Om mikonomi.dk

Vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste produkt

Det gælder for os alle: Finansielle produkter kan være svære at forstå, og derfor kan det være svært at vælge, hvem du skal købe et ønsket produkt af. Derfor har vi lavet Danmarks førende sammenligningstjeneste, der gør det nemmere for dig at vælge den rigtige løsning.

Vi tilbyder sammenligning og tilbudsindhentning inden for følgende produkter:

 • Forsikring
 • A-kasser
 • Forbrugslån
 • og flere produkter er på vej

Sådan fungerer vores service

Via Mikonomi.dk kan du finde lånetilbud, a-kasser og indhente tilbud på forsikring. Vores service fungerer på den måde, at vi samarbejder med en lang række partnere indenfor disse tre kategorier.

Når vi på vores hjemmeside skriver, at du kan finde det billigste lån, forsikring eller a-kasse, er dette afstemt i forhold til de partnere, vi samarbejder med. Måden vi tjener penge på, er ved at fungere som mellemled mellem bruger og leverandør af et givent produkt. Vores partnere betaler os en kommission for at generere nye, potentielle kunder til dem.

Vores service er 100% gratis og uforpligtende for dig som bruger, og du betaler ikke ekstra for at benytte vores sammenligningstjeneste til at finde frem til lån, a-kasse eller forsikring.

Mikonomi.dk er certifcieret af troværdige organisationer

E-mærket

Mikonomi.dk er E-Mærket certificeret, hvilket er din garanti for, at Mikonomi.dk er en sikker hjemmeside at indhente tilbud på. Uanset om det gælder lån, forsikring, a-kasser eller andet. E-mærket holder løbende øje med, at Mikonomi.dk følger de nyeste procedurer, hvorfor din sikkerhed altid vil være i top.

Trust E-commerce Europe

Trust E-commerce Europe er den Europæiske udgave af E-mærket. Ligesom E-Mærket sikrer Trust E-commerce Europe, at Mikonomi.dk er up to date, når det gælder din sikkerhed,

MineCookies

Mikonomi.dk er certificeret, hvilket er din garanti for, at dine cookie information bliver behandlet efter de højeste og nyeste standarder.

 

Mikonomi.dk støtter disse organisatiopner

Mikonomi.dk hylder de mennesker og organisationer, der gør noget værdifuldt for andre. Derfor støtter vi nogle af dem økonomisk i deres arbejde. Det er vores lille bidrag til en bedre verden.

CSR-Mærket

csr-maerket logo

Hvem er CSR-Mærket

CSR-mærket sætter fokus på virksomheders og hjemmesiders samfundsansvar. De mener, at virksomheder bør bidrage til CSR-aktiviteter frivilligt, hvorfor de tilbyder værktøjer, der kan fremme disse aktiviteter.

cO2 neutralt website

 

 

Hvem er cO2 neutralt website

 

Formålet for denne organisationer er gøre hjemmesider i hele verden cO2 neutrale. Organisationen er dansk, og blev grundlagt i forbindelse med det store miljø-topmøde i Danmark ved navn COP15. 

Vores team

Mark Thorsen

Mark Emtkjær Klitgaard

Kasper G. Nielsen

Rasmus

Derfor er det en god idé at sammenligne pris og kvalitet

Vi har, som forbrugere, en tilbøjelighed til at vælge det "første og det bedste". Det tror vi, på Mikonomi.dk, skyldes, at vi som forbrugere enten ikke har nok kendskab til produktet, eller at vi ikke har tid til at undersøge markedet ordentligt. Konsekvensen kan være, at vi kommer hjem med et produkt, der enten er for dyrt, eller som ganske enkelt ikke passer til vores behov.

Det vil vi gerne lave om på.

Derfor ønsker vi at tilbyde dig en sammenligningstjeneste, hvor du kan opnå følgende fordele:

 • Du får overblik over dine muligheder på en nem og overskuelig måde
 • Du finder brugbar information
 • Du sparer både tid og penge
 • Du finder den løsning, der passer bedst til dine behov

Du får en helt objektiv sammenligning på Mikonomi.dk

Du vil måske spørge dig selv: Hvad får Mikonomi.dk egentlig ud af at drive denne sammenligningstjeneste?

Først og fremmest mener vi, at de finansielle produkter er alt for svære at gennemskue for den almene forbruger. Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at sammenligne forskellige udbydere og finde brugbar information, så du trygt kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.

Det skal naturligvis ikke være nogen hemmelighed, at vi også forsøger at gøre en forretning ud af vores tjeneste. Det sker, når du enten indhenter tilbud, eller når du indgår en aftale med en af vores samarbejdspartnere.

Du kan dog være 100 % sikker på, at du får en helt objektiv sammenligning, når du anvender Mikonomi.dk. Det kan du blandt andet fordi:

 • Vi tjener penge uanset, hvilken af vores samarbejdspartnere du vælger
 • Der er ingen kapital- eller investeringsfonde, som har investeret penge i os, og som vi derfor skal gøre tilfredse
 • Vores forretning er kun bæredygtig, så længe vores brugere er tilfredse, hvilket de kun bliver med en objektiv tjeneste

Vores baggrund

Mikonomi.dk er ejet og drevet af virksomheden AWM Network (Søsterselskab til AW Media ApS). Vi holder til i Valby på Høffdingsvej 34, hvorfra vi også driver vores andre forretninger i form af konsulentvirksomhed og kontaktformidling mellem virksomhed og kunder.

AW Media ApS er blandt andet:

 • Kreditvurderet AAA
 • Officiel Google Partner
 • Erfaren i den finansielle sektor

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Tlf.: 38 41 03 08

E-mail: info@mikonomi.dk

CVR.: 35805702

Team
Blogindlæg