Billig ulykkesforsikring

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Hvad er en billig ulykkesforsikring?

Kunne du tænke dig en billig ulykkesforsikring? Eller har du allerede en ulykkesforsikring, men ønsker du blot at finde en der er billigere? Så bør du læse med her. I det nedenstående vil du kunne danne dig et overblik over, samt få gode råd til, hvordan du kan finde en billig ulykkesforsikring med god dækning.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ulykkesforsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Med en billig ulykkesforsikring menes der en ulykkesforsikring med lav årlig præmie, men mange forskellige faktorer spiller ind, når præmien på en ulykkesforsikring skal bestemmes. Derfor er det ikke så enkelt at beregne prisen på en ulykkesforsikring.

Generelt kan man sige, at prisen på en ulykkesforsikring udregnes på baggrund af dine personlige oplysninger og individuelle forsikringsbehov. Af denne grund kan man ikke få et reelt billede af hvilke forsikringsselskaber, der tilbyder de billigste ulykkesforsikringer, ved eksempelvis at spørge venner eller familie. Dette skyldes, at den pris du har fået er beregnet ud fra deres oplysninger og behov, mens din pris vil afhænge dine oplysninger og behov

 

Sådan beregnes prisen for en ulykkesforsikring.

Som nævnt ovenfor er der en række faktorer der afgør prisen på en ulykkesforsikring. Især disse 2 primære faktorer har indflydelse på, om din ulykkesforsikring bliver billig:

 • Forsikringssum
  Forsikringssummen er det beløb, som du er dækket med, hvis du får en skade. Hvis du kommer ud for et uheld, og du får en skade, får du udbetalt dele af din forsikringssum. Størrelsen på erstatningen, som du kan få, starter fra 5% af forsikringssummen og op til 100% af forsikringssummen afhængigt af skadens omfang. Hvis du vælger en høj forsikringssum, vil din årlige præmie på ulykkesforsikringen være tilsvarende høj og omvendt.
 • Type af arbejde
  Hvis du er i arbejde, er dit hverv altafgørende for den årlige præmie på din ulykkesforsikring. Som udgangspunkt har forsikringsselskaberne besluttet, at de hverv hvor risikoen for at få skader er størst udløser en højere forsikringspræmie. Dette vil sige, at hvis du arbejder på et kontor, skal du betale mindre, end hvis du er stilladsarbejder, fordi kontorarbejde generelt er mindre risikabelt end stilladsarbejde.

 

Pris er vigtig men husk også dækningen

Hvem kunne ikke tænke sig en billigere ulykkesforsikring? mange vil formentlig  ikke sige nej til et sådant tilbud. Prisen er, og bør være, en vigtig sammenligningsfaktor, når man skal ud at finde en billig ulykkesforsikring, som har en god dækning.

Det kan dog være risikabelt kun at vurdere en ulykkesforsikring ud fra størrelsen på forsikringspræmien. Hvis du kun vurderer ud fra pris, kan du risikere at overse vigtig information om den reelle dækning, og dermed kan du miste muligheden for erstatning.

Forestil dig et scenarie, hvor du har tegnet dig en billig ulykkesforsikring, og du kommer ud for et uheld, som giver dig skader af større karakter. Tænk hvis skaden ikke dækkes af denne ulykkesforsikring, men at den kunne være dækket af en ulykkesforsikring, som var lidt dyrere. I sådant et scenarie kan det diskuteres, hvor meget man egentlig har sparet ved at vælge en billig ulykkesforsikring fremfor en der var lidt dyrere.

 

Den billige ulykkesforsikring er tættere på, end du tror

Vejen til en billig forsikring er ikke så lang, som nogen måske tror. Her er 5 tips, som kan gøre vejen til den billigste ulykkesforsikring lidt kortere:

 • Opnå samlerabat
  Er du på udkig efter mere end en forsikring? Eller har du flere forsikringer spredt ud mellem flere forsikringsselskaber? Der kan være rigtig mange penge at spare ved at samle alle dine forsikringer hos ét selskab. Det kan oftest betale sig at samle både hus-, indbo og bilforsikring hos det forsikringsselskab, som du vil købe ulykkesforsikring hos. Dermed kan du få en stor samlet besparelse på dine forsikringer.  
 • Jo lavere forsikringssum desto billigere ulykkesforsikring
  Som sagt følger prisen på ulykkesforsikringen din forsikringssum. Dette vil sige, at hvis du eksempelvis vælger en lavere forsikringssum, vil din forsikringspræmie også være lav. Hav dog in mente at en lavere forsikringssum betyder et lavere erstatningsbeløb.
 • Vær i dialog med dit forsikringsselskab
  Det er altid en god idé at være i dialog med dit forsikringsselskab. Hvis du skulle skifte hverv, er det særligt vigtigt, at du oplyser dit forsikringsselskab herom. Hvis du går fra et meget risikofyldt job til et mindre risikofyldt af slagsen, kan der være mange penge at spare. Disse penge er dog først sparet, hvis du giver dit forsikringsselskab besked, og de opdaterer din forsikringspolice for dig.
 • Forhandle dig til en billigere ulykkesforsikring
  Hvis du har fundet et tilbud på en ulykkesforsikring, som du mener passer dig bedst, kan der i de fleste tilfælde spares en del penge ved at ringe til det pågældende forsikringsselskab. Hvis du er god til at forhandle over telefon, kan du nemlig nemt tale din forsikringspræmie yderligere ned.
 • Medlemskab af a-kasse og andre organisationer
  De fleste a-kasser, fagforeninger og lignende organisationer har aftaler med diverse forsikringsselskaber, som giver medlemmer af disse organisationer mulighed for at få rabat på forsikringer. Så er du eksempelvis medlem af en a-kasse, anbefaler vi på det kraftigste. at du tjekker, om du derigennem har mulighed for at få rabat hos et specifikt forsikringsselskab.

 

Sammenlign og find den billigste ulykkesforsikring

Du kan øge dine chancer for at finde en billig ulykkesforsikring ved at indhente og sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaber. De fleste vælger enten at kontakte hvert enkelt forsikringsselskab over telefon eller via internettet.

At kontakte hvert forsikringsselskab telefonisk vil dog for manges vedkommende være meget tidskrævende, og du kan desuden nemt miste overblikket over priser og dækninger. Derfor anbefaler vi, at du bruger internettet til at indhente og sammenligne tilbud på forsikringer. Af samme grund har vi gjort det muligt for dig, at indhente og sammenligne tilbud på ulykkesforsikringer. Du skal blot indtaste dine oplysninger og forsikringsbehov, og herefter skal du blot vente på, at forsikringstilbuddene kommer.

Vores partnere, forsikringsselskaberne, vil, efter de har modtaget dine forsikringsbehov, konkurrere med hinanden om at give dig det bedste og billigste tilbud på en ulykkesforsikring. Det er denne konkurrence, som er med til øge dine chancer for finde den billigst mulige ulykkesforsikring.

LÆS OGSÅ: Bedste ulykkesforsikring

 

Relaterede blogindlæg