Fritidsulykkesforsikring

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Fritidsulykkesforsikring

Hvis du har en fritidsaktivitet som du går op i, såsom cykling, boksning, faldskærmsudspring, gokart eller lignende, så kan det være en rigtig god idé at tegne en fritidsulykkesforsikring, så du kan få erstatning, hvis der skulle ske en ulykke og du får varige mén.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Ved at tegne en forsikring kan du derfor få ro i maven, og hele tiden være sikker på at du får erstatning, hvis du kommer ud for et uheld. Med en fritidsulykkesforsikring får du en forsikring som går ind og dækker alle de aktiviteter du laver uden for dit arbejde, og skulle du få varige mén, så fås der erstatning.

Samtidig kan fritidsulykkesforsikringen gå ind og dække, hvis du skulle blive skadet til eller fra arbejde, og samtidig bliver din familie sikret, hvis det værst tænkelige skulle ske, at du omkommer i en ulykke. Du kan læse mere her om fritidsulykkesforsikingen.

 

Hvad får du med en fritidsulykkesforsikring?

Hvad du kan få med en fritidsulykkesforsikring vil afhænge af det enkelte forsikringsselskab, hvor du kan få tilpasset en forsikring efter dine behov. Skulle du være ude og rejse og der opstår en skade, så vil fritidsulykkesforsikringen kunne gå ind og supplere det du får fra din rejseforsikring. Selvom det kan afhænge af forsikringsselskab, så vil du dog typisk blive dækket på følgende måde med en fritidsulykkesforsikring:

 • Varige mén
  Kommer du ud for en ulykke, så vil du typisk kunne få erstatning på varige mén fra 5 % og opefter. Hvis du får varige mén på 30 % eller derover, så vil du hos nogle forsikringsselskaber kunne få dobbelt erstatning. 
 • Tandskadedækning 
  Tandlæger kan hurtigt blive dyre, hvis der skal laves en større behandling. Er du udsat for at dine tænder kommer til skade under en ulykke, så kan fritidsulykkesforsikringen gå ind og dække din tandlægeregning. Det kan vise sig at være en god investering, hvis det er gået slemt til. 
 • Behandlinger hos fysioterapeut og kiropraktor
 • Dødsfald som følge af ulykke
 • Sportsskader
  Du sikrer dig, at du hele tiden er dækket i din fritid, så hvis du eks. spiller fodbold, så dækkes du her med en fritidsulykkesforsikringen, hvis der skulle ske et uheld under en fodboldkamp. 
 • Transportudgifter fra ulykkesstedet
  Du kan få dækkes dine transportudgifter, hvis der skulle ske et uheld på en ferierejse på op til 31 dage i EU-lande. 

Fritidsulykkesforsikringen vil typisk kunne dække i hele Norden, på Færøerne og Grønland, samt EU-lande på ophold op til 12 måneder. 

 

Hvorfor vælge en fritidsulykkesforsikring?

Når du har fast arbejde og arbejder mindst 400 timer om året, så vil du være dækket af den lovpligtige arbejdskadeforsikring i arbejdstiden. Nogle arbejdspladser vil derudover tilbude deres medarbejdere en syge-og/eller ulykkesforsikring, så medarbejdere er sikret på at være helt dækket, når de udfører deres arbejde. Det er straks noget andet, når du foretager dig aktiviteter i fritiden, da din arbejdsforsikring ikke kan gå ind og dække her. Derfor er der muligheden for at tegne en fritidsulykkesforsikring. Den fungerer på den måde, at skulle du komme ud for en ulykke i din fritid som giver varige mén får du en erstatning, som svarer til din méngrad. Typisk vil erstatningen starte på en méngrad fra 5 % og opefter. Hvor stor erstatning der kan udbetales, bliver fastsat af Arbejdsskadestyrelsens méntabel, som forsikringsselskaberne benytter til at finde ud af hvor stor erstatningssum du kan få udbetalt. En méngrad på 5 % og en forsikringssum på 1 million kroner, vil eks. betyde en erstatning på 50.000 kroner. Er méngraden på 30 % eller derover, udbetales der dobbelterstatning.

 

Hvad koster en fritidsulykkesforsikring?

Hvor meget du kommer til at betale for forsikringen vil afhænge af den forsikringssum som du vælger, når du opretter forsikringen. Samtidig vil det afhænge af hvilket forsikringsselskab som du vælger - nogle kan tilbyde dig bedre vilkår end andre. Hvis du gerne vil sammenligne hvad de forskellige forsikringsselskaber kan tilbyde dig, så kan du få hjælp her på Mikonomi.dk. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det bedste tilbud, som passer dig bedst muligt. Alt du skal gøre er blot at udfylde vores online formular her på siden med dine forsikringsønkser. Disse ønsker vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber, som vil konkurrere om at skræddersy den bedste løsning til dig. Du vil herefter modtage op 3 tilbud på fritidsulykkesforsikringer, som du kan vurdere og sammenligne og herefter vælge om du vil tage imod eller ej. Det er helt gratis og uforpligtende for dig. Ved at gøre dette, vil du som forbruger i langt de fleste tilfælde kunne finde en billigere løsninger eftersom at forsikringsselskaberne konkurrere med hinanden om at få dig som kunde ved at tilbyde dig det bedste tilbud.