

 1. Anvendelse af Mikonomi.dk til kommercielt formål er forbudt. Det betyder, at vores service udelukkende bør benyttes af privatpersoner eller virksomheder til søgning efter produkter og/eller ydelser på egne vegne.
 2. Det er ikke tilladt at anvende Mikonomi.dk til følgende formål::
  1. Kommercielt brug, hvis formål ikke er at indhente tilbud eller sammenligning af finansielle produkter og ydelser til individuelt brug for privatperson eller virksomhed.
  2. Skadeligt brug, hvis formål er at genere samarbejdspartnere eller andre aktører i form af personer eller virksomheder.
  3. Generende brug, hvis formål er at overbelaste Mikonomi.dks servere, medarbejdere, telefoni eller andre redskaber eller ressourcer, der er nødvendigt for drift af Mikonomi.dk.
  4. Spionage, hvis formål er at tilføje ekstra værdi til andre hjemmesider, filer, databaser o.l.
  5. Plagierende brug, hvis formål er, ved automatisk robot eller eller andet IT, at kopiere vores funktionaliteter, indhold, fremgangsmåder o.l.

5. Vilkår for indgåelse af aftaler

 1. Indgåelse af aftaler sker direkte gennem Mikonomk.dk's samarbejdspartnere. Mikonomi.dk har derfor intet ansvar for en aftale mellem brugeren og samarbejdspartneren.
 2. Aftaler kan indgås via følgende metoder:
  1. Brugeren sendes videre til tredjeparts website, og indgår en aftale med tredjeparten direkte gennem dette website.
  2. Brugeren bliver kontaktet af tredjepart med henblik på tilbud og indgåelse af aftale. Brugeren kan kun kontaktes af tredjepart, såfremt brugeren har afgivet accept om at have læst nærværende betingelser og vilkår. Accepteres dette af brugeren, skal det betragtes som en aftale indgået af Mikonomi.dk og brugeren om, at brugeren ønsker at blive kontaktet af tredjepart med henblik på tilbud på produkt eller ydelse.
 3. For at kunne indgå aftaler med Mikonomi.dk skal brugeren være fyldt 18 år.

6. Rettigheder

 1. Alt indhold i form af tekster, funktionaliteter og data tilhører og ejes af Mikonomi.dk og Lånio.dk ApS. Brugeren må anvende dele af indholdet til personlig brug uden at bede om vores accept, hvis følgende punkter opfyldes eller ikke overskrides:
  1. Materialet bliver ikke anvendt til kommercielt formål uden vores tilladelse.
  2. Materialet bliver ikke plagieret, eller på anden måde brugt via automatiske robotter eller computere.
  3. Materialet bliver ikke videresolgt eller på anden måde videredistribueret til tredjepart. Brugeren skal referere korrekt til Mikonomi.dk eller Lånio.dk ApS som opretshavsmæssige ejere.
  4. Materiale i form af videoer, grafer, infografikker, billeder eller lignende grafik må altid først anvendes efter skriftlig tilladelse fra os.
  5. Enhver nævnelse af Mikonomi.dk, Lånio.dk ApS og dertilhørende samarbejdspartnere, medarbejdere og andre direkte interessenter bør til enhver tid gøres med 100% underbyggede fakta. Der vil ved alle usande eller ukorrekte indicier af Mikonomi.dk og Lånio.dk ApS blive vurderet, om der skal anlægges et søgsmål.
 2. Alle rettigheder i form af logoer, domænenavne, data, koder, funktionaliteter, software, know-how, forretningsgange, etik, patenter og strategier er ejet af Mikonomi.dk og/eller Lånio.dk ApS og er beskyttet.
 3. Ingen af vores rettighedsbeskyttede ejendele, udover de steder, hvor det er nævnt jnf. punkt 5.2, må blive brugt, kopieret, ændret, solgt, redigeret, reproduceret eller på anden måde videredistribueret eller reformateret.
 4. Alt indhold på Mikonomi.dk er ejet af Mikonomi.dk og/eller Lånio.dk ApS.

7. Datasikkerhed

 1. Ønsker en bruger at blive kontaktet af tredjepart, ved blandt andet at have accepteret nærværende betingelser, opgiver brugeren de nødvendige personlige oplysninger. Disse oplysninger bliver registreret og behandlet fortrolig blandt andet gennem SSL (et system, der sikrer personoplysninger). Oplysningerne er kun tilgængelige for brugeren og relevante og betroede medarbejdere på Mikonomi.dk og Lånio.dk ApS.
 2. De, fra brugerens side, indtastede oplysninger, opbevares i henhold til gældende lovgivning i fem år.
 3. Brugeren giver altid samtykke til, at oplysningerne må opbevares, samt at brugeren ved, hvad oplysningerne anvendes til.
 4. En bruger, der har givet oplysninger til Mikonomi.dk, kan til enhver tid gøre indsigelser mod dette. Brugeren har til enhver tid ret til at kontakte Mikonomi.dk og/eller Lånio.dk ApS med henblik på at blive oplyst om, hvilke oplysninger Mikonomi.dk besidder om brugeren, og om brugeren fortsat ønsker, at Mikonomi.dk er i besiddelse af oplysningerne. Henvendelser med henblik på dette, kan ske på telefon 38 41 03 02 eller info@mikonomi.dk.
 5. Mikonomi.dk er i fuld overensstemmelse med persondataloven dataansvarlig for de oplysninger, som en bruger indtaster i enhver forbindelse på Mikonomi.dk.
 6. Lånio.dk ApS er ejer af Mikonomi.dk, og fungerer dermed som dataansvarlig og -behandler på Mikonomi.dk. Brugeren accepterer, ved accept af nærværende betingelser for anvendelse af Mikonomi.dk, at Lånio.dk ApS indsamler, overfører, lagrer og benytter de personlige oplysninger, som brugeren har opgivet.
 7. Al behandling af brugerens data sker i fuld overensstemmelse med Persondataloven.

8. Anvendelse af brugerens oplysninger

 1. Brugeren har, ved accept af nærværende betingelser, accepteret og erklæret indforståelse med følgende:
  1. Alle oplysninger, som er angivet fra brugerens side, kan af Mikonomi.dk videregives til Mikonomi.dk's samarnejdspartnere med henblik på tilbud på produkt eller ydelse.
  2. Mikonomi.dk's samarbejdspartnere kan kontakte brugeren telefonisk eller gennem e-mail.
  3. Mikonomi.dk's samarbejdspartnere er ikke forpligtet til at afgive tilbud på produkt eller ydelse til brugeren, ligesom Mikonomi.dk samarbejdspartnere heller ikke er forpligtet til at kontakte brugeren.
  4. De oplysninger, som brugeren indtaster med henblik på at modtage tilbud på produkter og ydelser, herunder brugerens e-mail adresse, vil udelukkende blive anvendt af Mikonomi.dk's samarbejdspartnere til at afgive tilbud på produkter og ydelser til brugeren. Oplysningerne vil således ikke blive anvendt til andre formål, såfremt brugeren ikke har givet samtykke hertil.
  5. Accepterer brugeren nærværende betingelser, giver denne samtykke til, at brugerens angivne oplysninger må gøres tilgængelige for Mikonomi.dk's samarbejdspartnere.
  6. Brugeren har mulighed for at give samtykke til, at oplysninger må anvendes af Mikonomi.dk og vores samarbejdspartnere til markedsføringsmæssig brug. Personoplysninger bruges til; at sikre at indholdet af vores websted vises optimalt for dig og din computer, at videresende til virksomheder specificeret på webstedet samt andet, som vi finder relevant baseret på og i overensstemmelse med de informationer og tilladelser, du giver os, at facilitere kommunikation mellem dig og vores kunder, at give dig informationer og services, som du efterspørger eller som vi tror vil interessere dig, at give dig mulighed for at deltage i interaktive services på vores websted, når du ønsker det, samt at informere dig om ændringer af vores services. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
  7. Brugeren giver samtykke til, at Mikonomi.dk og/eller Lånio.dk ApS' kan sende information, såfremt der sker ændringer af nærværende betingelser.

9. Cookies

 1. Mikonomi.dk baseres på anvendelse af såkaldte cookies. Cookies er en kode, der lagres på brugerens computer, og som gør det muligt for Mikonomi.dk at identificere computeren. Brugeren kan til enhver tid slette sine cookies fra sin computer. Mikonomi.dk ønsker at anvende cookies for at kunne tilpasse brugeoplevelsen så godt som muligt.

10. Ansvarsfrasigelse

 1. Mikonomi.dk bestræber sig til det yderste på, at alle informationer om samarbejdspartnere og andre tredjeparter er korrekte. Finder brugeren en fejl, ønsker vi at kontaktes herom. Mikonomi.dk kan dog ikke stilles til ansvar for information, data og materiale ved følgende tilfælde:
  1. Der forekommer tekniske fejl på Mikonomi.dk, som vi ikke har kunne eller skulle kunne forudsige.
  2. Der forekommer fejl i data, information eller andet materiale, som er tilkommet via tredjepart.
  3. Brugeren lider tab eller anden skade, som skyldes manglende adgang eller brug af Mikonomi.dk.
  4. Brugeren lider tab eller anden skade, som skyldes faktorer, vi ikke har haft mulighed for at kunne forudsige.
  5. Subjektive holdninger og synspunkter, som fremgår af tredjeparters materiale.
 2. Mikonomi.dk kan ikke garantere, at information på denne hjemmeside eller tredjeparters hjemmesider ikke indeholder virus eller anden form for teknisk skadelig indhold.

11. Brugerens ansvar

 1. Brugeren har mulighed for at indhente tilbud på produkter og ydelser fra Mikonomi.dk's samarbejdspartnere samt sammenligne disse. Brugeren er suverænt ansvarlig for, om denne vil gøre nytte af et fra en tredjeparts side afgivne tilbud. Mikonomi.dk kan derfor ikke stilles til ansvar for kvalitet, fejl, eller mangler, som skyldes tredjeparter.
 2. Mikonomi.dk forsøger at give brugeren et objektivt og uafhængigt billede af dennes muligheder på forskellige markeder. Brugeren bør dog være opmærksom på, at det ikke altid er muligt for os at tegne et fuldkomment billede ved hjælp af information, valgmuligheder, data og andet materiale.
 3. Det er brugerens suveræne ansvar at gøre sig bekendt med og forholde sig til Mikonomi.dk's samarbejdspartneres betingelser og vilkår. Vi kan ikke stilles til ansvar for betingelser og vilkår, som brugeren har accepteret gennem tredjepart. Mikonomi.dk refererer gennem forskellige kanaler til tredjeparters hjemmesider.
 4. Information, udseende og indhold generelt på disse hjemmesider er udenfor vores kontrol, og vi kan derfor ikke stilles til ansvar for dette. Mikonomi.dk har sin egen datasikkerhed og fortrolighedspolitik, men vi kan ikke stilles til ansvar for, hvordan vilkårene og betingelserne er på tredjeparteres hjemmesider.

12. Mikonomi.dk's rettigheder og forpligtelser

 1. Mikonomi.dk tilbyder brugere at indhente og sammenligne tilbud fra Mikonomi.dk's samarbejdspartnere samt herigennem at indgå aftaler. Mikonomi.dk bestræber sig på at gøre samarbejdspartnere opmærksomme på, at brugeren ønsker tilbud umiddelbart efter, at indhentelsen af tilbuddet har fundet sted.
 2. Mikonomi.dk er ikke forpligtet til, at brugeren skal opnå et resultat ved indhentelse af tilbud eller indgåelse af aftale.
 3. Mikonomi.dk har ret til at kontakte brugere med relevant information, tilbud og andet markedsføring, såfremt brugeren har givet samtykke til dette. I dette materiale kan der forekomme markedsføring af Mikonomi.dk's samarbejdspartnere.

13. Regler for indhentning af tilbud

 1. Brugeren er forpligtet til at have en reel hensigt ved indhentning af tilbud samt sammenligning af disse.
 2. Det er, som konkurrerende virksomhed eller website til Mikonomi.dk, ikke tilladt at benytte sig af Mikonomi.dk's tjenester med henblik på at tiltvinge sig adgang til hemmelige forretningsgange i form af priser, metoder o.l.
 3. Alle aftaler, der indgås mellem en bruger og Mikonomi.dk's samarbejdspartnere, betragtes som et mellemværende mellem disse to parter. Såfremt der forårsages uoverensstemmelser mellem en bruger og en af Mikonomi.dk's samarbejdspartnere, ønsker vi kendskab til dette for at kunne forbedre vores service over for begge parter.
 4. Brugeren er ikke forpligtet til, efter at have foretaget en tilbudsindhentning på Mikonomi.dk, at modtage tilbud fra tredjeparter uden om Mikonomi.dk.

14. Afsendelse af tilbud

 1. Har en bruger foretaget en tilbudsindhentning gennem Mikonomi.dk i et omfang, der gør, at Mikonomi.dk's samarbejdspartnere skal kontakte brugeren, giver brugeren samtykke til, at Mikonomi.dk's samarbejdspartnere på det efterspurgte produkt eller ydelse kan kontakte brugeren via e-mail, telefon eller post.
 2. Mikonomi.dk bestræber sig på at fortælle sine samarbejdspartnere, at tilbudsgivningen bør finde sted umiddelbart efter, at brugeren har foretaget en tilbudsindhentning. Vi kan dog ikke garantere og kan ikke gøres ansvarlig for, at vores samarbejdspartnere kontakter brugeren.

15. Links til Mikonomi.dk

 1. Som udgangspunkt er Mikonomi.dk glade for positive referencer fra folk, der kan lide vores services. Ønsker man som virksomhed eller privatperson at referere til Mikonomi.dk og dennes undersider, gælder følgende krav:
  1. Der må ikke linkes, såfremt hensigten er at skade Mikonomi.dks placeringer i søgemaskineresultater.
  2. Der må ikke linkes fra sider, der har følgende indhold:
   1. Porno og børneporno
   2. Kriminalitet
   3. Handel med våben
   4. Handel med hårde stoffer
   5. Udenlandsk sprog
  3. Ønsker man at linke til Mikonomi.dk's undersider, skal der være givet accept fra Mikonomi.dk eller Lånio.dk ApS.

16. Misligholdelse af betingelser

 1. Mikonomi.dk har til enhver tid ret til at udelukke en bruger, såfremt nærværende betingelser på nogen måde overtrædes.
 2. Om en bruger overtræder nærværende betingelser, besluttes suverænt af Mikonomi.dk og/eller Lånio.dk ApS.
 3. Vi ønsker et godt forhold til alle vores brugere. Opdager vi mistænkelig adfærd hos en bruger, tager vi kontakt til denne med henblik på at forklare vores betingelser.

17. Ændring af betingelser

 1. Mikonomi.dk og Lånio.dk ApS kan til enhver tid rette, ændre eller redigere i nærværende betingelser.
 2. Sker der ændringer af betingelser af enhver form, vil dette bliver offentliggjort på Mikonomi.dk, samt meddelt via e-mail til de brugere, der har givet samtykke til at modtage materiale fra os.
 3. Ændringerne vil træde i kraft 30 dage efter offentliggørelsen, eller næste gang en bruger anvender Mikonomi.dks tjenester.

18. Klagevejledning vedr. markedsføring

Klager vedrørende markedsføring skal rettes til info@mikonomi.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerombudsmanden
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
T 4171 5151 
forbrugerombudsmanden@kfst.dk

19. Kontakt

Mikonomi.dk er ejet og drevet af Lånio.dk ApS
CVR.: 42721492
Vesterbrogade 149, 1620 København V,
2500 Valby
info@mikonomi.dk
Tlf.: 38 41 03 08
Etableret i 2014

20. Lovvalg og værneting

Alle tvister eller uenigheder mellem Mikonomi.dk og en bruger eller samarbejdspartner, der uden held, er forsøgt afgjort i mindelighed, vil blive afgjort efter dansk ret ved Mikonomi.dk's til enhver tid gældende værneting, medmindre andet følger af dansk lovgivnings ufravigelige regler.