Sammenlign ulykkesforsikringer

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Sammenlign ulykkesforsikringer her!

Skal du købe en ulykkesforsikring for første gang, eller er du på udkig efter en bedre eller billigere ulykkesforsikring? I så fald er det bedste råd vi kan give dig, at du skal sammenligne ulykkesforsikringer fra flere forsikringsselskaber.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Feminine8

Priser på ulykkesforsikringer

Award 54

Bedste ulykkesforikring

 

At sammenligne ulykkesforsikringer fra flere forsikringsselskaber giver dig fordele på forskellige fronter. En nævneværdig fordel ved at sammenligne forsikringer er eksempelvis, at det kan du få større overblik og mere gennemsigtighed.

Dette er en virkelig stor fordel i et marked som forsikringsmarkedet, der af mange forbrugere betragtes som et uoverskueligt marked med rigtig mange muligheder indenfor forsikringstyper, priser og dækninger.

 

Sammenlign og spar penge på ulykkesforsikring

Ønsker du at spare penge kan det stærkt anbefales, at du sammenligner de forskellige forsikringelskabers ulykkesforsikring. De fleste forsikringsselskaber ved nemlig godt, at du er i gang med en større sammenligning, når du eksempelvis indhenter tilbud pr. telefon eller via Mikonomi.

At forsikringsselskaberne godt ved, at du er i gang med en større sammenligning af ulykkesforsikringer kommer til din fordel. Fordelen ligger i at forsikringsselskaberne går i en mindre priskrig, som i sidste ende vil resultere i fordelagtige priser på ulykkesforsikringen for dig.

Du får en billigere pris fordi, at forsikringsselskaberne vil underbyde hinanden, så du vælger deres tilbud frem for konkurrenternes tilbud. Dette betyder i sidste ende, at du ved at sammenligne de mange forsikringelskabers ulykkesforsikring kan spare betydeligt mange penge.

LÆS OGSÅ: Billig ulykkesforsikring

 

Find den bedste ulykkesforsikring ved at sammenligne

Når du har en ulykkesforsikring er du dækket i forbindelse med en række uheldige episoder. Typisk dækker ulykkesforsikringen ved tandskader eller skader der gør dig delvis eller hel uarbejdsdygtig. Herudover har du mulighed for at udvide din dækning med forskellige tilvalg, som eksempelvis dækning mod skader ved farlig sport.

De mange basisdækninger og tilvalgsdækninger kan gøre det svært for dig som forbruger at finde den bedste løsning på husforsikring. Du kan dog komme udenom disse besværligheder ved at sammenligne ulykkesforsikringer

Ved at sammenligne forskellige ulykkesforsikringer øger du dine chancer for at finde den bedste forsikringsløsning. Du kan eksempelvis sammenligne de forskellige ulykkesforsikring for at se hvilke som har de dækninger som du har behov, og hvilke der ikke har disse dækninger.

LÆS OGSÅ: Bedste ulykkesforsikring

sammenlign ulykkesforsikringer

 

Bedste eller billigste ulykkesforsikring?

Du har altså rigtig gode muligheder for at finde den billigst mulige eller bedst mulige ulykkesforsikring ved at sammenligne flere ulykkesforsikringer. Dette kan dog skabe et dilemma for mange forbrugere; skal man vælge det ene eller det andet?

Om du skal vælge det ene eller andet kommer helt an på dine præferencer og din situation. Er du eksempelvis studerende, lever du højst sandsynligt på et stramt budget, og derfor vil du formentlig være bedst tjent med en billig ulykkesforsikring for studerende.

Vigtigt er dog at bide mærke i, at en billig ulykkesforsikring ikke nødvendigvis er ensbetydende med en dårlig ulykkesforsikring. Den pris du giver for ulykkesforsikringen siger oftest ikke meget om kvaliteten af dens dækning. En ulykkesforsikring kan eksempelvis være billig fordi, at du har et arbejde hvor risikoen for at få en skade er minimal. Prisen på en ulykkesforsikring afhænger nemlig primært af den type arbejde du har.

 

Sådan bør du sammenligne husforsikringer

Mulighederne er mange, når du indhenter og sammenligner husforsikringer. Nogle vælger at ringe til de enkelte forsikringsselskaber, mens andre booker et møde med forsikringssælgere. Men det kan være svært at holde styr på de mange dækninger og priser med disse metoder.

Hvis du i stedet bruger sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, kan du lettere få overblik over det store billede. På Mikonomi.dk kan du nemlig indhente og sammenligne tilbud helt enkelt og hurtigt.

Her på siden skal du blot udfylde og indsende en online formular med dine forsikringsønsker. Formularen modtages af relevante forsikringsselskaber, som vil konkurrere med hinanden om at tilbyde den bedste skræddersyede løsning for dig.

Inden længe vil du modtage 3 tilbud på ulykkesforsikringen, som du så kan vurdere og sammenligne. I langt de fleste tilfælde finder forbrugere en billigere eller bedre forsikring ved at sammenligne gennem Mikonomi.dk. Hvis tilbuddene dog alligevel ikke er din kop te, kan du naturligvis takke nej til dem, da tilbuddene selvfølgelig er uforpligtende.

 

Undgå ubehagelige overraskelser

Det er ekstremt vigtig, at du læser forsikringsbetingelserne igennem nøje før du takker ja til et forsikringstilbud. Vi anbefaler stærkt, at du sammenligner både pris og dækning, når du foretager din sammenligning.

Hvis du eksempelvis udelukkende fokuserer på prisen i din sammenligning, kan det få dyre konsekvenser. Det hænder desværre nogle gange, at forsikringstagere går glip af betydelige erstatningssummer fordi, deres billige ulykkesforsikring ikke dækker for nogle typer af skader.

Derfor anbefaler vi altså at du læser forsikringsbetingelserne godt igennem. Dette indebære blandt andet også, at du læser dét med småt. Der kan nemlig være meget information her som du skal være særlig opmærksom på. Det er ikke helt ualmindeligt, at der blandt dét med småt kan være information om eksempelvis gebyrer eller andet.

 

Oftest stillede spørgsmål om at sammenligne ulykkesforsikring

 

Er ulykkesforsikringen og livsforsikringen det samme?

En ulykkesforsikring er ikke det samme som en livsforsikring. En livsforsikring tegnes i forbindelse med en pensionsaftale. Livsforsikringen sørger for, i tilfælde af at den livsforsikrede dør, at en sum betales til dennes nærmeste. Dog dækker livsforsikringen ikke på samme måde som en ulykkesforsikring, hvis personen skulle komme til skade i forbindelse med en ulykke.

Jeg vil sammenligne flere forsikringer. Hvad gør jeg?

Du har også mulighed for at sammenligne mere end en forsikringstype på Mikonomi.dk. Hvis du eksempelvis vil indhente tilbud på ulykke-, bil-, hus- og indboforsikring, skal du først vælge ulykkesforsikring i online formularen. Når du trykker videre vil Mikonomi.dk spørge dig, om hvorvidt du ønsker flere forsikringstyper. Her kan du vælge yderligere forsikringstyper som du har behov for.

Hvilke forsikringsselskaber tilbyder de bedste og billigste ulykkesforsikringer

Dette kan være rigtig svært at spå om af flere grunde. Eksempelvis kan det forsikringsselskab som tilbyder den bedste eller billigste ulykkesforsikring til din nabo måske ikke tilbyde dig samme gode forsikring. Herudover er forsikringsmarkedet meget dynamisk, og derfor kan det forsikringsselskab der tilbød de bedste forsikringer for sidste år måske være udkonkurreret af et andet forsikringsselskab i dag.

Relaterede blogindlæg