Ungdomsrejseforsikring

Få 3 tilbud på ungdomsrejseforsikring her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Ungdomsrejseforsikring

En ungdomsrejseforsikring kan typisk erhverves til ganske fordelagtige priser, eks. hvis du er studerende og skal til udlandet for at læse, og det kan derfor ikke svare sig at spare den væk. Dette gør sig både gældende i EU/EØS-land eller hvis du skal rejse uden for disse. Med en rejseforsikring til unge er du dækket, hvis du eks. skulle syg eller komme til skade, eller måske du har behov for at blive transporteret hjem fra din rejse.

Har du derfor brug for en ungdomsrejseforsikring? Så kan du læse mere om den her og om hvordan du tegner den.

Få 3 tilbud på ungdomsrejseforsikring her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvordan dækker ungdomsrejseforsikringen? 

Med en ungdomsrejseforsikring, så er du godt dækket ind på din rejse. Du kan få hjælp, hvis du bliver syg og skal til lægen eller hvis du kommer til skade og må indlægges på hospitalet. Denne hjælp kan mange steder blive ganske dyr, hvis du ikke har en ungdomsrejseforsikring på plads - især i USA.

Når du er på rejse i EU/EØS-lande, så kan du blive dækket af det blå sygesikringsbevis, men det har sine begrænsninger. Det blå sygesikringsbevis vil kun kunne dække dig under de respektive landes lovgivning for sygebehandling. Derudover vil du ikke kunne få dækket en evt. hjemtransport af det blå sygesikringsbevis, og det kan derfor være en idé at tegne en ungdomsrejseforsikring som supplement, så du er helt forsikret ligegyldig hvad.

Ligeså snart at du bevæger dig uden for EU/EØS-lande, så er det blå sygesikringsbevis endvidere ikke længere gældende, og en ungdomsrejseforsikring er derfor en nødvendighed, hvis du vil være forsikret. 

En ungdomsrejseforsikring kan tegnes ligegyldigt hvor du skal hen i verden. Du skal blot vælge hvor du gerne vil dækkes henne, om det så er i EU eller der ønskes dækning til en rejse i USA. Med en ungdomsrejseforsikring på plads, vil du typisk kunne få dækning for bl.a.:

  • Sygdom/hjemtransport.
  • Bagageforsinkelse.
  • Afbestilling af rejse.
  • Ulykke.
  • Tandlæge.
  • Krisehjælp.

Hvor meget som bliver dækket, vil i sidste ende afhænge af hvilket forsikringsselskab der vælges. De fleste tilbyder dog lignende løsninger, og ellers kan der altid tilkøbes tillæg til ungdomsrejseforsikringen, hvis det ønskes og til en fornuftig pris. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Sammenlign ungdomsrejseforsikringer

Hvis du gerne vil spare lidt tid på, at finde ud af hvor du tegner den bedste ungdomsrejseforsikring henne, så kan du anvende Mikonomi.dk til din hjælp. Du kan her få muligheden for at sammenligne ungdomsrejseforsikringer med hinanden og vælge den som passer dig bedst. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og du vil herefter efter kort tid få tilbudt 3 tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Disse tilbud kan du sammenligne og vurdere, og vælge en af dem hvis det passer dig. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk.