Sammenlign forsikringer

Få 3 gratis forsikringstilbud - Det er både nemt og helt uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
Så nemt er det:
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Hvorfor sammenligne forsikringer?

Sammenlign forsikring når du skal til at tegne en forsikring er spørgsmålet nok nærmere "Hvorfor ikke sammenligne forsikringer?". Selvom vi ikke lægger mærke til det, så sammenligner vi frugterne i supermarkedet for at finde de bedste, du prøver dig frem til den rette tøjstørrelse for at finde noget der passer dig perfekt. Hvorfor ikke sørge for at din forsikring er den perfekte forsikring for dig?

Få 3 gratis forsikringstilbud - Det er både nemt og helt uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Der er mange grunde til at du bør overveje at sammenligne forsikringer inden du beslutter dig for, hvilken der passer bedst til dig. Først og fremmest er du på denne måde sikker på at du får den dækning du har brug for, så du ikke står med skægget i postkassen hvis du uheldigvis skulle få brug for at gøre brug af din forsikring når uheldet er ude.

Udover at sikre dig en skræddersyet løsning, så er der naturligvis også en økonomisk bevæggrund for at sammenligne forsikringer. Gør du dit fodarbejde ordentligt er der formentlig mange penge at spare på den årlige præmie. Og hvem vil ikke gerne spare penge på de sure regninger, og have lidt flere penge til noget sjovere?

Disse forsikringer kan du med fordel sammenligne:

Sammenlign fordi en forsikring ikke bare er en forsikring

Først og fremmest bør du gøre op med dig selv, hvilke forsikringer du reelt har behov for, da det ikke giver mening at tegne unødvendige forsikringer der kommer til at koste dig dyrt i den lange ende ligesom at det ikke er særlig fornuftigt ikke at tegne nok forsikringer, så du er ordentligt dækket ind hvis uheldet er ude.

Når det kommer til sammenlign bilforsikring er det vigtigt at vurdere hvor meget bilen er værd, hvor risikabelt du kører og hvor stor en selvrisiko du har brug for, for at vurdere hvilken forsikring der passer bedst til dine behov. Med en ulykkesforsikring skal du vælge heltid- eller deltidsdækning, med en indboforsikring skal du sætte en indbosum og ligeså skal du med en husforsikring vurdere hvor stor en værdi du vil forsikre.

Forsikringer er ikke bare forsikringer, men dækker derimod noget helt specifikt alt efter hvilken forsikring du har valgt at tegne. Der er et stort udbud af forsikringer på markedet, og fordi det kan være svært helt at gennemskue udvalget i forsikringsjunglen, er det vigtigt at du sammenligner forsikringer for at finde den der er bedst for dig.

sammenlign forsikringer

Undgå dyre overraskelser

Når du først har besluttet dig for hvilke forsikringer du har brug for at tegne, og har vurderet dit specifikke forsikringsbehov inden for hver forsikringstype, skal du til at læse det der står med småt. Prisen på din forsikring er ikke altafgørende for den dækning du kan få, hvis du skal gøre brug af forsikringen.

En detalje mange forsikringstagere glemmer at tage højde for i processen er vilkår og betingelser for den gældende forsikring. Disse vilkår og betingelser beskriver forsikringsselskabets regler om hvor mange skader du kan have inden præmien sættes op, om der er særlige regler for at udlåne bilen til unge under 25 år og lignende forholdsregler.

Af samme grund er det ikke nok kun at undersøge hvad den årlige præmie ligger på for en given forsikring, men det er vigtigt også at undersøge de regler der ligger til grund for den pris du kan få tilbudt. En anden vigtig faktor er den selvrisiko du skal betale hvis uheldet er ude. Størrelsen på din selvrisiko har en meget direkte betydning for den årlige præmie, og du kan i de fleste tilfælde selv sætte beløbet.

LÆS OGSÅ: Oversigt over forsikringsselskaber

Sådan sammenligner du forsikringer

Den letteste og mest overskuelige måde at sammenligne forsikringer fra potentielle forsikringsselskaber, er ved at undersøge tilbuddene online eller ved at indhente uforpligtende tilbud. Sidstnævnte kan du gøre hos os på Mikonomi.dk lige her på siden.

Hvis du vælger at sammenligne alle forsikringsselskabernes løsninger på deres respektive sider kan du få et udemærket, men tidskrævende, overblik over dine muligheder og har derefter mulighed for at forhandle dig til en god pris ved at ringe forsikringsselskaberne op.

Vælger du i stedet at indhente tilbud fra forsikringsselskaberne her på siden bliver dine oplysninger videresendt til tre relevante forsikringsselskaber, der så vil konkurrere om at give dig den bedste pris på en skræddersyet løsning. Det er både let, overskueligt og du er mere eller mindre sikker på at få den bedste pris for den bedste dækning til dig.

sammenlign forsikringer

Oftest stillede spørgsmål om at sammenligne forsikringer

Hvilken selvrisiko bør jeg vælge?

Størrelsen på din selvrisiko har stor betydning for prisen for din forsikring, og bør derfor overvejes nøje. Hvad selvrisikoen specifikt skal være, er svært at give et generelt svar på da det afhænger af mange faktorer. Forventer du ikke at gøre brug af din forsikring ofte, kan du overveje en meget høj selvrisiko, da denne kun opkræves såfremt der sker en skade og fordi det typisk betyder en lavere årlig præmie på din forsikring.

Hvilke forsikringer bør jeg tegne?

Heller ikke når det kommer til hvilke forsikringer du som forsikringstager bør tegne er der et generelt svar. Svaret på hvilke forsikringer du bør tegne afhænger af faktorer som din livsstil, din alder, familiestatus, arbejde og lignende. Det er med andre ord meget individuelt. Du bør derfor nøje overveje hvilke forsikringer du har behov for i din hverdag, og dernæst sammenlign mulighederne. Mange forsikringsselskaber har mulighed for at give dig en god pris, hvis du samler dine forsikringer hos ét selskab.

Hvad koster en forsikring?

Prisen på en forsikring afhænger af mange faktorer, og hvad hver faktor vægter hos de enkelte forsikringsselskaber er svært at sige. Dette betyder også at den pris du får tilbudt er meget individuel, så det forsikringsselskab der kan tilbyde den billigste forsikring til din nabo er ikke nødvendigvis det selskab der kan tilbyde den billigste løsning til dig.

Relaterede blogindlæg