Heltidsulykkesforsikring

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Heltidsulykkesforsikring

Det er vigtigt at være forsikret, så du er dækket hvis du skulle komme ud for en ulykke. Det er noget som både kan ske på arbejdet, eller i din fritid uden for arbejdet. Med en heltidsulykkesforsikring får du en forsikring som sikrer dig alle steder du måtte befinde dig, om det så er på arbejdet eller under en sportsaktivitet i din fritid.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Der er med en heltidsulykkesforsikring ingen tidsmæssige eller geografiske begrænsninger, så du er altså dækkes uanset hvor en ulykke måtte opstå, døgnet rundt og i hele verden. På arbejdspladser i dag, er medarbejdere dækket af den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, men dækningen på denne er ret lav, og derfor kan det være nødvendigt med en forsikring som dækker mere. En heltidsulykkesforsikring kan her være en god idé. Læs mere om heltidsulykkesforsikringen her. 

Hvordan dækker heltidsulykkesforsikringen?

Som nævnt, så er der ingen tidsmæssige eller geografiske begrænsninger med en heltidsulykkesforsikring og du er derfor altid dækket ligegyldigt hvor du befinder dig henne. Forsikringen dækker generelt personskader og dødsfald sket ved en ulykke, men du kan her se hvad den mere præcist vil gå ind og dække: 

  • Varige mén: Sker der ulykke som medfører en méngrad på mindst 5 %, så vil forsikringen gå ind og udbetale ménerstatning. Selve erstatningen vil udgøre lige så mange procent af invaliditetssummen, som méngraden er fastsat til. Arbejdsskadestyrelsens méntabel vil af forsikringsselskaberne blive brugt til at fastslå erstatningssummen med. 
  • Dobbelterstatning: Skulle du under ulykke få fastsat en méngrad på 30 % eller derover og du er under 65 år, så vil din erstatningssum fordobles. Hvor meget den maksimale erstatning vil være vil afhænge af det enkelte forsikringsselskab. 
  • Tandskade: Bliver dine tænder skadet, så vil forsikringen dække rimelig og nødvendige udgifter til tandlægebehandlingen. 
  • Hjemtransportdækning: Forsikringen dækker udgifter til hjemtransport ved ferierejser i op til 31 dage i EU- og visse EØS-lande.
  • Behandlinger ved fysioterapeut og kiropraktor: Der dækkes rimelig og nødvendige udgifter til kiropraktor og fysioterapeutbehandling, hvis der er sket en skade. Inden behandlingen skal forsikringsselskabet blot godkende dækningen.

 

Hvorfor vælge en heltidsulykkesforsikring?

Der skal ikke meget til før, at der kan ske en ulykkes og det er derfor vigtigt at være forsikret, så du kan få erstatning for din ulykke. Vil du gerne være sikret døgnet rundt og ligegyldigt hvor du befinder dig henne, så er en heltidsulykkesforsikring en rigtig god mulighed. Har du fast arbejde og tilbyder din arbejdsplads dig ikke mere end den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, så kan en heltidsulykkesforsikring ligeledes overvejes, da denne vil kunne dække en noget højere beløb. Tilbyder dit arbejde dig en god forsikring, så kan du i stedet overveje muligheden for en fritidsulykkesforsikring, som vil dække dine aktiviteter i fritiden og du da på samme måde dækket fuldt ind som hvis du tegnede en heltidsulykkesforsikring 

 

Få et tilbud på en heltidsulykkesforsikring

Der findes flere forsikringsselskaber på markedet, og det kan være en lidt større process at finde ud af hvor du kan tegne den bedste forsikring henne. Her på Mikonomi vil vi imidlertid gerne hjælpe dig på mig, så du lettere kan finde ud af hvor det bedst kan svare sig for dig at tegne en forsikring henne.

Med vores hjælp vil vi prøve at sikre dig, at du får en forsikring som passer bedst til dig og din familie og som ligeledes ikke går hen og bliver for dyr for dig. Dermed kan du i sidste ende gå hen og spare nogle penge. Alt du skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular her på siden med dine ønsker til forsikring. Disse ønsker vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber, som vil konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Du vil herefter modtage op til 3 tilbud op heltidsulykkesforsikringer, som du kan sammenligne og vurdere, hvorefter du kan vælge om du vil tage imod tilbuddet eller ej. Det er helt gratis og uforpligtende for dig. I og med at forsikringsselskaberne konkurrere om at give dig det bedste tilbud, så vil du i langt de fleste tilfælde kunne få en billigere løsning, da forsikringsselskaberne underbyder hinanden.

På denne måde kan du også spare tid, så du ikke skal til at ringe rundt til forskellige forsikringsselskaber og forhandle dig frem til en god forsikring. Dette klares ved hjælp af Mikonomi.dk.