Ulykkesforsikring for ældre

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Ulykkesforsikring for ældre og pensionister

Når der skal tegnes ulykkesforsikring for ældre, så vil det typisk betyde at forsikringen kommer med en række begrænsninger såsom nedsat erstatningsgrad. Dog er det stadig vigtigt at have en ulykkesforsikring på plads, så der er dækning hvis der skulle ske en ulykke.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Dette gør sig gældende ligegyldig hvilken alder du befinder dig i. Om du er ældre, middelaldrende eller helt ung. Med en ulykkesforsikring har du økonomisk dækning, hvis du skulle blive involveret i en ulykke. Er du ældre, kan dette især være vigtigt, da der kan være en forøget risiko for fald og dermed brække noget i forbindelse med faldet. Ulykkesforsikringen kan her gå ind og dække omkostninger til en behandling og en evt. genoptræningsperiode. Du kan læse mere om ulykkesforsikring til ældre her. 

 

Begrænsninger

Er du gået på pension, så er der række ting som du skal være opmærksom på når du gerne vil tegne en ulykkesforsikring. Mange forsikringsselskaber har en grænse for hvor gammel du må være for at kunne tegne en forsikring. Det drejer sig typisk om et sted mellem 60 og 75 år gammel, men det er det enkelte forsikringsselskab som sætter grænsen.

Dertil vil du som ældre ikke kunne få ligeså stor en erstatning, som hvis du var yngre. Det skyldes at forsikringsselskaberne har sat erstaningsgraden ned for ældre, og derfor noget du bør være opmærksom på, når du vii have en ulykkesforsikring på plads. Den erstaning du i sidste ende kan forvente at få vil blive bestemt af en række faktorer såsom:

  • Hvor stor din méngrad er.
  • Hvor stor en forsikringssum du har.
  • Hvor gammel du er. 

Hvilke begrænsninger der er, kan du læse under de forskellige forsikringsselskabers betingelser. 

 

Hvad kan ulykkesforsikringen dække?

Når du tegner en ulykkesforsikring, så er der en række ting som den kan gå ind og dække. Dem kan du se her:

  • Varige mén: Hvis du kommer ud for en ulykke og får fysiske varige mén, så kan ulykkesforsikringen dække og give dig økonomisk kompensation. Typisk vil der være krav om at méngrad for skaden er på minimum 5 % før at der kan være tale om erstatning. Et varigt mén er når du får en nedsat funktion, der forhindrer dig i at udføre visse arbejdsopgaver. Det er altså skader som ikke forsvinder ved behandling. Det fysiske varige mén fastsættes ud fra Arbejdsskadestyrelsens méntabel, som alle forsikringsselskaber anvender til at udregne din erstatningssum med. Denne tabel inddeler skader alt afhængig af hvor alvorlige de er, og måles fra 0-100 %. Procenterne er udtryk for hvor meget du kan få i erstatning.
  • Transport og behandlingsudgifter: Kommer du ud for en ulykke, så vil ulykkesforsikringen dække rimelige og nødvendige udgifter til transport, eks. i udlandet. Det kan også være udgifter hos fysioterapeut eller kiropraktor.
  • Dødsfald: Omkommer du, så får dine efterladte en erstatning. Hvor høj denne er, vil afhænge af det enkelte forsikringsselskab og hvor stor en forsikringssum du har.
  • Tandskader: Sker der skader på dine tænder under en ulykke, så kan ulykkesforsikringen gå ind og dække rimelig og nødvendige udgifter hos tandlægen.

 

Få et tilbud

Det kan tage tid at få overblik over de forskellige forsikringsselskaber og hvad de kan tilbyde dig, og derfor også hvor det bedst kan svare sig at tegne forsikring henne. Her på Mikonomi.dk vil vi gerne hjælpe dig på vej, så du lettere og hurtigere kan finde et tilbud som dig bedst muligt og som ligeledes ikke er for dyr for dig.

Med vores hjælp vil vi derfor prøve at sikre dig en forsikring som er bedst for dig og din familie, og som er til at betale. Det er din hjælp til at få overblik og i sidste ende spare nogle penge. Alt du skal gøre, er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular her på siden.

Dine ønsker vil derefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber, der vil konkurrere om at giv dig det bedste tilbud. Du vil herefter modtage op til 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Det er helt gratis og uforpligtende. Passer en af tilbuddede dig, så kan du vælge at tage imod det, eller kan du takke nej. I og med at forsikringsselskaberne konkurere om at få dig som kunde, så er det din garanti for at du får et godt tilbud, som du typisk ikke vil kunne have fået hvis du selv opsøgte forsikringsselskaberne. Du sparer altså både tid og penge ved at anvende Mikonomi.dk.