Ungdomsrejseforsikring

Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Ungdomsrejseforsikring - fordelagtige priser på rejseforsikring til unge

En ungdomsrejseforsikring kan typisk erhverves til ganske fordelagtige priser, hvis du eksempelvis er studerende og skal til udlandet for at læse, og det kan derfor ikke svare sig at spare den væk. Du kan få en ungdomsrejseforsikring ved de fleste forsikringsselskaber, såfremt du er under 35 år.

Med en rejseforsikring til unge er du dækket, hvis du eksempelvis skulle blive syg eller komme til skade, og i den forbindelse få behov for at blive transporteret hjem fra din rejse. Den vil også dække ved alvorlig sygdom eller dødsfald i den nærmeste familie.

Har du brug for en ungdomsrejseforsikring? Så læs mere her om ungdomsrejseforsikring og rejseforsikring til studerende her, eller bestil gratis og uforpligtende forsikringstilbud med Mikonomi.dk.

Hvordan dækker en ungdomsrejseforsikring

Med en ungdomsrejseforsikring, så er du godt dækket ind på din rejse. Du kan få hjælp, hvis du bliver syg og skal til lægen eller hvis du kommer til skade og må indlægges på hospitalet. Uden en ungdomsrejseforsikring kan det mange steder blive ganske dyrt, hvis uheldet er ude - især i USA.

En ungdomsrejseforsikring kan tegnes ligegyldigt, hvor du skal hen i verden. Du skal blot vælge hvor dækningen skal gælde, om det så er i EU eller der ønskes dækning til en rejse i USA.

En ungdomsrejseforsikring vil typisk dække ved:

  • Akut sygdom eller tilskadekomst
  • Forsinket baggage
  • Lægebehandling
  • Tandlæge
  • Krisehjælp
  • Syge- /hjemtransport

Hvor meget der bliver dækket, vil i sidste ende afhænge af hvilket forsikringsselskab der vælges og hvilke tilvalgsforsikringer du tegner. De fleste tilbyder dog lignende løsninger, og ellers kan der altid tilkøbes tillæg, som eksempelvis afbestillingsforsikring til ungdomsrejseforsikringen, hvis det ønskes og til en fornuftig pris.

Ungdomsrejseforsikring i Europa

Når du er på rejse i EU/EØS-lande, så kan du blive dækket af det blå sygesikringsbevis, men det har sine begrænsninger. Det blå sygesikringsbevis vil kun dække dig under samme vilkår som borgerne i det land du rejser til.

Derudover vil du ikke kunne få dækket en evt. hjemtransport med det blå sygesikringsbevis, og det kan derfor være en idé at tegne en ungdomsrejseforsikring som supplement, så du er helt forsikret ligegyldig hvad.

Ligeså snart at du bevæger dig uden for EU/EØS-lande, så er det blå sygesikringsbevis endvidere ikke længere gældende, og en ungdomsrejseforsikring er derfor en nødvendighed, hvis du vil være forsikret.

Rejseforsikring til studerende

Mange unge studerende vælger at tage et semester på et universitet i udlandet eller et praktikforløb i en udenlandsk virksomhed. Det er for mange en kæmpe oplevelse der giver værdifuld erfaring som du som studerende kan bruge fremadrettet.

Når du er afsted i en længere periode er risikoen for at du får brug for din rejseforsikring også større. Derfor sørger langt de fleste for at forsikre sig tilstrækkeligt hvis uheldet skulle være ude.

Som studerende kan du desuden få fordelagtige priser i forhold til en almindelig rejseforsikring og nogle uddannelsessteder har sågar en løbende aftale om en pakkeløsning på rejseforsikringer til studerende der læser i udlandet.

Sammenlign ungdomsrejseforsikring

Med Mikonomi.dk kan du spare tid og penge på din ungdomsrejseforsikring. I stedet for selv at tage kontakt og undersøge priser, kan du få forsikringsselskaberne til at henvende sig til dig, med konkrete forsikringstilbud.

Du skal blot angive hvilke forsikringer du ønsker tilbud på og vil efterfølgende blive kontaktet af op til 3 udbydere, der ved at de er i konkurrence om at levere den bedste forsikringsløsning.

Du kan nemt sammenligne og vælge den bedste ungdomsrejseforsikring, der passer til dine behov. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at indhente forsikringstilbud med Mikonomi.dk.