Ulykkesforsikring til børn

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Børneulykkesforsikring

Du kan aldrig vide hvornår dit barn kan komme ud for en ulykke. Det kan være i skolen, under sport eller noget helt tredje. Når uheldet er ude, er det imidlertid en god idé at have en børneulykkesforsikring, da du hermed bedre kan få ro i maven eftersom forsikringen vil gå ind og dække de skader dit barn må have pådraget sig som følge af den pågældende ulykke.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Typisk er det ligegyldigt hvor skaden er sket henne, om det så er i udlandet, i fritidsklubben i skolen eller noget andet. Det er vigtigt at passe på sine børn, og du kan her læse mere om at få en børneulykkesforsikring på plads til dit barn.

 

Sådan dækker børneulykkesforsikringen

Når dit barn eks. går i skole eller i fritidsklub, så er der ikke en fælles eller offentlig ulykkesforsikring som kan gå ind og dække, hvis dit barn kommer til skade. Derfor skal du selv sørge for at dit barn er forsikret, når uheldet er ude som kan resultere i varige mén. Typisk vil børneulykkesforsikringen gå ind og dække følgende: 

 • Tandskader: 
  Der dækkes tandskader som er sket inden barnet er fyldt 18 år. Der dækkes her for den behandling der fås hos tandlægen.
 • Varige mén: 
  Der dækkes varige mén fra 5 %. Dobbelt erstatning ved mén på 30 % eller derover. Hvor stor erstatningen vil blive, afhænger dog af den enkelte forsikringsudbyder. Det betyder dog i bund og grund, at der ydes økonomisk kompensation for en lang række skader - lige fra småskader til mere alvorlige skader såsom tab af syn eller hørelse.
 • Sportsskader: 
  Er dit barn medlem af en fodboldklub eller lignende, eller måske tager i ofte op skitur, så vil børneulykkesforsikringen dække hvis der skulle opstå skader under disse aktiviteter.
 • Skader på briller: 
  Skulle der ske et uheld i skolen eller fritidsklubben med barnets briller, så vil forsikringen gå ind og dække op til et vist beløb, som vil fremgå af den enkelte forsikringsaftale.
 • Uheld i udlandet:
  Er I på ferie, så kan børneulykkesforsikringen også typisk gå ind og dække, hvis der skulle ske et uheld under ferien. Det vil dog typisk kun være gældende hvis uheldet sker på rejser i Norden, Grønland, Færøerne og alle EU land - dog højst 12 måneder rejse.
 • Kritisk sygdom: 
  Mange forsikringsselskaber vil give dig muligheden for at udvide forsikringen med en tilvalgsdækning, der kan gå ind og dække hvis barnet skulle få en alvorlig sygdom, såsom kræft. Hermed får du udbetalt et engagsbeløb, hvis dette skulle opstå.

 

Hvornår er der tale om varige mén?

Som nævnt kan der fås erstatning, hvis der opstår variege mén ved et uheld. Ved varige mén, menes en skade som vurderes til at give barnet en varig nedsat funktion, såsom at det kan forhindre barnet i at udføre visse arbejdsopgaver. I et sådan tilfælde kan barnet få erstatning.

Hvor stor en erstatning der kan udbetales bliver fastsat af Arbejdsskadestyrelsens méntabel, som forsikringsselskaberne anvender til at finde ud af, hvor stor erstatningssum som skal udbetales. I méntabellen inddeles skadetyper efter hvor alvorlige de er, og måles på en skala fra 0 til 100 %. Eks. vil en lettere skulderskade kategoriseres som 5 % varigt mén.

Typisk vil forsikringsselskaberne tilbyde erstatning på skader fra 5 % og opefter, og andre fra 8 % og opefter. Det betyder, at skulle forsikringssummen på barnet ligge på 1 million kroner, så vil der kunne udbetales en erstatning på 50.000 kroner.

 

Få et tilbud på en børneulykkesforsikring

Der eksisterer mange forskellige forsikringsselskaber på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af hvor det bedst muligt kan svare sig at tegne en forsikring henne. Her på Mikonomi.dk vil vi derfor gerne hjælpe dig på vej, så du lettere kan finde den forsikring der passer bedst til dig og din familie, og som ligeledes ikke bliver for dyr for dig at tegne. Der kan derfor være gode penge at spare.

Du skal blot udfylde vores kontaktformular her på siden med dine forsikringsønsker. Dine ønsker bliver herefter modtaget af forsikringsselskaberne, som vil konkurrere om at tilbyde dig det bedst mulige tilbud, som kan matche dine økonomiske og forsikringsmæssige behov.

Det er til din fordel, da forsikringsselskaberne vil underbyde hinanden og give dig et godt tilbud. Du kan i alt modtage op til 3 tilbud fra vores partnere, som du herefter kan vælge at acceptere eller afslå. Det er helt gratis og uforpligtende at gøre dette.